2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

yaaa resımler superrrrrrrrrrrrrrrrrrr ama bız yokuzz olmadıkıııımafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kuzumun resmı ayrı kalmış kardeşlerınden:1no2:

allahım resımlere bakıyorumda bunların hepsı bırbırınden tatlı yahuuuuu
mayıs bebelerı olmalarından sanırım:)

Tuba'cım resimler harika olmuş eline sağlık canım a.s.

Bencede iptal olmasın valla bi daha zor ayarlarız a.s.

teşekkürler kizlar a.s. a.s. a.s.

gülşahcim sende gelseydin keşke bende cok isterdim duru kuzumun resmide orda olsun diye bi beceremedin taşinmayi p şaka bi yana..inşaAllah bulusuruz canim tekrar sen hele bi yerleş sag salim evini dagitmaya geliriz gene

hanifecim senin resim kesme resim oldugu için boyutu büyük aliyor..msn de aslinda oyuzden farkli bi resim istemiştim senden..ama sen bu resmi tercih ettin..üzgünüm ama böyle oluyor ancak..aksi takdirde yanindaki süsler felan cikiyor o da konsepti bozuyor olsun böyle tombiş tombiş güzel görünüyor eren kuzum ben begendim şahsen :)

esra ve ferdanin resimlerini face'den aldim bu arada..yollamadilar resim cünkü..

pinarcim biletleri aldim bugun tatlim..sabah 9.30 gidiş..dönüş 19.00 inşaAllah sibele msn'de söyledim..sanada burdan haber vereyim

sibelcim ve pinarcim kizlar 9.00'da bulusalim iskele önünde..olur mu? zaten 9.15te içeri almaya baslarlar herhalde..ay bu arada cok güzel bi cafe yapmişlar iskelenin oraya :) belturun :) erken gidip bi kahve içmek lazim orda :)))

gülhancim biz inşaAllah 10.15 gibi orda oluruz..avrupa yakasi bizden önce gelecek muhtemelen..9.40da yani :)

cnm bencede çok güzel olmuş ellerine sağlık,resim atmayı unuttum ama bu da güzel bence kalsın diyorum..ellerine sağlık tekrar..

Ay canım benim ellerine sağlık zahmet verdik sana sağolasın a.s. Allah izin verirse 9'da ordayım canım. Kahveler benden yerimseniben

Ferda'cım bir sonraki sefer 10:45'de. Orda olmamız 11:30 olucak. Eve git, çocukları yerleştir derken 1 olur saat. O yüzden erken gidelim dedik a.s.

Ay canım benim ellerine sağlık zahmet verdik sana sağolasın a.s. Allah izin verirse 9'da ordayım canım. Kahveler benden yerimseniben
bak şimdi bana kocayı bıraktıracaklar sırf kahva için...özendirmesenize bee!!bende kocama diyimde bari bizde içelim zemuszemuszemuszemus

Ferda'cım bir sonraki sefer 10:45'de. Orda olmamız 11:30 olucak. Eve git, çocukları yerleştir derken 1 olur saat. O yüzden erken gidelim dedik a.s.

doğru cnm ben tam saatleri bilmiyorum,biz kaçta çıkalım o zaman banada bişey diyin kaç saat sürer burdan??

bizim sefer kaçta hülyacım kaçta orda olmalıyız sanırım baya erken
ben aslında iskelede mi yatsam anca yetişirim:)))

8.30 bacım
bize kim kahve ısmarlıyacak kzılarrr :))
esen sen hazır iskelede yatmışken bi yapı ver erkenden kahveleri :))

estf..rica ederim canim tabiki alicam :)

tamam canim inşaAllah 9da görüşürüz :) ayrica kahveler kizcemden ee tetelerine bi kahve yapsin artik :))))))

bak şimdi bana kocayı bıraktıracaklar sırf kahva için...özendirmesenize bee!!bende kocama diyimde bari bizde içelim zemuszemuszemuszemus

:))))))))))))))))))

doğru cnm ben tam saatleri bilmiyorum,biz kaçta çıkalım o zaman banada bişey diyin kaç saat sürer burdan??

canim nerden gidecenize bagli..e-5 ile tem cok fark etmiyor..eger karadan gidecekseniz yani..sizin ordan buraya 20-25dak sürer..burdan karamürsel 1.5saat sürüyor..20dakikada karamürselden yalova..2.5 saat diyelim :) ama feribotla gececekseniz bu süre yariya iner :) eşin biliyordur muhtemelen nerden ne kadar sürecegini..biz 10.15 gibi orda olcaz muhtemelen..sizde ona göre ayarlarsiniz artik..

iskelede yatmak he güzel fikirmiş :)))))))

tamam sağol cnm ben konuşucam Anılla bizde 10.30 gibi orda olmaya çalışırız.

8.30 bacım
istediğin kahve olsu şekerim:)))

ne yapayım canım ya istanbulun bir ucundayız anca yetişirizkaydirigubbakcemile3

Kızlar resimler süper olmuş inşallah çok eğlenirsiniz,malum biz gelemiyoruz iyice tadını çıkartın hepinizi öpüyorum kızımla:)

Valla kara yolunu bilmiyorum canım ama arabalı vapurla gelirseniz heralde çok daha kısa sürer a.s.

8.30 bacım

Sana da dönüşte Yalova'da ısmarlarız bacım istediğin kahve olsun yerimseniben

Yat bacım yat alemsin ya kaydirigubbakcemile3

Aaaa yormam güzel kuzumu ben yaparım nasıl olsa onlar büyüyünce hep yapacaklar yerimseniben

Kızlar resimler süper olmuş inşallah çok eğlenirsiniz,malum biz gelemiyoruz iyice tadını çıkartın hepinizi öpüyorum kızımla:)

Sağolasın canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…