- Konu Sahibi cicekcicek
-
Ben nasıl birinciyi doyasıya herşeyiyle ilgilenip,herşeyini özene bezene yapmak istiyorsam elimden geldince,2. yi de aynı şartlarda büyütmek isterim.Yani,2. de aradan çıksın mantığı bana çok saçma geliyor,o zaman 1 tane de kalırım.Madem 2. için ayıracak özel vaktim yok,yapmam o zaman!
2.yi yaparsam en az 4-5 yaş olmalı bana göre,ama o zamn da yaşım ilerliyor,kafam karışık yani!!!
valla ben halimden memnunum
reha da buyudu nerdeyse abisiyle oynuyo onada arkadas oldu
ozel okullara gelince eskiden ozel okulmu vardi ve bence okuyan her ortamda okur serende serer nasip canim cick eger simdi olursa zor olur mesela ben hamile kalmaya karar verdigimde ali tuvalete alismisti konusmasinida duzeltmisti pantolonunu ve corabini bile giymeyi ogretmistim karnim buyuyunce egilemem diye bence erken istiyorsan bile bazi aliskanliklarini kazandir oglunada ole
nacizane gorusum
herkesin büyütülme şekli kendini etkiliyo bence mesela benim arkadaşım ilk çocuk ve kardeşi olunca daha az ilgi gördüğü dönemleri çok iyi hatırladığı ve yaşadıklarını çocuğuna yaşatmak istemediği için tek yapıcam mutlaka diyordu ve yine annesinin çalışmasını hiç istemezmiş küçükken o da çocuğu olunca hemen işi bıraktı çocuğu 3 yaşına gelince başlıcak tekrar işe..ama ben dediğim gibi halimden memnundum ela da tek olabilir diyorum..sanırım yetişme tarzı ve yaşadıklarımızın da etkisi olacak bu çocuk sayısında :))
Ben nasıl birinciyi doyasıya herşeyiyle ilgilenip,herşeyini özene bezene yapmak istiyorsam elimden geldince,2. yi de aynı şartlarda büyütmek isterim.Yani,2. de aradan çıksın mantığı bana çok saçma geliyor,o zaman 1 tane de kalırım.Madem 2. için ayıracak özel vaktim yok,yapmam o zaman!
2.yi yaparsam en az 4-5 yaş olmalı bana göre,ama o zamn da yaşım ilerliyor,kafam karışık yani!!!
Allah gönlünüze göre versin hayırlı evlat olacaksa sağlıkla gelsin adaşımvalla bana kalsa 2 3 yıl daha düşünmem ama eşim çok ama çok istiyo dün dr u aramış spral ne zaman çıkattıralım diye oda 2 ay sonra demiş yani 2 ay sonra benim yollar açılıcak :))))
şimdi bi konu aççam çiçek 2.yapsın diyenler denemeyenler :))
valla bana kalsa 2 3 yıl daha düşünmem ama eşim çok ama çok istiyo dün dr u aramış spral ne zaman çıkattıralım diye oda 2 ay sonra demiş yani 2 ay sonra benim yollar açılıcak :))))
biraz daha zaman varı tıkladım ama şu anda hamile bile olabilirim:) adetimi bekliyorum test yapmak için..
eşim çok istiyor hemen yapalım diyor ama ben en az 2sene olsun aralarında diye düşünüyorum..
kızlar bu arada ben hala hastalanmadım... çiçekle uğraşırken ben hamileysem ne gülerim ama :roflol:
biraz daha zaman varı tıkladım ama şu anda hamile bile olabilirim:) adetimi bekliyorum test yapmak için..
eşim çok istiyor hemen yapalım diyor ama ben en az 2sene olsun aralarında diye düşünüyorum..
damarıma bastın deniz
benim abimle aramda 1 yaş var ve ben çok haksızlıklara uğradım küçük olmama rağmen.bizim sülalenin kötü bi huyu var erkek çocuk herşey demek abimi dersaneler özel hocalar kurslar...beni liseye bile göndermedi babam dışardan liseyi bitirip üniversiteyi dersaneye falan gitmeden 1 tane bile deneme testi çözmeden kazandım.abim tabiki okumadı liseyi babamın okula yaptığı yardımlar sayesinde bitirdi açıkcası.abime servet harcayıp evlendirdi ona iş kurdu bütün parasını ona ahrcadı halen harcıyor.bunları düşündükçe 1 tane olsun herşeyim onun olsun diyorum çünkü aynı hataları yapmaktan korkuyorum.belki babam kadar adaletsiz olmam ama 2 kardeş arasında 1 lira 1 lokma 1 öpücük hak geçmesin istiyorum çünkü benim içim çok yanıyorsırf bu yüzden 1 çocukta kalabilirim bile
aynen katılıyorum aradan çıksın yanlış bir mantık.çocuk büyütmen özen istiyor bencede.ben bu yorgun psikolojiyle 2.ye ne kadar faydalı olabilirim ki..?
Allah gönlünüze göre versin hayırlı evlat olacaksa sağlıkla gelsin adaşım
ben yapmasını tıklardım yazık cancana annesinin koynuna doyamadı o daha paylaşması için erken bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?