- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
- Konu Sahibi cicekcicek
-
:roflol: :roflol:eheheh kızım bi test falan yap bak bebekler 10 aylık oldu nerdeyse:)
anammmmmmmmmmm gecikti mi yoksa :)
bende biraz daha zaman var ı tıkladım zaten şekerler hemen yapmıorum çocuk korkuyorum ve cancanıma da kıyamam şuan zaten
ah çiçek durup durup bir giriyorsun foruma milletin aklını karıştırıyorsun..
sen bence seneye yaparsın sölemedi deme
:roflol: :roflol:
ilahi çiçek güldürdün sabah sabah...
ben lohusa kanamamdan 1 hafta sonra adet görmeye başladım. yani ara yok ben de hayatım. bu seferki yaklaşık 10 günlük bir gecikme. her şey düzensizleşti. regl araları uzamaya başladı. kilo alıyor alma sebebim olan trioid bozukluğu sebp oluıyormuş ya ilaç kullanmaya başladım bunu düzenlemek için. regllerde düzene girermiş. bakalım bekliyoruz...
ben de bebeğimin kardeşi olması taraftarıyım..normalde 3 çocuk isterdim ama malum sezeryan:) anca 2. yi yapabilirim..kızım 3,5-4 yaş civarıyken ikinci bebeği mi de istiyorum Allah ın izniyle..
çiçekcim benim adetim gecikmedi daha ama olma ihtimalim var bikaç sefer korunmadık çünkü:) şimdi adet olmayı bekliyorum ay sonuna kadar oldum oldum yoksa bebek geliyoo:) bende 3çocuk düşünüyorum sezeryan kısıtlaması olmasa daha da yaparım ama.....
bu arada uyku ve düzen konusunda bizim gibisi yok sanırım12saat kesintisiz gece uykusu,2saat öğle ve 1saat akşam uykusu var bizim kızın ve saatleri bile şaşmıyo o kadar düzenli:) sanırım fazla rahat bozuyo insanı:)))
kızlar bir ilke varmış kesin değil ama tecrübelerle sabit: açıklıyorum mutlaka bir çocuyk adamın canına okur diğeri iyi olurmuş :))) yani ben ikincide rahatım :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?