2009 Nisan Anneleri 2. Bebek Ne Zaman?

2009 nisan anneleri 2. bebişi düşünen var mı?

• Ankete Katılan
    36
  • Anket Kapalı .
Ben nasıl birinciyi doyasıya herşeyiyle ilgilenip,herşeyini özene bezene yapmak istiyorsam elimden geldince,2. yi de aynı şartlarda büyütmek isterim.Yani,2. de aradan çıksın mantığı bana çok saçma geliyor,o zaman 1 tane de kalırım.Madem 2. için ayıracak özel vaktim yok,yapmam o zaman!
2.yi yaparsam en az 4-5 yaş olmalı bana göre,ama o zamn da yaşım ilerliyor,kafam karışık yani!!!

valla bana kalsa 2 3 yıl daha düşünmem ama eşim çok ama çok istiyo dün dr u aramış spral ne zaman çıkattıralım diye oda 2 ay sonra demiş yani 2 ay sonra benim yollar açılıcak :))))

eyşan kız süpersin maşallah bizim gibi korkanlara cesaret veriosun e sana da bi kız yakışır bundan sonra ehhehehehe:) kız istiorum bende kııııııııııııııızzzz. bakalım ama iddiaya girerim seneye kesin bizim topiğin kızlarından sürpriz hamileler olucak kalıbımı basarım:)

işteeee benim gibi karışık bi anne daha:)

valla ben halimden memnunum
reha da buyudu nerdeyse abisiyle oynuyo onada arkadas oldu
ozel okullara gelince eskiden ozel okulmu vardi ve bence okuyan her ortamda okur serende serer nasip canim cick eger simdi olursa zor olur mesela ben hamile kalmaya karar verdigimde ali tuvalete alismisti konusmasinida duzeltmisti pantolonunu ve corabini bile giymeyi ogretmistim karnim buyuyunce egilemem diye bence erken istiyorsan bile bazi aliskanliklarini kazandir oglunada ole
nacizane gorusum

haklısın canım zaten şuan korkularım var beklemedeyim o yüzden. Allah hayırlıysa nasip eder zaten ne diyim

damarıma bastın deniz
benim abimle aramda 1 yaş var ve ben çok haksızlıklara uğradım küçük olmama rağmen.bizim sülalenin kötü bi huyu var erkek çocuk herşey demek abimi dersaneler özel hocalar kurslar...beni liseye bile göndermedi babam dışardan liseyi bitirip üniversiteyi dersaneye falan gitmeden 1 tane bile deneme testi çözmeden kazandım.abim tabiki okumadı liseyi babamın okula yaptığı yardımlar sayesinde bitirdi açıkcası.abime servet harcayıp evlendirdi ona iş kurdu bütün parasını ona ahrcadı halen harcıyor.bunları düşündükçe 1 tane olsun herşeyim onun olsun diyorum çünkü aynı hataları yapmaktan korkuyorum.belki babam kadar adaletsiz olmam ama 2 kardeş arasında 1 lira 1 lokma 1 öpücük hak geçmesin istiyorum çünkü benim içim çok yanıyor sırf bu yüzden 1 çocukta kalabilirim bile

aynen katılıyorum aradan çıksın yanlış bir mantık.çocuk büyütmen özen istiyor bencede.ben bu yorgun psikolojiyle 2.ye ne kadar faydalı olabilirim ki..?
valla bana kalsa 2 3 yıl daha düşünmem ama eşim çok ama çok istiyo dün dr u aramış spral ne zaman çıkattıralım diye oda 2 ay sonra demiş yani 2 ay sonra benim yollar açılıcak :))))
Allah gönlünüze göre versin hayırlı evlat olacaksa sağlıkla gelsin adaşım
şimdi bi konu aççam çiçek 2.yapsın diyenler denemeyenler :))

ben yapmasını tıklardım yazık cancana annesinin koynuna doyamadı o daha paylaşması için erken bence

biraz daha zaman varı tıkladım ama şu anda hamile bile olabilirim:) adetimi bekliyorum test yapmak için..
eşim çok istiyor hemen yapalım diyor ama ben en az 2sene olsun aralarında diye düşünüyorum..

ben de katılıyorum..
bizim afacan kızı görünce vazgeçiyorum.
biz evde kalmıyoruz annem kendi evinde bakıyor ve..
ve kız kardeşim evleniyor. anem 2.yi söz vermiyim diyoo.
gerçi ben şuan düşünmüyorum..
2.yi kesinlikle 1.kadar özverili davranabileceksem yaparım..

ayy korktumm..

biraz daha zaman varı tıkladım ama şu anda hamile bile olabilirim:) adetimi bekliyorum test yapmak için..
eşim çok istiyor hemen yapalım diyor ama ben en az 2sene olsun aralarında diye düşünüyorum..

ayy canım ya..

kızlar bu arada ben hala hastalanmadım... çiçekle uğraşırken ben hamileysem ne gülerim ama :roflol:

eheheh kızım bi test falan yap bak bebekler 10 aylık oldu nerdeyse:)

anammmmmmmmmmm gecikti mi yoksa :)

bende biraz daha zaman var ı tıkladım zaten şekerler hemen yapmıorum çocuk korkuyorum ve cancanıma da kıyamam şuan zaten

tuğba yaa okuyunca iyice korktum benim de korkum bu işte heleki cancan ya da kardeşi sevilmediğini hissederse offf offffffff. vallahi çok zor bir konu bu aslında

bence bunlar buyusun kızlar şöyle bebek özlemı çekersenız ve ıkısınıde eşit buyuuceğinizi düşünüyosanız yapın mesela benım için erken ş an selen sınırlerımı altust ettı uylu yok duzen yok off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…