2009 mayıs bebişlerının son halleri....

sağol canım,gerçektende herkes kız zannediyordu.toka taktık saçına eşim hemen traşa götürdü.şimdi oğlum olduğunu hissettim dedi,erkeğe benzedi.
ben resimleri hızlıresim.com diye sitededen gönderiyorum.yanlız gözat tan resmi seçip.orjinal boyut çok büyük oluyor 15 monitörü seçiyorum yükleniyor .sonra forumlardan kopyala yapıştır yapıyorum.

Ne zamandır resim eklememiştim. Son resimler bugünki halleri kuzumun a.s.

hepsine maşallah bebeişleri
valla pınar bayılıyorum defneye
ilk resim hele süper çıkmış he poz da vermiş zilli

pınarcımm pek şeker olmuş bu defnoşya.öp annesi benim için ama vazgeçtimm ısır şöyleeee acılı acılı:)) mıncıkla bide:)

hepsine maşallah bebeişleri
valla pınar bayılıyorum defneye
ilk resim hele süper çıkmış he poz da vermiş zilli

maşallah defnoşa çok tatlı pınarcım öp benim yerime

pınarcımm pek şeker olmuş bu defnoşya.öp annesi benim için ama vazgeçtimm ısır şöyleeee acılı acılı:)) mıncıkla bide:)

MAŞALLAH DEFNOŞA CANIM BENİM ÇOK CADI KIZ SENİNKİ VALLA...O NASIL RESİMLER ÖLE

Sağolasınız kızlar valla çok cadı oldu ya. Oyuncunun önde gideni yani. Öperim hatta ısırırım sizin yerinize a.s.

resimleri yeni gördüm erzen ne tatlı olmuş yaa maşallahhh diyorum yaaa

def defff kocaman olmuşşş totik ya maşallahhh kızıma
bu arada o cadırı nereden aldın pınar ya bende istiyorum ama
bulamadım bitane buldum 40 tl dediler çok geldi almadım

Canım sizin oralarda var mı bilmem ama Çağrı Market var bayağı büyük. Ordan aldım ama 23 Nisan'da Bim'e de gelicekmis broşüründe gördüm bilgin olsun yerimseniben Ben 20'ye aldım ama Bim'e gelen 16 tl a.s.

maşallah defdoş sana canım yaaa çok güzelsin çok Rabbim bu kıza cemal sıfatını fazlaca vermiş:)

Levestoriy, Ezgili,Banucum kuzular çokkkkk tatlı çıkmış.

Benim güzel gelinim ayrı bir tatlı yawwwwwwwwwww :) yerim ben onu...

Maşallah bebişlere çok tatlılar.fotolara çok güzel poz vermişler.bende bebişimin resimlerini inke eklemek istiyorum fakat nasıl yapıyorsunuz banada anlatır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…