2009 Mays Annelerinin kalan kilolar :))

ben 71 ile hamile kaldım en son da 90 kilo çıkmıştım kontrolde tartılmaktan korkuyorum artık.. doğuma kadar daha kaç kilo alırım allah bilir...

doğumdan sonra tos toparlak birşey olacağım galiba ....

Ama doktorumun söylediğine göre doğumdan 10-15 gün sonra ödemler iniyormuş, doğumdan hemen sonraki kiloyu baz alma dedi... onun için bende kendimi avutuyorum şimdiden bunların hepsi kilo değil ödem diye :)

Kilo vermeyi başaranlar ne mutlu size..

Canım benim kullandığım korse göğüs altından dizlerime kadar. Doktorum da gördü bugün. Kullan mutlaka çok işe yarar dedi. Terletmiyo falan rahat yani. Bu arada 67.5 oldum hihoyyyt Oğlum sağolsun :))

eyyy plesentasinin nereye gittiğini bilmeyen hatun :))) sonunda balik etli oldugumu kabul ettiğin için tebrik ederim :) orda balina malina yaziyor..tamamen görmemezlikten geliyorum :))) balik çeşitlerini bilmemeni karadenizli olmamana bagliyorum :mymeka: benden olsa olsa ancaaaa palamut cikar :) ama merak etme..en kisa sürede lüfer olcam :)))) hamsi olmaya niyetim yok zaten :)))

he valla :)) citirim diyip durdu 9 ay :)))) şimdi plesenta hesabina girmiş :)))

kizim az kalmiş be..şurda 10 kilo bişeyin kalmiş :)) yat kalk şükret :)) benim 16 kilom var :)))

Ayyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrr bu ne böyle vermişsiniz işte civciv hele sen süpersn daha ne istiyosun.
Ben kendimi düşünmeye baladım şimdi doğurmadan psikolojimi bozdunuz bakalım yarın doğum yapıcam
Başlangıç kilom 63
Doğum kilom72
Doğum sonrası???
ideal kilom57
hadi bakalım hodri meydan kim ne kadar zamanda ulaşcak ideal delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance::dance::dance::dance::dance:kilosuna

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: 83 kiloluk bi palumutta hayattımda hiç görmedimmm :roflol::roflol:

ayy canım çok saol zaten ben dert etmiyorum dert edenler için üzülüyorum sadece delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

seninde kilon okadar çok değil mrk etme tatlım en azından diğerlerine göre :roflol::roflol:

bende 53 kilo ile hamile kaldım şimdide 63 kiloyum bakalım doğumdan sonra kaç kilo olacam:uhm:

selam kıslar bende geldim sonunda oğlum 21 günlük bugün başlangıç kilom 60 doğuma 81 le girdim doğumdan çıktım 3 gün sonra74.9 dum yani doğumda çok gitmemiş dün yine tartıldım sabah aç karınla 71.7 idi11 kilom kaldı başladığım kiloya bi döneyim sonrası dahada yavaşlasada olur60 olayım gerisi gelir zaten.ama bu çatlakları ne yapacağım bilmiyorum acayip çatlağım varsezeryan oldum şimdiden korse kullanmaya başlasam olurmu acaba

Ay söylemesi ayıp 75,7 olmuşum kaydirigubbakcemile3 Geriye kaldı 3,7 kg hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Tabi sonra asıl hedef 65 inşallah delikafadulden

ben sana resmini çekip yollarim görmüş olursun :))))) bilmemek degil ögrenmemek ayip cicim :))))) hem bugun 82.5 oldum :)))) yav ne güzel pitir pitir gidiyordu bi ara..yavasladi :)) 80e düşsem bari rejimsiz :))

ah be ne vardi bu kadar kilo alcak :mymeka:

Ay söylemesi ayıp 75,7 olmuşum kaydirigubbakcemile3 Geriye kaldı 3,7 kg hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Tabi sonra asıl hedef 65 inşallah delikafadulden

benimde hedefim 65 :)))))) 80e düşünce 15 kilocukum kalcak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 veririz canim

spor kaydirigubbakcemile2 + saglikli beslenme cokacimcoook + bolbol emzirme = fit bi vucut :lepi:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

zamanında az yeseydin löp löp etleri şimdi bukadar hayıflanmazdınn delikafaduldendelikafadulden

pınar bacımmm hani listeee verilen kiloloları bi görelim bacım herkezin kirli çamaşırları çıksın ortaya :roflol::roflol:

