- Konu Sahibi civciv1981
-
duyanda hergün 1 kuzu götürüyorum sancak :mymeka: hem yedigim et şişmanlatmadiki beni..hamur işleri,nutella ve içecekler şişmanlattine faydasi varsa..neysem geçmişe degil gelecege bakmak lazim cicim yerimseniben ben yaz sonuna kadar veririm bu kilolari :))) zaten 9 ayda aldigim kiloyu bi anda veremem ki lülülülülülü
hem sen kendine bak be :mymeka: say bakalim 44e kac kilo var :))))
Buyrun bakalım ak kara çıksın ortaya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yokk canımm estafurullah sen ve seherim günde sadece yarım kuzu götürüyordunuz bide bunun yanında senin yediğin balıklar vardı ama balinamı palamut mu tam hatırlıyamıyorum delikafaduldendelikafadulden bide senin eklediklerin tatlı hamur işi vs...zamanında sana az yedimm dime :mymeka::mymeka: ama yok sen 100 ü zaten göze almıştın bide beni yoldan çıkaracaktınnn :mymekaışıkkkkkkkkkkkkkkkkk yerler mi?? :roflol::roflol:
pınarcım eline sağlık çokk güzel olmuş liste ama biraz ufak mı nee delikafaduldendelikafadulden mutahara kaç kilo kalmış göremedimmm delikafadulden 82.5 dimi yanlış görmüyorummm :roflol::roflol:
bu arada ben az önce tartıldım ve sonuçç 55 :sm_cool::sm_cool::sm_cool: kaldı 5 :teytey::teytey::teytey:
Ay söylemesi ayıp 75,7 olmuşum kaydirigubbakcemile3 Geriye kaldı 3,7 kg hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Tabi sonra asıl hedef 65 inşallah delikafadulden
Buyrun bakalım ak kara çıksın ortaya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yuh yani :) yarim kuzuymus :))) iftira atma kiz..hem ben kuzu etini hiç sevmem :))))
kizim ben ne dediysem yegenim için dedim..biraksam kendin gibi otcul yapacaktin cocugu :mymeka:
buarada 55 olmussun..ama kalan 5 diil 11 cicim :)))) matematik hocanin kulaklari cinliyordur şimdi :)
benide yanliş görüyorsun..82.5 degil 81 :))))) pinarcim müsait bi zamanda düzeltir inşaAllah :))))
pinarcim daha büyük yazsaydin ya :mymeka: paristen görünmüyormussss kaydirigubbakcemile
neysem görürsünüz tez zamanda bir bir bir gidecek o kilolar :dilcikar: kaydirigubbakcemile2 (inşaAllah diyim)
yokk canımm estafurullah sen ve seherim günde sadece yarım kuzu götürüyordunuz bide bunun yanında senin yediğin balıklar vardı ama balinamı palamut mu tam hatırlıyamıyorum delikafaduldendelikafadulden bide senin eklediklerin tatlı hamur işi vs...zamanında sana az yedimm dime :mymeka::mymeka: ama yok sen 100 ü zaten göze almıştın bide beni yoldan çıkaracaktınnn :mymekaışıkkkkkkkkkkkkkkkkk yerler mi?? :roflol::roflol:
pınarcım eline sağlık çokk güzel olmuş liste ama biraz ufak mı nee delikafaduldendelikafadulden mutahara kaç kilo kalmış göremedimmm delikafadulden 82.5 dimi yanlış görmüyorummm :roflol::roflol:
bu arada ben az önce tartıldım ve sonuçç 55 :sm_cool::sm_cool::sm_cool: kaldı 5 :teytey::teytey::teytey:
yuh yani :) yarim kuzuymus :))) iftira atma kiz..hem ben kuzu etini hiç sevmem :))))
kizim ben ne dediysem yegenim için dedim..biraksam kendin gibi otcul yapacaktin cocugu :mymeka:
buarada 55 olmussun..ama kalan 5 diil 11 cicim :)))) matematik hocanin kulaklari cinliyordur şimdi :)
benide yanliş görüyorsun..82.5 degil 81 :))))) pinarcim müsait bi zamanda düzeltir inşaAllah :))))
Canım bende 74,7 olmuşum listede güncellersin.Hedef aynen 65 :sm_cool: Bakalım ne zaman ulaşıcaz o kilolalara.Bu arada ne zaman diyete başlıycaz kızlar kaç aydan sonra sorun olmaz acaba :uhm:
valla kızlar ben diyet yapamıyorum ve kilom hala aynı değişmemiş
kansızlığım olduğundan eşim diyete karşı iki çocukla düşer kalırsın diyor
bakalım testlerden sonra 2000 cl diyetle başlayacam işe
len hulya hatunu ne tam kuzusuymuş gunde azıcık yemek yıyordum onuda senın yuzunden unutmadım karsımda hergun yedıklerını gözlerım sahıt len meyva yıycem dıye agacları kuruttun kızımmm
tubiş bakma tatlum sen bu kıskanc hatuna bız maşallah fıstık gıbı hatunlarız
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldencanım sen ikizlerinle ilgilenmekten aynaya bakmıyorsun uzun zamanıdır galibadelikafadulden bi ara 5 dk uykundan ayır aynaya bak fındık mı fıstıkmısın tatlımmm :roflol::roflol::roflol:
seni sefiyomm tombişimmmm ŞenizŞenizŞeniz
len söyluyon soyluyon sonra senı sefıyom dıyon nasıl oluyor bu o zaman bende senı cok sefıyom uyuz hatun
len hulya hatunu ne tam kuzusuymuş gunde azıcık yemek yıyordum onuda senın yuzunden unutmadım karsımda hergun yedıklerını gözlerım sahıt len meyva yıycem dıye agacları kuruttun kızımmm
tubiş bakma tatlum sen bu kıskanc hatuna bız maşallah fıstık gıbı hatunlarız
he kilomu söyledim bide göbegimin resminimi cekicem :))) oldu canim..senin agzina laf verirmiyim bennnn sengözlerimebaksanab :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?