2009 Mays Annelerinin kalan kilolar :))

civciv1981

**BALLI BADEMİMM**
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
4.187
4
681
44
İstanbul
kızlar mayıs ortasına kadar sanırım herkez doğurmuş olacak ...
şimdi fazlalıkları nasıl atıcaz bakalımm delikafaduldendelikafadulden hem emdirip hem kilo vermekte baya zor olacak :1no2:

45 ile hamile kaldım doğuma 64 ile girdim 58 ile çıktım yani topu topu 6 kilo vermişim yahu :1no2::1no2:

Son düzenleme:
Kız bende tam bu konuyu açayım diyordum. Benden çok yaşayacaksın kaydirigubbakcemile3

Ben 72 ile hamile kaldım. 88 ile doğuma girdim. Cuma günü tartıldığımda 81 kiloydum. Bu öğlen tartıldığımda ise 77,4 kilo çıktım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Kızım saat başı beni emerken demek ki kilolarımı da yiyor hihoyyyt

Kaldı 5,4 kilo hihoyyyt

Oyyy bu topik beni baya derinden sarstı valla, işin bu yönünü hep arka plana atmıştım, bakalım kaç çıkıcam sezaryenden
:a015::a015:

Kızlar ben 74 ile hamile kaldım 87 ile girmiştim doğuma.Şuan 76 kiloyum 11 kilo gitti kaldı 2 kilo. hihoyyythihoyyyt

76,4 olmuşum.Eriyorum yaaaaa. Evdekiler de zorla yediriyolar kilo verdikçe. İşin garibi bide iştahım kapandı ki sormayın ya. Zorla yediriyolar senağlama

yaw pınarcım ve sibelcim iyi vermişsiniz kiloyu ben acaba benden hiç bişi almadılar mı diye düşünüyorum yahuu plasentayı falan içimde mi bıraktılar acaba :))))):))

bu arada liste yapmak gerekiyormu benim excell dosyam yok malesef o yüzden liste olayını gönüllü bi arkadaş alırsa sevinirim valla :)

Alemsin bacım ya plesanta kalmış içeri de kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Liste mi dedin? Gönüllü mü dedin? Tam yerine denk geldin :lepi:

Bugün halleder eklerim a.s.

kızlar ben 60 hamile kaldım 77 ile doğuma girdim bugün tartıldım 69 kiloyumm :)))daha duruyooo anlayacağınızzzz

Alemsin bacım ya plesanta kalmış içeri de kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Liste mi dedin? Gönüllü mü dedin? Tam yerine denk geldin :lepi:

Bugün halleder eklerim a.s.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ee bacım bebiş 3 kilo doğdu 3 kiloda suyu olsa aha 6 kilo hani plasentanın kilosu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

listeyide üstlendiğin için çok saol bitanem ŞenizŞenizŞeniz

oyy maşallah kalmıo kıs kılolar werdınız gıttı desek yerı yanim...
darısı bıze yahu..yahu sızmı cok ıstıkrarlısınız benmı cok şiştim acep yahu...67 kıloyla kaldım hamiş şimdik 88 kıloyum:1shok:dogum sonrası ne kadarı gıder ne kadarı kalır bılemıomda yafs sızz çok iisinizzzalkisalkisalkis
benım şimcikten 21 kılom war yafs:1shok::1no2::bbo::çok üzgünüm:

merhabalar.benim de doğum yapalı 10.günüm.55le hamile kaldım.doğumda 74tüm.şu an 64üm.bebeğim emdikçe benim kilolar gidiyor:))))

kızlar valla maaşallahınız var ben 1 sene oldu doğum yapalı hala 9 kilo fazlam var ben 4 kilo falan vermeyi düşünüyorum o ayrı konu tabi..Allah bebişlerinize uzun ömürler versin inşallah...

oooooooo ben kıskanırım vallaaa

51 ile hamile kaldım 74 ile dogurdum

dogumdan çıktıgımda 69 idim beş kilocuk vermişim die bozuldum ama şuanda

64 kiloyum 13 gün oldu 10 kilo verdim iyi heralde..