kızlar ne güzel kilolar gidiyoralkisalkisalkis ama hiç kimse benim kadar çok alamadı söylemeye utanıyorum 30 kilo aldım ama çok şişim ayaklarım iğne batırsan patkıycak gibi inşallah sudur şişkinliktir diye kendimiavutuyorum:1no2:

duyanda hergün 1 kuzu götürüyorum sancak :mymeka: hem yedigim et şişmanlatmadiki beni..hamur işleri,nutella ve içecekler şişmanlatti ne faydasi varsa..neysem geçmişe degil gelecege bakmak lazim cicim yerimseniben ben yaz sonuna kadar veririm bu kilolari :))) zaten 9 ayda aldigim kiloyu bi anda veremem ki lülülülülülü

hem sen kendine bak be :mymeka: say bakalim 44e kac kilo var :))))

aa aşkolsun canim :)))) niye utaniyorsun ki :)))) hem yanliz hissetme kendini bende 30 kilo almiştim :)))))))) o şişlikler indikçe kilo veriyorsun zaten canim

merhaba arkadaslar benım bu hafta sonu 4 ayım bıtecek 5 ayıma gırecem bu zaman kadar 9 kılo almısım nasıl aldıgımıda anlamadım cunku anormal yemıyorum...doguma kadar ne kadar alırım daha bılgınız varmı...benım aylarda olanlar 2-3 kılo almıslar...ben nasıl aldım anlamadım...aşırı bır yemem yokkk

benimde hedefim 65 :)))))) 80e düşünce 15 kilocukum kalcak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 veririz canim

spor kaydirigubbakcemile2 + saglikli beslenme cokacimcoook + bolbol emzirme = fit bi vucut :lepi:

İnşallahhhh bacım :Saruboceq:

Ekliyorum kirliler çıkıyor ortaya kaydirigubbakcemile3

Canım hayırlı olsun hamişliğin. Çok almışsın daha en başta. Biraz dikkatli git. Aşırı değil ama kilo yapıcı şeyler yiyorsundur. Tatlı falan mı çok tüketiyorsun?

konuya bak ben neden görmedim yawwwwwwdelikafadulden
evlendiğim günden hamiş kaldığım güne kadar diyet ve diyetisyenle geçti ömrüm bu pko illeti beni şişirdikce şişirdi amacım hamiş kalınca herşeyi sınırsız yemekti
rabbim reva görmedi evettttttttt gelelim kilomaaaaaaaaa,bende

84 kilo ile hamiş kaldım doğumdan bir ay öncede tartıldığımda 95 kiloydum
son bir ay hastanede olduğumdan ne aldığımı bilmiyorum aldımmı tabi onuda
eve geldiğimde tartıldım 81 kiloyum ve şimdiye kadar ne aldım ne verdim
ben emzirmiyorumda .........ama bende bi acıkma söz konusu ve yiyememede söz konusu
annem kansızlığımdan ötürü habire ye diyor......şimdilik dikkat etmeden yiyorum vakit buldukca tabi.......:lepi:

çok çirkin bir göbek kaldı bendede ben korsede takmadım şimdiden sonrada bi faydası olmaz diye almadımda ..........göbeğimda su torbası var gibi kızlar bi tuaf yani sonrada monte olmuş gibi duruyor....eşim ve annem hala şiş olduğunu söylüyor
hele annem 70 şişe serum yedin daha vücuttan gitmedi diyp duruyor

kızlar 03 mayısta doğum yaptım. 57 kilo ile hamile kaldım. 77 kg doğuma girdim. doğumdan sonra tartıya bi çıktımmm 72 !!!!!!! aman allahım dedim sadece 5 kilo mu gitmiş şok oldum amaaaa eve çıkıp şişlikler inmeye başladıkça bir anda tartı 67'yi gösterdi :)))) ama yine 10 kilo bana kaldı, bakalım ne zaman vericez. aslında emzirdikçe gidiyomuş kızlar ha gayret bol bol su ve yeşillik , önümüz yaz şıkır şıkır anneler olalım inşallah :)hihoyyyt

Buyrun bakalım ak kara çıksın ortaya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Buyrun bakalım ak kara çıksın ortaya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

pinarcim daha büyük yazsaydin ya :mymeka: paristen görünmüyormussss kaydirigubbakcemile

neysem görürsünüz tez zamanda bir bir bir gidecek o kilolar :dilcikar: kaydirigubbakcemile2 (inşaAllah diyim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…