evet pınarcım bizde depoluyoruz ilerde o hallerine çok gülecekler.sağol teyzesii kuzum sabah aşı oldu ananesi ayağında sallayıp duruyordu keyifsizdi.
Melih Kaan Ve Kaan kuzularım yine pozlar yakıyor.:lepi:
Sellin desen ayrı bir tatlı prenses.opuyorumnanaktan
Gelelim Defnoşa bu pozlar böyle amannnnnnnnnn valla gözlerimiz açık kaldı oğlumla, biz çatal gözükmeyecek dedik kız nasıl poz vermiş.:bbo:akannehirakannehirakannehir
Kuzucukların hepsi çok tatlı maşallah
Defnecik benim kızımın adaşıda pek bi güzel bakışlar atmış bu Defne ler cilveli olcaklar bence.Melih Kaanda ve Selin de çok şeker allah hepimizin yavrularının kaderini hayırlı ve güzel eylesin inş:Saruboceq:
pınarcım maşallah defnoşa çok güzel çıkmış
defnoşşşşşş yerim seni teyzemmmmm:1hug:
Ayşe senin resimlere de bayıldım çok güzel gülmüş ne şeker şey o öyle yaaa kuzum benim maşallh
o benim gülen yüzüm esen tetesi:)) herkese,herşeye gülebiliyor keyfi yerindeyse. en çok da babasına:)) kahkahalar atıyor sıpamopuyorumnanaktanpınarcım maşallah defnoşa çok güzel çıkmış
defnoşşşşşş yerim seni teyzemmmmm:1hug:
Ayşe senin resimlere de bayıldım çok güzel gülmüş ne şeker şey o öyle yaaa kuzum benim maşallh
kız birsen bu sıpalar gittikçe yakışıklanıyor haa:)) şu gömlekli fırlama aliş dimi??
ayyy yerim ben sizi beee hepiniz pek bi şeker olmuşsunuz maşAllahh kuzucuklaraa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?