resimleri semraya yolladim..pastaciya mail aticak birazdan..
tubişim eline saglık canım cok guzel olmuşlar hepımız ıcınde ayrı ayrı ugrastın hakkını helal et bacım
resmıde pastaneye yolladım tamamdır canım
kızlar ben doğumgününe ömersiz ve annemsiz geleceğim.....annem anjidon ötürü ömerde hasta annemde ...yanlış anlama ama ömerle biz kalalım ben bakarım ona dedi...toplansın dedi...
tmm dedim çok üzülüyorum ama sağlık söz konusu alişimle ben geleceğiz allahın izni ile
bide erkek kardeşim geldi okuldan bugün annemsanırım onla olmakta istiyor
fotoğraflara bayıldım çok güzel olucak inşallah katılamamanın verdiği bi hüzünde yok değil ama beraber olmanıza çok seviniyorum.Gittiğinizde mumları üflerken bizim kuzularıda unutmayın.
ayyyyy damadım gelemiyormu tüüüüü çok üzüldüm heee
ama sağlık herşeyden önemli iyi olsunda kuzum ben onu evinde de görürüma.s.
esracım unutmayız türkizimizi merak etme hepsinin adına üfleyeceğiza.s.
cnm ya çok iştahsız kusma ishale çevirdi şimdi....orada devamlı mıç almak gerekecek yemeyecek vs.vs..evde kalsın daha çok hasta olmasın sonra aytunç hasta ettin götürdünde der pöffffffff
ayy cok tşk ederim kızlar kahveyi içmiş kadar oldum ..40 yıl hatırı varmış ya sizi 40 yıllık dostlarım ilan ediyorumm :)))
birsencim sağlık olsun cnm...
esencim biletlet için rezervasyon zamanı gecmiş ...
bizde ordan alıcaz biletleri...
sana msj attım ama birde burdan haber veriyim dedim...
kızlar yaa sorması ayıp olmazsa Yalovaya giderken rahat bişeylermi giyicez yoksa hani doğumgünü buluşmamızya daha mı özel olması lazım karar veremedim,biliyorum saçmaladım ama ne olur gülmeyin bana :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?