2009 mayıs bebişlerının son halleri....

ayyy masallahhh hepsi birbirinden tatlı yerim ben onları nazar degmesin kuzulara

traş olunca çok tatlı olmuş maşallah oğluna ezgi
duruya diyecek sözüm yok zaten maşallah prenses:))a.s.

maşallah canım ya pınar defnoş çokkkkkkkkkkkkkkkk tatlı annesi )::

Semracım kuzucuklarına maşallah çok şekerler.

Gelinimde ayrı bir yakıyor ortalığı.

Seherim Pınar'cım maşallah kuzulara. hepsi birbirinden tatlı. Allah nazarlardan korusun.

Sağolasınız teyzoşlarımız a.s.

aramızda tam üç ay var.bu kız çok güzel yiyesim geliyor vallahi..bende benimki de böyle ayakta durucak diye hevesleniyorum..tekrardan maşallah bi de artist gibi giydrmiyor musunuz hastayım ya yerim ben bunu annesii

Çok tşk ederim canım sağolasın a.s. Tabi senin kzuunda hem ayakta duracak bi süre sonrada pıtır pıtır yürüyecekler inşallah. Allah bağışlasın hepsini a.s.

çikulatası elinde alıınca ağlayan damla su

Maşallah ya yavrum nasılda ağlıyor çikolatası elinden alınınca a.s.

pınarrrrrr cok tatlı cıkmıs defnoşş maşallah kuzumaaa

maşallah kuzucuklara çok tatlılar yaolumunekankayizsmile

ayyy masallahhh hepsi birbirinden tatlı yerim ben onları nazar degmesin kuzulara

Sağolasınız kızlar a.s.

çok tatlılar.Allah bağışlasın.darısı başıma:)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım a.s.

ablamızın yarım bıraktığı çukulatayı yerken elinden alamadım

Ağzını yerim senin a.s. Saçları da kesilince pek bi delikanlı olmuş maşallah a.s.

http:[/QUOTE]

Ay canım benim ya su içen ağzını yerim a.s.

levestoriy21 ıkıncı kızınmı durusu hay masallahhh boncuga hele saclar tokada yetmemıs toplamaya bu topiğin en kelı benım kızımkaydirigubbakcemile3

bigudi evet cnm ikinci kuzum saçlarını kıyamıyorum kestirmeye tepesi çok gür dediğin gibi tek toka yetmiyor kızınında saçları çıkar merak etme ırsi oluyor birazda eşiminde benimde sülaleden geliyor gür saçlılık allahtan benim gibi olmadı ikiside düz:)sırnaşık şeyopuyorumnanaktan

EZGILI MAŞALLAHHH paşama yaaa cok tatlı ben trastan oncekı halıne bakınca kız sandım ne yalan soylıyımm cnm yaaa...trasg olunca cok tatlı olmuş erkege benzemiş hınzırrr bızde tras ettırcez saclarını hafıf yanlardan aldırıcam bende bakalım kıyamıyorum ama bugun doktorda soyleyınce mecbur kıycaz artıkkkk...
DURUYADA soylenecek soz yok maşallah prensesımeeeeeeeeee...

KIZLARYA ben buraya resım yuklemsını unuttum yaaaaaaaa:=((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…