pinarcim biletleri aldim bugun tatlim..sabah 9.30 gidiş..dönüş 19.00 inşaAllahsibele msn'de söyledim..sanada burdan haber vereyim
sibelcim ve pinarcim kizlar 9.00'da bulusalim iskele önünde..olur mu? zaten 9.15te içeri almaya baslarlar herhalde..ay bu arada cok güzel bi cafe yapmişlar iskelenin oraya :) belturun :) erken gidip bi kahve içmek lazim orda :)))
gülhancim biz inşaAllah 10.15 gibi orda oluruz..avrupa yakasi bizden önce gelecek muhtemelen..9.40da yani :)
bak şimdi bana kocayı bıraktıracaklar sırf kahva için...özendirmesenize bee!!bende kocama diyimde bari bizde içelim zemuszemuszemuszemusAy canım benim ellerine sağlık zahmet verdik sana sağolasın a.s. Allah izin verirse 9'da ordayım canım. Kahveler benden yerimseniben
Ferda'cım bir sonraki sefer 10:45'de. Orda olmamız 11:30 olucak. Eve git, çocukları yerleştir derken 1 olur saat. O yüzden erken gidelim dedik a.s.
Ay canım benim ellerine sağlık zahmet verdik sana sağolasın a.s. Allah izin verirse 9'da ordayım canım. Kahveler benden yerimseniben
bak şimdi bana kocayı bıraktıracaklar sırf kahva için...özendirmesenize bee!!bende kocama diyimde bari bizde içelim zemuszemuszemuszemus
doğru cnm ben tam saatleri bilmiyorum,biz kaçta çıkalım o zaman banada bişey diyin kaç saat sürer burdan??
bizim sefer kaçta hülyacım kaçta orda olmalıyız sanırım baya erken
ben aslında iskelede mi yatsam anca yetişirim:)))
8.30 bacım
bize kim kahve ısmarlıyacak kzılarrr :))
esen sen hazır iskelede yatmışken bi yapı ver erkenden kahveleri :))
estf..rica ederim canim tabiki alicam :)
tamam canim inşaAllah 9da görüşürüz :) ayrica kahveler kizcemdenee tetelerine bi kahve yapsin artik :))))))
:))))))))))))))))))
canim nerden gidecenize bagli..e-5 ile tem cok fark etmiyor..eger karadan gidecekseniz yani..sizin ordan buraya 20-25dak sürer..burdan karamürsel 1.5saat sürüyor..20dakikada karamürselden yalova..2.5 saat diyelim :) ama feribotla gececekseniz bu süre yariya iner :) eşin biliyordur muhtemelen nerden ne kadar sürecegini..biz 10.15 gibi orda olcaz muhtemelen..sizde ona göre ayarlarsiniz artik..
iskelede yatmak he güzel fikirmiş :)))))))
istediğin kahve olsu şekerim:)))8.30 bacım
ne yapayım canım ya istanbulun bir ucundayız anca yetişirizkaydirigubbakcemile3estf..rica ederim canim tabiki alicam :)
tamam canim inşaAllah 9da görüşürüz :) ayrica kahveler kizcemdenee tetelerine bi kahve yapsin artik :))))))
canim nerden gidecenize bagli..e-5 ile tem cok fark etmiyor..eger karadan gidecekseniz yani..sizin ordan buraya 20-25dak sürer..burdan karamürsel 1.5saat sürüyor..20dakikada karamürselden yalova..2.5 saat diyelim :) ama feribotla gececekseniz bu süre yariya iner :) eşin biliyordur muhtemelen nerden ne kadar sürecegini..biz 10.15 gibi orda olcaz muhtemelen..sizde ona göre ayarlarsiniz artik..
doğru cnm ben tam saatleri bilmiyorum,biz kaçta çıkalım o zaman banada bişey diyin kaç saat sürer burdan??
8.30 bacım
bizim sefer kaçta hülyacım kaçta orda olmalıyız sanırım baya erken
ben aslında iskelede mi yatsam anca yetişirim:)))
estf..rica ederim canim tabiki alicam :)
Kızlar resimler süper olmuş inşallah çok eğlenirsiniz,malum biz gelemiyoruz iyice tadını çıkartın hepinizi öpüyorum kızımla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?