2009 mayıs Bebeklerinin Doğumgunu Organızasyonu:))

evet gülhan bir tepsi kurabiye en fazla 30 tane çıkar onuda benim valizin içine sokarım ben yapacağım

hemen liste yapalım
dırımkızı....fındıklı kurabiye

üşhancım yuk olur sana canım bizde yaparız ben malum kilisliyim dolmamız güzel olur anneme yaptırabilirsem yaptIRIRIm yapamazsa revani yaparım:)
23 nısan olmasında ne zaman olursa olsun malum benim gösterim var o gün:))

kızımmm birinii söle listeye ekleyimmm

kızlar ben gelirsem bişeylerde getiririm mutlaka ama ne getiririm şimdiden bilemiyorum, nasılsa illaki her çeşitten birileri mutlaka getirir benim getirdiklerimide tatlıysa tatlılara tuzluysa tuzlulara ekleyiveririz artıka.s.

dırımkızı......fındıklı kurabiye
esen......revanii
knk.....açma
civciv1981..kek

Son düzenleme:
bende açma yada poğaça yaparım olurmu?

kız esen boşver revanıyı dolma isterük dolmaaaaaaaaaaaaacokacimcoook

hehe bende dolma isterimde annem ister mi sorun orda du bakalim anama sorayim cok guzel yapiyo beeee

canım ya olurmu öyle şey bütün yükü senin boynuna vermek kısırı orda seve seve yaparım cnm onu taşımak biraz zor olur ama burdanda 2 kalıp kek yapar getirirm :hulya:

birsencim yaz anam
hülya kekcokacimcoookcokacimcoook

ee yani bencede gülhancim okadarda degil yani :) bende üzümlü tereyagli kurabiye yaparimmm :) valla tuzlu yapayim dicem ama pek kabiliyetli değilimdir ama üzümlü kurabiyem enfes olur

fotograflarida hallederiz bakalim fiyat ne gelcek..

canım bende fındıklı havuçlu kek yapayım:)) 2-3 defa yaptım güzel olmuştu inşallah ogünde güzel olur

canim keki senmi yapicaktin ozaman ben hep yapmak istedğim bir tariff vardı ev pidesi öyle büyük değildi küçük porsiyonlar halinde onu yapayım baktım tadı güzel değil getirmem:)kek veya başka bişey yaparımzemuszemus

Son düzenleme:
bı aksılık cıkmazsa bende yanınızdayım sız yazın lısteyı ne eksıkse tatlı tuzlu farketmez hallederısboshayallersmile

ayy kızlar bizim yerimize de eğlenin.aslında eşime desem getirir çünkü eltim istanbulda beykoz konaklarında oturuyor. ama ben şimdi o kadarlık yolu çekemem arabayla( uçağada binmek isterdim amma velakin yükseklik korkum varr off offf..neyse bizde banucumlaaa resimlerinize bakarız.

Gülhan'cım sağolasın canım ama hepsi birden çok yük olur sana. Yanımızda fazladan bi poşet yada çantadan bişeycik olmaz a.s.

Bende elmalı kurabiye yaptırırım kaynanama Birsooooo. Çok güzel yapar a.s.

dırımkızı......fındıklı kurabiye
esen......revanii
knk.....açma
civciv1981..kek
mutahhara.....üzümlü kurabiye
pnrhlt........elmalı kurabiye
semra84.......havuçlu fındıklı kek

mrb kızlar.topiği başatan sona okudum.herşey çok güzel olucak gibi görünüyor.benim annenler yalovada cnm sizin yazlık yalovanın neresinde tam olarak.o dönemlerde biz annemlerde oluyoruz.dilerseniz bizde katılmak isteriz.
eşim çok güzel çiğ köfte yoğuruyor bende mercimek köftesi tuzlu kurabiye bide su böreği yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…