2009 mayıs bebişlerının son halleri....

esencım ahsenımız cok tatlı masalllah ısırırım ben onu
sırınecım oglusunun saclarına bayıldım ama kesılmıs galıba

Esennnnnnnnn bu kara kuzum günden güne dahada güzelleşiyor yavrum çok tatlı maşallah barekallah.

zeyno maşallah kızına hakkatten defile yapmışsınız çok tatlı giydirmişsin:))

sibelcim hepsi zamanla daha da tatlı oluyorlar maşallah onlara Allahım kendi yolunda hayırlı birer birey olmalarını nasip etsin inşallah
senin yağız paşayada maşallah direksiyonu pek sevmiş Ahsende çok seviyor bababmın kucağına atlıyordu geçen gün:))

oglusumun ne zamandır fotosunu eklememısım unutmadan ekleyeym dedımm
sende almışsın çok güzel vakit geçiriyolar dimi seninkide sevmiş yerim seni ben

Dedesiyle yağız..

Ananesiyle pek keyifli

Bu sabah mahmurluğumuz

bak afacana neloer yaparmış şimdiden arabada kız Defnoşun kapısının önünde mi turluyor yoksa.

Aysunumun yakışıklısııııııı , çok canlar yakacak çoooooook :))))

Esenimin kara kuzusuuuuuuuuu bigün seni yakalarsam elimden kurtulamazsın o butlarını sıkıştırıcammm :)))cokacimcoook

Meleğimsinin tombilisiiiii kolcaman adam olmuş o maşallah bide yakışıklııııı :))) bu arada sen yeniden hamilemisin:uhm:

Şirinenin prensi, büyümüşte saç traşıda olmuş :)))sositososito

Bideeeeeeeeee teyzelerimize çok teşekkürleeeeeeeerrr
opuyorumnanaktan

canııııım ne kadar özlemişim oğlumu görmeyi opuyorumnanaktan maaşallah kocaman olmuş. öpüyorum ikinizi de. sarı şapka küçük gelmeye başlamış opuyorumnanaktan.. ne çabuk büyüyorlar. bütün mayıs kuzularına maaşallah bu arada

cnm kaganımızda pek yakısıklı pozlar vermıs oylee artıst olacak bızım oglanlar valla:nazar:
maşallah kızlar bebişlerinize çok şekerler :)))

ben senin o kücük donunu yerim yerimmmmmm
tesekkurler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…