ayy sorma yaa,aslında bana versen cnm biz arabayla gidicezya götürürüm dicemde bana nasıl getireceksin...aslında bizimlede gelebilirdi tubayada dedim ama o boşver dedi,sen yoktun o ara,şimdide gruptan ayrılmazsın heralde,ama imkanın varsa götürürüm eşyalarını yarın akşam eşine söyle bu tarafa getirsin sizi eşyalarınıda ata bize,bize gelmezse ıkeaya doğru gelin belki bizde kaçarız...Kuzum iyi olsun da evde kalsın tatlım ya sıkma canını a.s.
a.s. a.s. a.s.
Kız benimde aklımdan az önce bu geçiyodu valla. Hem azcık süslü olmak istiyorum resimlerde kokik çıkalım biraz kaydirigubbakcemile3 Hemde eşofman giyip rahat rahat hareket etmek istiyorum. Yanıma alsam nasıl taşıyacağım diyorum. Zaten Defdoş'a koca bir sırt çantası ile geziyorum. Defdoş'un pusetini de alsam mı karar veremiyorum :uhm: Offff sorularıma yardım istiyorummmmm kaydirigubbakcemile3
valla kızlar ben elbise getirmiştim....yazlık terlikle ama havalardan ötürü ...eşim eve gidince pantolon ve gömleğpimi istedim...ne çok spor nede klasik orta karar bişey
ama altında yarı kokoş terlik olacak çünki eşim ayakkabılarımı unutmuş...
yani kokoş olamayacağım ama makyajımı orada yapacağım kesin sabah sabah yapamam çünki
ayy sorma yaa,aslında bana versen cnm biz arabayla gidicezya götürürüm dicemde bana nasıl getireceksin...aslında bizimlede gelebilirdi tubayada dedim ama o boşver dedi,sen yoktun o ara,şimdide gruptan ayrılmazsın heralde,ama imkanın varsa götürürüm eşyalarını yarın akşam eşine söyle bu tarafa getirsin sizi eşyalarınıda ata bize,bize gelmezse ıkeaya doğru gelin belki bizde kaçarız...
valla ne giycez yaa,bende terlik giyecektim ama hava nasıl olurki,en iyisi arabaya iki üç takım atıyım, kaydirigubbakcemile3 ayy görmemişler gibi neyse oo...
eşortman en iyisi gibi yerimseniben yerimseniben
ayy Birsen alemsin kız...sana ne giysen yakışır..
ayyyy ben gelebilirim inşallah bu kzın ateşi nerden çıktı yavss
herkes hemen dua ediyor çabukk:)
valla kızlar ben elbise getirmiştim....yazlık terlikle ama havalardan ötürü ...eşim eve gidince pantolon ve gömleğpimi istedim...ne çok spor nede klasik orta karar bişey
ama altında yarı kokoş terlik olacak çünki eşim ayakkabılarımı unutmuş...
yani kokoş olamayacağım ama makyajımı orada yapacağım kesin sabah sabah yapamam çünki
hee pınar ben bastonu alacağım yanıma ne olur ne olmaz son pişmanlık yaşamak istemiyorum
gerçi aliş pek pustte oturan bi tip değil ama...uyursa feribottta üstüme yatmasın
ayy sorma yaa,aslında bana versen cnm biz arabayla gidicezya götürürüm dicemde bana nasıl getireceksin...aslında bizimlede gelebilirdi tubayada dedim ama o boşver dedi,sen yoktun o ara,şimdide gruptan ayrılmazsın heralde,ama imkanın varsa götürürüm eşyalarını yarın akşam eşine söyle bu tarafa getirsin sizi eşyalarınıda ata bize,bize gelmezse ıkeaya doğru gelin belki bizde kaçarız...
valla ne giycez yaa,bende terlik giyecektim ama hava nasıl olurki,en iyisi arabaya iki üç takım atıyım, kaydirigubbakcemile3 ayy görmemişler gibi neyse oo...
eşortman en iyisi gibi yerimseniben yerimseniben
ayy Birsen alemsin kız...sana ne giysen yakışır..
ayyyy ben gelebilirim inşallah bu kzın ateşi nerden çıktı yavss
herkes hemen dua ediyor çabukk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?