ama malesef göbek duruo yaaaa çok sinir bozucu sizde göbekler nasıl

Her şey güzel de bu topiği görünce gözüm korktu :) Ben de 60 ile hamile kaldım, 80 ile doğuma girdim, 75 ile çıktım. Bugün 12. gün ve ben 69 kiloyum. 9 kilo çok gözümü korkutuyo. Ama 11 kilo da iyi vermişim heralde. Evet emzirmek eritiyo ama gün geçtikçe erimenin hızı azalıyor. İlk günlerde günde 1-2 kilo verirken şimdilerde 2-3 günde 1kilo gidiyor. Bir yerde duracak heralde, ondan sonra napacaz bakalım.
Göbek konusuna gelince rahim 2 ayda eski boyutuna geliyomuş. Ben o yüzden beklemek yanlısıyım. Ama çok az bir göbeğim kaldı. Onun da zamanla ineceğini sanıyorum. Bu arada Elija'nın doğum sonrası toparlayıcı korsesini aldım. Gündüz giyiyorum. Karnı ve kalçaları toparlıcakmış bakalım. Hepinize kolaylıklar...

efendimmm :) bu muhtesem konuyu actigi için civcivcime cok teşekkür ederim :))

67 ile hamile kaldim..95 kg ile maratonu bitirdim :))) hastaneden geldigimde 88 kiloydum..şimdi 83 kiloyum..17 gün oldu dogum yapali..ayaklarimda cok ödem oldu..onlar indikçe kilo veriyorum..sanirim 2-3 kilo daha verdirir bana ödemciklerim :) 75-80 arasinda kalirim gibime geliyor..ondan sonrasi ugrastircak beni :)) 28 kilonun 8-13 kilosu kalmiş olcak yani..ee onuda veririm canim :)))

bende lohusa korsesi aldim..ama küçücük bişi ya..o mu beni giycek benmi onu giycem bilemiyorum :))) yikansinda bakalim kim galip gelcek :)

iştaha gelince..benimde hiç iştahim yok..meyve yesem yeter valla..hele süt ürünlerini hiç görmek istemiyorum..cok bikmişim gebeyken yemekten..bol su,meyve,komposto ve petibör biskuviyle geciriyorum günümü..bu petibörde hastaneden hatira kaldi..normalde hiç sevmem..şimdi resmen aşeriyorum :)))

neyse hatunlar ya..sıkmayalim canimizi :) 40imiza kadar yoluna gireriz sanirim

kizlar farkindamisiniz bilmiyorum ama yukardada sürekli zayiflamayla ilgili reklamlar cikiyor :)))) bu site bize şişkooo mu demek istiyor nedir :)))))

tuğbacım öncelikle bende rica ediyorum cnm kabusunuz olan bu konuyu açma vazifesi malesef bana düştüğü için çok mutluyum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden site şişkoluğunu yüzüne vurmuyordur canım sen alınganlık yapıyorsun bence yerimseniben sen şişko değilsin sadece balık etli (tabi hangi balık drsen balina diyeceğim delikafaduldendelikafadulden) hatunsun cnm sengözlerimebaksanab

bu arada pınarcım ben plasentanın nereye gittiğini buldum :roflol::roflol: ben 64 ile değil 66.4 ile doğuma girmişim delikafadulden
yani

45 ile hamiş kaldım
66.4 ile doğuma girdim
58 ile çıktım

şu an nekadarım bilmiyorum bacım öğrenem yazam size ŞenizŞeniz

yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum en başta balık etli arkadaşımız tuba ya delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar maşallah sıze kıloları baya vermıssınız korse elıjayı duydum bı ıkı kısıden ıyı dıyolar ama korse olarak hangısını kullandınız şortlu gobek altı olanlardanmı ıyı oluyo acaba?

aman aman konuya bak hulyam nedır tugbayla senden cektıgımız hamıleyken şişkoyuz dıye soylendın durdun sımdıde actıgın konuya bak :))))))
benım durumda pek ıc acıcı degıl
65 ıle hamış kaldım 92 ıle doguma gırdım
yanı tam 27 kılo almışım (( neysekı ikiz dıye kendımı avutuyorum dogumdan cıktıımda 77 kıloydu 15 kılo gıttı dogumda sonrada 2 kılocuk vermısım oda şişlıkdı sımdı 75 kıloyum daha cook vermem lazım nasıl becerıceksem hadı bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…