2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

ayy sorma yaa,aslında bana versen cnm biz arabayla gidicezya götürürüm dicemde bana nasıl getireceksin...aslında bizimlede gelebilirdi tubayada dedim ama o boşver dedi,sen yoktun o ara,şimdide gruptan ayrılmazsın heralde,ama imkanın varsa götürürüm eşyalarını yarın akşam eşine söyle bu tarafa getirsin sizi eşyalarınıda ata bize,bize gelmezse ıkeaya doğru gelin belki bizde kaçarız...

valla ne giycez yaa,bende terlik giyecektim ama hava nasıl olurki,en iyisi arabaya iki üç takım atıyım, kaydirigubbakcemile3 ayy görmemişler gibi neyse oo...
eşortman en iyisi gibi yerimseniben yerimseniben

ayy Birsen alemsin kız...sana ne giysen yakışır..

ayyyy ben gelebilirim inşallah bu kzın ateşi nerden çıktı yavss
herkes hemen dua ediyor çabukk:)

dombul halımaa herbişeycik yakışırrrr kaydirigubbakcemile3

teşi olmazsa gelirsiniz hepimiz bakarız kuzuma

aaa geçmiş olsun esennn biş olmaz ya kız bana bak kocanla konuştunmu nediyor? haber bekliyorum sendennnn

AVRUPA YAKASI HATUNLARI EŞıM DıYOR NETıCE BU MıNÜBÜS DEGıL FERıBOT YANı NE OLUR NE OLMAZ GıDıP BıLETLERıNııZı ALAYIM BENDE ÇABUCAK SORAYIM DEDıM SABAHA KADR HABER VERıN BANA... BıRSEN SEN TEK KıŞıSıN DıMı? HÜLYA PEKı SEN? EŞıN GELıYOMU?
BAŞKA KıM VAR AKLIMA GELMıYOR.. BıDE SAATLERı KONTROL EDıN KAÇA ALSIN BEN BALKIM HEMEN..

nurtenciğim teşekkür ederim cnm bende eşim olmadığı için burda baştan o sabah alırım dedim
ama eşim bulman zor olur dedi bana...git önceden al dedi...bende gidemedim eniştem netten aldı bugün benim için sabah 8.30 aksam 19.30 seferleri

Ferda'nın dediği gibi ne giysen yakışır bacummm gözlerin yeter a.s.

hee pınar ben bastonu alacağım yanıma ne olur ne olmaz son pişmanlık yaşamak istemiyorum
gerçi aliş pek pustte oturan bi tip değil ama...uyursa feribottta üstüme yatmasın

Haklısın canım bende alayım. Defne'de pek oturmaz ama ne olur ne olmaz. Elimde çanta poşet bide Defdef'i taşımayayım a.s.

Canım sağolasın ya çok düşüncelisin tatlım ama karar verdim normal anneme gider gibi pusetini bide onun çantasını alacağım sırtıma yeter. Zaten feribota eşim bırakıp dönüşte o alacak. İnişte de Gülhan'lar alacaklar sağolsunlar. İdare ederim bacım düşünmen yeter a.s.

Ay valla rahat olmak en iyisi. Bende tayt üzeri gömlek falan giyeyim. Ayağıma da rahatça babetlerimi giydim mi tamamdır. Zaten alacak bişey bulamıyorum üzerime beee. Tüm mağazalara gıcığım var bu aralar adam gibi bişeyim kalmadı giyicek klava: Birso'nun dediği gibi makyaj işini orda hallederiz. Sabah sabah gözümü açamam ben kaydirigubbakcemile3

Ay canım benim dularımız mercimeğimle düzelir hayırlısı ile a.s.

aa esencim çok geçmiş olsun yaa yeni burda gördüm neyi var ki kuzumun (

nurtencim çok tşk ediyorum bacım benimde eşim ben ordan hallederim dedi ama o gun mü alcak onceden mi alcak bilmiyorum....

tmm hülyacım..

ay kızlar bende bastonu alsammı diyordum ama bizimki öyle kucaklarda falan uyumuyor feribotta huysuluk ederse dolaştırırır uyuturum bende allacagım galiba..
kıyafet konusuna gelince valla bende rahat olmak istiyorum bakalım daha planlamadım CADIARZU

Kızlar saatler netlestımı en son kacta gelıyorsunuz.Ben öğle gıbı burdan cıkıcam.Bu arada zahmet fılan yazmıssınız duymayayım.Sıze bırsey yapmıyorum kı ben kendı mıcımı toplamaya calısıyorum.

Boranın arabasıda orda olucak.Herkes tasımasın derım arabayla gelenlere getırıcek zaten.ıdare ederız.

Kıyafet konusunda rahat bırseyler olabılır ama sız bılırsınız yınede.

Canta hazırlıyorum optum.

kızlar yaaa ağlıycam şimdi valla
Ahsenin ateşi hala inip çıkıyor lütfen düşsün artık
böyle devam ederse ben yarın gelemeyeceğim eğer bu gece çıkmazsa ateşi gelebilirim bilmiyorum yani hayırlısı.....
şöyle de yapabilirim yarın sabahta takip ederim çıkmazsa 8.30 da değilde sonraki seferle de gelebilirim çıkarsa hiçbir şekilde gelemiycez dua edin lütfen çıkmasınn

esen saglık olsun ya sen bencede sabah takip et olmadı dedigin gibi 11:30a atlar gelirsin..

kızlar Ahsenin durumuna bağlı gelmem eğer ateşi düşerse yarın sabaha kadar takip edicem saat 11 de iğnesi var onu yaptırıp gelicem bir sonraki seferle
düşmezse de ağlıycam((
hayırlısı bakalım dua edin de geleyimçok istiyordum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…