- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
ya kızlar recep yaklasık 15 gundur falan bıseyleden sıkılıp benı ıstedıgı zaman anne enne gıbı sesler cıkarmaya basladı ılk basta bana oyle gelıyor dıyodum esım falanda farkett artı emınım ben recepı severken hep annem dıye sevıyorum o etkılı olmus olabılırmıkı ......yanı dede baba gıbı seyler varken bızımkı anneden basladı
Aynen canım benimkide bir süredir bana kollarını uzatıp enneeeee gibi bi ses çıkarıyor. Bende hep annem, annesinin kuzusu falan diye seviyorum ya etkisi var heralde. Eşim bile kabul etti artık bu ilk anne diyor dedi kaydirigubbakcemile3
herkese selamŞeniz
çok şükür biraz işleri topalrdım gelebildim
geçmişe fazla bakamadım
birsenin sonuçları temiz çıkmış sanırım gözünaydın canım..
banuda yola çıkacaktı...ne yaptı bilmiyorum:uhm:
tülayla pınar yok sanırım benmi görmedim yoksakafamçokkarıştı
Burdayım canım bir önceki sayfaya yazdım selam mesajımı a.s.
Ay Gulsah Allah korusun canım.El purellerınden al bol bol kullan tatlım.
Burcu hadı gözun aydın teste gerek kalmadı.Kremıde alayım evde bulunsun sağol canım.
Nurten sağol canım.Hızlı çoçuk napsın 2 sı bır arada bıtıcek inşallah.Sanada kolay gelsin.
Sibelcım benımkıde hıpp ve aptamıl önerdı.Ben bır kutu hıpp bıtırdım.Evde aptamıl 2 vardı şimdi onu bıtırınce tekrar hıpp e dönucem.Kararsız kaldım ama sanırım dönusumlu kullanıcam.Çünku aptamıldekı immunofortıs bağışıklığı kuvvetlendırıyor.
Benım sıpa uyudu bende elma ve yoğurdumu yıyeyım.Ve cok şükür kı 2 haftadan berı takılı kaldığım 62 den 61 indim.
Afiyet olsun canım a.s.