2009 ne kattı ki bana!

vegateryan

bu ara burda takılıcam, az öteye kayın
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
425
5
296
36
İstanbul
koca bi seneyi geride bıraktık..ve şöyle bi bakıyorumda 2009 bana hiç bişey katmamış hatta koca bi seneyi alıp gittiği gibi benden bir cok seyide calmış..

aslında vasatın altında bir yıl olarak kalmış hayatımda..2009un son ayı okuldaki yakın arkadas oldugum insanlardan cok güzel bi kazık yedim..ve konusmuyorum kimseyle..ama gercekten can ciğer gördüğüm insanlardı bunlar..bu kazık bana kimseye güvenmemeyi öğretti..ve bir sevgilim var küs barısık giden bir ilişki..beni gercekten cok seviyor..3 sene oldu az değil..ama cok kararsızım bu konuda..bazen cok sevdiğimi bazende aslında bu sevginin sevgiliye duyulan sevgiden daha farklı oldugunu düşünüyorum..2009 da üniversiteyi kazandı 26 yasında..baska bir sehirde..beraber bile kutlayamadık..baska bir sehirde oluşu kavgalarımızıda arttırdı..saçma sapan yerlere takılı kaldık..2009 da birbirimizin başını cok ağrıttık..

arkadaslar ve ask yönünden kötü bir seneydi..şimdi ise koca bir yılın can sıkıntısını yeni yılada tasıyorum..canım sıkılıyo ve hiç bişey yapmak ve düşünmek istemiyorum..umarım 2010 saglıklı mutlu huzurlu dersiz tasasız entrikasız sevgi ve saygıyla bol sans dolu gecer..herkes adına..

2009 benim için kabus gibi geçti inşllah 2010 da dilediğim herşeye kavuşurum

hayatta hersey bıze tecrubedır..
yaşadıklarınız ıcın pısmanlık duymak yerıne bunlardan dersler cıkarmayız gecmıse takılmayın derım..daha nıce seneler var..

ben de çok şey yaşadım. %90 ı zorluk sıkıntı acı parasızlık gibi şeylerdi. ama yine de mutluyum :) ya o %10 da olmasaydı..

benim için de nerdese korkunç bir yıldı 2009.. işte onun için 2010 öyle olmasın diye elimden geleni yapıcam.. bence sen de öle yap zemuszemus

Ben hayatimda cektigim en büyük sikintilari cektim ama yinede benim icin korkunc bir yildi diyemiyecegim. Cünki böyle deyince allaha nankörlük yapiyormusum geliyor. Ben kötü seyler yasadigim icin aslinda cok da mutluyum, cünki bana cok seyler ögretti yasadiklarim. Dostumu düsmanimi ögretti en basta. Beterin beteri oldugunu ve herzaman sükür etmem gerektigini ögretti.

hatta evimde yanan isigin, kalirüferimden gelen sicakligin, ocakta pisen yemegimim bile aslinda ne büyük nimetler oldugunu ögretti bana. Onun icin sükür ediyorum, yasadiklarimin bana kattigi tecrübeler cok önemli benim icin cünki sahip olupda önemsemedigim seylerden mutlu olmayi ögrendim.

Mutlu olmanin formülüde buymus: Sahip olduklarimizla mutlu olmak.

2009 cogu insan icin zorlu bir yildi. benim icinde oyle oldu.hayatta gormem dedigim seyleri gordum. yapmam dedigim seyleri yaptim. dayanilmaz acilar yasadim. ama halen ayaktayim.2010 umutla bakmaya calisiyorum. umarim 2010 herkes icin mukemmel bir yil olur.

2009 hiçbirşy katmadı bana dıyebılırım bır bakmısım bıttı cabukta gectı 2010 ugur getırsın hepımıze

2009 benim için çok şaşırtıcı bir yıl oldu üzüntü dolu 2010da çok mutlu olacağıma inanıyorum...Zaten insan neye inanırsa onu yaşarmış opuyorumnanaktan

maddi manevi beni süründüren bi yıl oldu
ama gördüm kimin ne kadar değerli olduğunu
bekliyorum bi gün onlar da bizden merhamet bekleyecek ve af dileyecek
taş gibi yüreğe sahip kadını görecekler
ama şükür ki eşim benim destekçim oldu bende eşimin

2009 çok güzeldi. bağzı sıkıntılar oldu ama annem sağlığına kavuştu. enazından eskisi gibi değil. canımın içi, ciğerimin köşesi askerden geldi. çok güzel bir şekilde evlendik zorlukları olsada olanlara şükür. önceki yıllarda acı çektim ama 2009 güzellikler getirdi bana inşallah sonraki yıllarda hepimiz için iyi olur. hayırlı olur...

2009 size birsey katmadi, ama caldi mi?
Yahu sizin basiniza gelenler veya sizin yaptiginiz seylerde yilin ne sucu var?
Benim de 2009 yilim, oteki yillara nispeten daha kotuydu ama ben yili suclamiyorum.

Bir iki "ozel" gun disinda son derece zor, uzucu ve kotu bir yil gecirdim,soyle bir aklima geldiginde bile kalbim agriyor,icim aciyor..2009 benden sadece guzel,saf duygularimi calarak iyi dersler verdi!

melek çok güzel bir yorum yapmışsıın. süpersin vallahi. gerçekten ne yılın ne de günün suçu yok.

iyi yada kötü yaşadığımm her günün her anın mutlaka kattıklarıı warr.benim içinde kolay bi yıl olmadıı ama yaşaadığımm sıkıntılar doğru yolu çizmeme neden olduu.dilerimm bundan sonra herşey güsel olurr:Saruboceq:

ben isyan etmekten korkarım o yuzden sukrediyorum, saglikli bi yil gecirdigim icin, gerisi bos diye dusunuyorum

neden 2009 zu suçluyoruz ki anlamadım herkes mutsuzluguna bi şeyi sebeb gösteriyor yıların ne suçu varki kaderimizde var yaşıyoruz yılın ne önemi var 2008 ha 2009

neden 2009 zu suçluyoruz ki anlamadım herkes mutsuzluguna bi şeyi sebeb gösteriyor yıların ne suçu varki kaderimizde var yaşıyoruz yılın ne önemi var 2008 ha 2009

bizim sayılarla tabiki bi derdimiz yok..ama geriye dönüp baktıgımızda aklımıza gelen bir cok kötü anımız o yılda toplanmışsa 2009u hep olumsuzluklarla anarız..bu da gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…