- Konu Sahibi civciv1981
-
kızlar maşallah sıze kıloları baya vermıssınız korse elıjayı duydum bı ıkı kısıden ıyı dıyolar ama korse olarak hangısını kullandınız şortlu gobek altı olanlardanmı ıyı oluyo acaba?
tuğbacım öncelikle bende rica ediyorum cnm kabusunuz olan bu konuyu açma vazifesi malesef bana düştüğü için çok mutluyum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden site şişkoluğunu yüzüne vurmuyordur canım sen alınganlık yapıyorsun bence yerimseniben sen şişko değilsin sadece balık etli (tabi hangi balık drsen balina diyeceğim delikafaduldendelikafadulden) hatunsun cnm sengözlerimebaksanab
bu arada pınarcım ben plasentanın nereye gittiğini buldum :roflol::roflol: ben 64 ile değil 66.4 ile doğuma girmişim delikafadulden
yani
45 ile hamiş kaldım
66.4 ile doğuma girdim
58 ile çıktım
şu an nekadarım bilmiyorum bacım öğrenem yazam size ŞenizŞeniz
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum en başta balık etli arkadaşımız tuba ya delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
aman aman konuya bak hulyam nedır tugbayla senden cektıgımız hamıleyken şişkoyuz dıye soylendın durdun sımdıde actıgın konuya bak :))))))
benım durumda pek ıc acıcı degıl
65 ıle hamış kaldım 92 ıle doguma gırdım
yanı tam 27 kılo almışım(( neysekı ikiz dıye kendımı avutuyorum dogumdan cıktıımda 77 kıloydu 15 kılo gıttı dogumda sonrada 2 kılocuk vermısım oda şişlıkdı sımdı 75 kıloyum daha cook vermem lazım nasıl becerıceksem hadı bakalım hayırlısı
eyyy plesentasinin nereye gittiğini bilmeyen hatun :))) sonunda balik etli oldugumu kabul ettiğin için tebrik ederim :) orda balina malina yaziyor..tamamen görmemezlikten geliyorum :))) balik çeşitlerini bilmemeni karadenizli olmamana bagliyorum :mymeka: benden olsa olsa ancaaaa palamut cikar :) ama merak etme..en kisa sürede lüfer olcam :)))) hamsi olmaya niyetim yok zaten :)))
he valla :)) citirim diyip durdu 9 ay :)))) şimdi plesenta hesabina girmiş :)))
kizim az kalmiş be..şurda 10 kilo bişeyin kalmiş :)) yat kalk şükret :)) benim 16 kilom var :)))
Ayyyyyyyyy kızlarrrrrrrrrr bu ne böyle vermişsiniz işte civciv hele sen süpersn daha ne istiyosun.
Ben kendimi düşünmeye baladım şimdi doğurmadan psikolojimi bozdunuz bakalım yarın doğum yapıcam
Başlangıç kilom 63
Doğum kilom72
Doğum sonrası???
ideal kilom57
hadi bakalım hodri meydan kim ne kadar zamanda ulaşcak ideal delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance::dance::dance::dance::dance:kilosuna
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: 83 kiloluk bi palumutta hayattımda hiç görmedimmm :roflol::roflol:
ayy canım çok saol zaten ben dert etmiyorum dert edenler için üzülüyorum sadece delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
seninde kilon okadar çok değil mrk etme tatlım en azından diğerlerine göre :roflol::roflol:
Ay söylemesi ayıp 75,7 olmuşum kaydirigubbakcemile3 Geriye kaldı 3,7 kg hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Tabi sonra asıl hedef 65 inşallah delikafadulden
ben sana resmini çekip yollarim görmüş olursun :))))) bilmemek degil ögrenmemek ayip cicim :))))) hem bugun 82.5 oldum :)))) yav ne güzel pitir pitir gidiyordu bi ara..yavasladi :)) 80e düşsem bari rejimsiz :))
ah be ne vardi bu kadar kilo alcak :mymeka:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
zamanında az yeseydin löp löp etleri şimdi bukadar hayıflanmazdınn delikafaduldendelikafadulden
pınar bacımmm hani listeee verilen kiloloları bi görelim bacım herkezin kirli çamaşırları çıksın ortaya :roflol::roflol:
kızlar ne güzel kilolar gidiyoralkisalkisalkis ama hiç kimse benim kadar çok alamadı söylemeye utanıyorum30 kilo aldım ama çok şişim ayaklarım iğne batırsan patkıycak gibi inşallah sudur şişkinliktir diye kendimiavutuyorum:1no2:
benimde hedefim 65 :)))))) 80e düşünce 15 kilocukum kalcak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 veririz canim
spor kaydirigubbakcemile2 + saglikli beslenme cokacimcoook + bolbol emzirme= fit bi vucut :lepi:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
zamanında az yeseydin löp löp etleri şimdi bukadar hayıflanmazdınn delikafaduldendelikafadulden
pınar bacımmm hani listeee verilen kiloloları bi görelim bacım herkezin kirli çamaşırları çıksın ortaya :roflol::roflol:
merhaba arkadaslar benım bu hafta sonu 4 ayım bıtecek 5 ayıma gırecem bu zaman kadar 9 kılo almısım nasıl aldıgımıda anlamadım cunku anormal yemıyorum...doguma kadar ne kadar alırım daha bılgınız varmı...benım aylarda olanlar 2-3 kılo almıslar...ben nasıl aldım anlamadım...aşırı bır yemem yokkk
Buyrun bakalım ak kara çıksın ortaya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?