2009 mayıs bebişlerının son halleri....

Sağol canım teşekkürler evet bizim saçlarımız doğuştan böyle şimdide iyice uzadı artık:))

Hayriyecim msj için sağol ben özelden msj gönderemiyorum ama bahsettiğin yeri biliyorum canım düşündüğün içn teşekkürler... Desteğin için sagol bende artık ona gitmeye karar verdim biraz para biriktirmek lazım sadece Bide moralim çok bozuldu yanlış anlaşıldım bayadır girmemiştim bu foruma tekrar teşekkürler canım sevgiler...opuyorumnanaktan Bu arada kızın dünya güzeli Allah isteyen herkese nasip etsin Allah nazarlardan saklasın

Canım aynı sorunu bende yaşadığım için anlıyorum seni ama inan kredi çek gerekirse ve git inan değmiyor bu kadar üzüldüğüne ağladığına ben kredi çekip gittim daha borcu bu hazirandan biticek:)))

levestoriy cnm maşallah kızlarına sende onlarda çok güzelll

bu arada yazdıklarını okuyorumda ...rabbim peygamper sabrı versin sana
bide astım için maddi durumunuz nasıl bilemem ama
mehmet aytuğu akkor var ist avrupa yakasında. kızın çok küçük spreyle tedavi kronik astım hastaları için
ben o adama tedavioluyorum cnm alerjik astım bendeki benimçok iyi etti cnm

birsencim sağol.amin canım derdi veren rabbim dermanınıda vericek inş.sabrınıda veriyor.artık hergünümüz hastanede geçiyor acili hemen hemen hergün ziyaret ediyoruz dün akşam 10:30da gittik.damlasuyu eşime bıraktım.ayın 11ine bülent karadağ,a randevu aldık oda marmara üniversitesinde astım doktoru.telefonda çok ilgiliydi.bakalım hayırlısıyla gidelimde ne diyecek.bizim ailede var alerjik astım ananem ve annem alerjik astım.polenler maf ediyodur şimdi senide çok dikkat et canım.allah herkese şifa versin

Oooo burayı amma aksatmışız he. Hemen ekliyorum kuzumun son hallerinden bir iki foto a.s. Fotoğraf makinasını bilgisayara bağlama kablosunu bulamıyorum. O yüzden buraya atamıyorum resimler. Evdekinden maille yolluyorum kendime ancak arada kaydirigubbakcemile3

oyyooooyy annesi bu kocaman olmuşya.maşşallah defdefime annesi onu benimiçin ısır lütfen acılı olsun biraz:))

ben de eklemek istiyorum ama makinem bozuldu eşimde yenisini alırız tamiri boşver diyor alması 1 yılı bulur:))

yaa şu kıza bak anam yaa!!! saçlara bak maşallah:))) aynı sen olmuş bu annesi:)) maşallah. eklemeyi unutmadıysam hala bende ekleyim:))

bu bayramdan bir görüntü:))

bu arada annemin evi burası,mersin adana civarında yazın halılar kaldırılır,ondan çıplak:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…