2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

kızlar ben doğumgününe ömersiz ve annemsiz geleceğim.....annem anjidon ötürü ömerde hasta annemde ...yanlış anlama ama ömerle biz kalalım ben bakarım ona dedi...toplansın dedi...
tmm dedim çok üzülüyorum ama sağlık söz konusu alişimle ben geleceğiz allahın izni ile
bide erkek kardeşim geldi okuldan bugün annemsanırım onla olmakta istiyor

fotoğraflara bayıldım çok güzel olucak inşallah katılamamanın verdiği bi hüzünde yok değil ama beraber olmanıza çok seviniyorum.Gittiğinizde mumları üflerken bizim kuzularıda unutmayın.

tubişim eline saglık canım cok guzel olmuşlar hepımız ıcınde ayrı ayrı ugrastın hakkını helal et bacım
resmıde pastaneye yolladım tamamdır canım

estf helal olsun tabiki canimcim..
tamam canim..hadi hayirli olsun inşaAllah..

ay hadi ya kiyamam kuzuma..iyileşir belki 2 gün var daha..ama ikisiyle tek gelemessin..anneciginede tekrar geçmiş olsun tatlim a.s. kardesinde gelmiş gözün aydin a.s. hem annen için hem ömer icin iyi olur canim kalmalari..hem hasrette giderirler..kardesinde yegenini özlemiştir..hiç gözün arkada kalmasin..ömer oglumda biran önce toplar inşaAllah kendini..

tubişim yemek yemiyor ömer ona sıkılıyorum muzu tükürüyor lapayı bir kaşık alıyor
patatesi pü püü yapıyor...devam sütü ve su içti evde kalması iyi olur inş.

canim yaa cok zorlama..bizim gibi düşün..bizde hasta olunca bişey yiyesimiz gelmez..sen bolbol nane limon ver kuzuma..bulantisi varsa alir..lapayida tuzlu yap biraz ki suyu tutsun vucutta seruma gerek kalmasin..aksi takdirde lapa suyu atar vucuttan..gececek inşaAllah canim..

ayyyyy damadım gelemiyormu tüüüüü çok üzüldüm heee
ama sağlık herşeyden önemli iyi olsunda kuzum ben onu evinde de görürüma.s.

esracım unutmayız türkizimizi merak etme hepsinin adına üfleyeceğiza.s.

cnm ya çok iştahsız kusma ishale çevirdi şimdi....orada devamlı mıç almak gerekecek yemeyecek vs.vs..evde kalsın daha çok hasta olmasın sonra aytunç hasta ettin götürdünde der pöffffffff

ayy cok tşk ederim kızlar kahveyi içmiş kadar oldum ..40 yıl hatırı varmış ya sizi 40 yıllık dostlarım ilan ediyorumm :)))

birsencim sağlık olsun cnm...

esencim biletlet için rezervasyon zamanı gecmiş ...
bizde ordan alıcaz biletleri...
sana msj attım ama birde burdan haber veriyim dedim...

kızlar yaa sorması ayıp olmazsa Yalovaya giderken rahat bişeylermi giyicez yoksa hani doğumgünü buluşmamızya daha mı özel olması lazım karar veremedim,biliyorum saçmaladım ama ne olur gülmeyin bana :kedi:

cnm ya çok iştahsız kusma ishale çevirdi şimdi....orada devamlı mıç almak gerekecek yemeyecek vs.vs..evde kalsın daha çok hasta olmasın sonra aytunç hasta ettin götürdünde der pöffffffff

Kuzum iyi olsun da evde kalsın tatlım ya sıkma canını a.s.

a.s. a.s. a.s.

Kız benimde aklımdan az önce bu geçiyodu valla. Hem azcık süslü olmak istiyorum resimlerde kokik çıkalım biraz kaydirigubbakcemile3 Hemde eşofman giyip rahat rahat hareket etmek istiyorum. Yanıma alsam nasıl taşıyacağım diyorum. Zaten Defdoş'a koca bir sırt çantası ile geziyorum. Defdoş'un pusetini de alsam mı karar veremiyorum :uhm: Offff sorularıma yardım istiyorummmmm kaydirigubbakcemile3

valla kızlar ben elbise getirmiştim....yazlık terlikle ama havalardan ötürü ...eşim eve gidince pantolon ve gömleğpimi istedim...ne çok spor nede klasik orta karar bişey
ama altında yarı kokoş terlik olacak çünki eşim ayakkabılarımı unutmuş...

yani kokoş olamayacağım ama makyajımı orada yapacağım kesin sabah sabah yapamam çünki

hee pınar ben bastonu alacağım yanıma ne olur ne olmaz son pişmanlık yaşamak istemiyorum
gerçi aliş pek pustte oturan bi tip değil ama...uyursa feribottta üstüme yatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…