2009 mayıs bebişlerının son halleri....

Tüm kuzularımın maşallahı var Hepsini kocaman öpüyorum a.s.

Defnoşumun yeni pozları az sonra kaydirigubbakcemile3

Bu son iki resim bu akşama ait kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gözüm korktu şimdi,bu mahir kesin beni yener güreşte!!akannehir

hayıırrr zafer benim!:lepi: hadi mahir gezdir beni,hadi hadi hadi!!

dost mu olduk ne? çok komiksin dostum mahir!sırnaşık şey

öfff çok yoruldum!! eh artık uyku vaktimirmirmirmir

üleynnnnnnnn totikkkkkkkkkkkkk defneee maşşallahhhhhhhhhhhhhh sana yaaaa
rabbimmm nasılll yaratmışşş seniiiiiiiiiii yiyesim geliyo leynnn seniiiiii

pınar bidenede bana kısçe doğurrr men anlamazzz vallahhh

ceren maşşallahh oğluşunaaa bende koyacam yakın zamandaa

maşallah canım defnoşa. şu biberonu tutuyolar ya kendileri çok şirin oluyor çok:))

bacım yıne dokturmussunuz defnosla
yaa bukız ne tatlı bısey oyle yerım ben bu fıstıgıııı

yerim ben onu ya bayılıyorum ben senin kızına çok kanı şirin maşallah büyüyünce çok çekici olacak ve çok canlar yakacak kaydirigubbakcemile3 Allah nazarlardan korusun maşallah tekrar tekrar

Çok tşk ederim bacılar a.s.

gözüm korktu şimdi,bu mahir kesin beni yener güreşte!!akannehir

Maşallah kızlar paşalara çok tatlı çıkmışlar a.s.

Pınarım defrnoşuma kocaman bi maşallah günden güne büyüyo totikler :)))

Ayşeciiiiiiiim ay çok güldüm yaa süpersin valla :))ben bu resmi facedede beğenmiştim zaten :)))

Aysuncum resim gözükmüyor cnmmmmmm

Sağolasın canım a.s. Valla ya hergün düzenli olarak resmini çekiyorum. Daha sonra bakınca büyüdüğünü anlıyorum kaydirigubbakcemile3

pınarcım maşallah defnoşa fıstık fıstık valla ısırırım ben onu.canım çok çabuk büyüyorlar .bizde ehrgün doğğduğundan beri resim ve kameraya çekiyoruz hergün daha çok büyüdüğünü anlıyoruz..allah uzun ömür versin kuzucuklarımıza.

Sağolasın canım a.s. Valla ya hergün çekmek lazım mutlaka. Ben gün gün kaydedip bilgisayarda arşivliyorum. Arada da gidip bastırıyorum mutlaka. Halit'le bazen baştan sona bakıyoruz. İnsan fena oluyor be :çok üzgünüm:

teyzeleri kızımın bu sabahki halleri...

Maşallah kuzuma pek tatlı çıkmış Şeniz

evet pınarcım bizde depoluyoruz ilerde o hallerine çok gülecekler.sağol teyzesii kuzum sabah aşı oldu ananesi ayağında sallayıp duruyordu keyifsizdi.

a.s.
aysecım oglusunda cok tatlı masallah
a.s.
Çok tşk ederim bacılar a.s.

Maşallah kızlar paşalara çok tatlı çıkmışlar a.s.
a.s.
a.s.
[

teyzeleri kızımın bu sabahki halleri...

maşallah kuzuma!opuyorumnanaktan

Melih Kaan Ve Kaan kuzularım yine pozlar yakıyor.:lepi:

Sellin desen ayrı bir tatlı prenses.opuyorumnanaktan

Gelelim Defnoşa bu pozlar böyle amannnnnnnnnn valla gözlerimiz açık kaldı oğlumla, biz çatal gözükmeyecek dedik kız nasıl poz vermiş.:bbo:akannehirakannehirakannehir

tülayyy maşallah kızına tulumada bayıldımmm zaten kısçe şeylerine bayılıyorum ayılamıyorum yaa
banada rabbim nasip etsin

Kuzucukların hepsi çok tatlı maşallah

Defnecik benim kızımın adaşıda pek bi güzel bakışlar atmış bu Defne ler cilveli olcaklar bence.Melih Kaanda ve Selin de çok şeker allah hepimizin yavrularının kaderini hayırlı ve güzel eylesin inş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…