kolay gelsin görüşürüz canimmm
kiz göbek nasil incek :) valla birsenin dedigi gibi sonradan monte edilmiş gibi bi görüntüsü var zaten :))) şiş felan degil yani..sönmüş balon gibi :) bunu ancak korse toplaryoksa öyle sarkik sarkik :))))) cok kötü valla
![]()
ee sizin eskiden kalma göbekler olduğu için öyle duruyodur bacım benim öyle bi sorunum yok şükür kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba. hazır misafir yokken bebeğim de uyurken bi size bakayım dedim. biz iyiyiz çok şükür. dikiş yerlerim acıyor biraz,bide hala tuvalete çıkamadım. bebişimde iyi teyzeleri. uyuyor şimdi. ilk günden emzik tuttu,hiç bırakmıyor ağzından. benden daha çok onu seviyor galibakaydirigubbakcemile3 emzik olunca ağzında güzel de uyuyor maşallah. kızlar söylemiştir birkaç kişiye mesaj atmıştım. tosunum 4080gr doğdu. şişlikler inince 3900 filan kaldı.
buda size benim meleğim teyzoşlar. kız anaları,alıcı gözle bir bakın bakalım:roflol:
![]()
amanınnnnnnnnnnnnnn ayy maşAllah yaaaaa bu ne güzellik böyle yerimm ben o ağzı burnuuu verdim kızmı gitti cnmm delikafaduldendelikafadulden benim kızdan daha çok saçı var yahuuu kaydirigubbakcemile3 cnm Allah nazarlardan korusun valla çok yakışılı oğluşun var ..biz en iyisi dünür olalım ne dersin :jeyyar::jeyyar:
bakalım sende bizim kızı isticen mi???