2009 Mayıs Anneleri

Canım bende çıkıyorum iyi akşamlar herkese ŞenizŞeniz

Insallah dönmez minigim. Gerci cok akilli bebisim. Sabah babasi ise giderken, saatin alarmini kapatmayi unutmus, beni uyandirmaya calisiyor kalkip kapatayim diye:)) Kalkip kapattim, hareketlenmesi kesildi hemen.

hayirli aksamlar cnim :) darisi yarinin basina :) Şeniz

o çıkmazdıda kesin kovdularrr :roflol::roflol::roflol:

:))))))))))))) olabilir valla :)))))

Canım bende çıkıyorum iyi akşamlar herkese ŞenizŞeniz

hayirli aksamlar bitanem Şeniz Şeniz

Iyi fikir canim, uykusuzluk sorunu yasarsam aklima getireyim.

aslinda bu fikri tutkuna verelim biz :) uykusuzluk ceken o :)

Ben mi abartiyorum bilmiyorum ama sanki konusulanlari anliyor bazen:)
Tutkun'un sorunu benim esiminkiyle ayni sanki. O da geceleri uyuyamiyor bir türlü. Ama ben cözümü buldum, bebegime bazen klasik müzik dinletiyorum. Gecen baktim esim oturdugu yerden uyumus:) Beethoven ya da Mozart tavsiye edelim Tutkun'a:)

valla canim bende artik inaniyorum..ne zaman ondan bahsetsem yada onunla ilgili bişeyden bahsetsem anlar gibi tekmeliyor :)) klasik müzik benim uykumu kacirir ya :)) bilmemki tutkuna yararmi :)

tabi canim bellimi olur :) ben zaten biraz tersimdir..kahve herkesin uykusunu kacirir benim uykumu getirir :))

memnun oldum filizcim..benim adimda tuba :)

Bende ne zaman sarmisakli birsey yesem aninda uyuklarim:) Umarim bu muhabbeti Tutkun okur, belki yöntemlerden biri isine yarar. Bu arada memnun oldum Tuba'cigim.

tutkuncum bak senin için kaç tane yönem geliştirdik :) inşaAllah uyumaya baslarsin :))

filizcim ve burdaki diger kizlar hepinizi öpüyorum :) aciktim yemek yiyeyim ben :))

Merhaba kızlar nasılsınızhihoyyyt kimse kalmadı galiba ben eşimle kavga ettim off sinirlerim çok bozuk senağlama

kızlar, internettimde problem var. geldiğimden beri girmeye çalışıyorum giremedim. şimdi accık geçmişi okudum, yine gidip geliyor sinir oldum!!! halbuki bugün güzel bir gündü benim için. yarın okulda son günüm inşallah,izne ayrılıyorum.hihoyyyt bebişimin şekerleri için malzemelerde yola çıkmış!kaydirigubbakcemile2 odamızın siparişini de vardik!sositososito ohh ohh:teytey:

odamız için yorum yapan,iyi dileklerini sunan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. daha güzelleri sizin olsun inşallah kızlar!

birde bozoncum; fiyatını sormuşsun, 1.sınıf mdf'den yapılıyor, beşiği de sabit yani büyümeyecek ordaki gibi 70*130. fiyatı da 750 TL olacak. yatak ve uyku setiyle 1000 TL'yi bulacak.

hepinize öpücüklerrrra.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…