2009 Nisan Anneleri 2. Bebek Ne Zaman?

2009 nisan anneleri 2. bebişi düşünen var mı?

• Ankete Katılan
    36
  • Anket Kapalı .
daha çok küçükler
erken bence.
zaten ne zaman uykulara doydunuz hayatınızı düzenne oturttunuzda bebek yapmak istiyorsunuz kızlar.
sürekli şikayet etmiyormuyuz sosyal hayat bitti,sürekli kucakta ilgi istiyor,evden dışarı çıkamıyoruz diye.
bırakın biraz büyüsünler.

ah çiçek durup durup bir giriyorsun foruma milletin aklını karıştırıyorsun..
sen bence seneye yaparsın sölemedi deme

:roflol: :roflol:
ilahi çiçek güldürdün sabah sabah...
ben lohusa kanamamdan 1 hafta sonra adet görmeye başladım. yani ara yok ben de hayatım. bu seferki yaklaşık 10 günlük bir gecikme. her şey düzensizleşti. regl araları uzamaya başladı. kilo alıyor alma sebebim olan trioid bozukluğu sebp oluıyormuş ya ilaç kullanmaya başladım bunu düzenlemek için. regllerde düzene girermiş. bakalım bekliyoruz...

ben de bebeğimin kardeşi olması taraftarıyım..normalde 3 çocuk isterdim ama malum sezeryan:) anca 2. yi yapabilirim..kızım 3,5-4 yaş civarıyken ikinci bebeği mi de istiyorum Allah ın izniyle..

ah çiçek durup durup bir giriyorsun foruma milletin aklını karıştırıyorsun..
sen bence seneye yaparsın sölemedi deme

sus kız zilli bende bilmiom napıcamı çevre baskısı işte

anladım canım bende öyle deyince eyvah dedim ehehehhe.

ben de bebeğimin kardeşi olması taraftarıyım..normalde 3 çocuk isterdim ama malum sezeryan:) anca 2. yi yapabilirim..kızım 3,5-4 yaş civarıyken ikinci bebeği mi de istiyorum Allah ın izniyle..

bakın işte korkusuz ve kararlı bi anne hiç bize benzemiyo eheheheh

çiçekcim benim adetim gecikmedi daha ama olma ihtimalim var bikaç sefer korunmadık çünkü:) şimdi adet olmayı bekliyorum ay sonuna kadar oldum oldum yoksa bebek geliyoo:) bende 3çocuk düşünüyorum sezeryan kısıtlaması olmasa daha da yaparım ama.....

bu arada uyku ve düzen konusunda bizim gibisi yok sanırım 12saat kesintisiz gece uykusu,2saat öğle ve 1saat akşam uykusu var bizim kızın ve saatleri bile şaşmıyo o kadar düzenli:) sanırım fazla rahat bozuyo insanı:)))

valla ne diyim,bizimkisi 9 aylik yeni oldu,coook istahsiz ve miz miz bi cocuk,altini bile degisdirmek icin guresiyoruz adeta o kadar yani yemegini ise kandira kandira zar zor yediriyorum,kendiliginden yemez cunki,yani bebekden bebegede fark var bence bakimi zor olanida var kolay olanida,sonucda her ikisinide bakim zor tabi ama sonucda bi turlu buyuyorlar isde,ben almanyada yasiyorum tekim burda yani yardim edecek kimsem dahi yok ama sagolsun esim kimseyi aratmiyor yardimcim oluyor,ama oda is guc derken yorgun oluyor kiyamiyorum,neyse kisaca konuya girersek,ikinciyi dusunuyorumalim ALLAH bakariz annelerimiz 3,4 cocuk bakip buyutmusler birde ne zorluklarla annem anlatir ablam abimin zamaninda pempas dair yokmus bez yikamakdan iplerimiz bebek bezleri ile her gun dolu olurmus,simdiki zamanda her sey her imkan var bence,annelerimiz 3,4 u bakabildiklerine göre bizlerde ikinciye hayli hayli bakabiliriz becerikli anneleriz tecrubede kazandik bayagi ilklerden,basda zor olur ama sonradan bi duzene oturunca beraber buyur giderler ben bahara dogru dusunuyorum ,hadi cicek bak ben yolu acdim ,gelin arkamdan)her zorluga ragmen yinede ikinciyi cok isdiyorum delimiyim neyim)

aman maşallah cnm zaten 1. bebeği çok rahat büyüyenler korkmadan 2. yi yapanlar oluyo hep ama onlarada genelde 2. kök söktürüyo :) inşallah senin diğeride böyle olur :))

bende 2.çocuğu mutlaka istiyorummmm.

eşime kalsa 3 diyo ama......

kerem 2 yaşını bitirsin başlarız artık çalışmalara kaydirigubbakcemile2

ben çok ara vermek istemiyorum.zor olacaktır tabiki.ama istiyorum valla.bi de kız olursa süperrrrrr.

ÇıÇEK sen can 1 yasına gelince 2. için çalısmalara baslıcaz demiştin.yoksa benmi yanlış hatırlıyorum?

kızlar bir ilke varmış kesin değil ama tecrübelerle sabit: açıklıyorum mutlaka bir çocuyk adamın canına okur diğeri iyi olurmuş :))) yani ben ikincide rahatım :roflol: :roflol:

buarada benim görümcem 2 ye hamile.
oğlu 1,5 yaşında.agustosta yapcak doğumu.
onunla konustugumda şunu sölüyo poyraza hamileyken sürekli karnıma dokunur severdim konusurdum onunla.ama şimdi sanki bu yok gibi bişey.unutuyoruz valla diyo.
galiba ilk göz ağrısı farklı oluyo ama ben 2.bebeğimede aynı sevgiyi vereceğimi düşünüyorum.
yoksa haksızlık olur ya oda bebeğim olacak sonuçta.

KIZ OLUR ıNŞALLAHHHH :)))

fatoş sana güvenirde doğururum o da ela gibi senelerce uyumazsa gece benimkine de sen bakarsın ona göre

valla fatoş o zaman 2.de 3.bebeğide düşünürüm....rahatsa yani.....:)) süper bu süper....bende bu konuda çok güzel bir söz biliyorum....hamile annenin biri kadir tuğcuya sormuş 1.bebeğim çok yaramaz hocam 2.bebekte ne yapıcam bilmiyorum kara kara düşünüyorum diye....oda aynı yere 2 kere yıldırım düşmez demiş....bende sırf bu söze dayanarak 2.olabilir diyorum...2012 de hamile kalmak kaydı ilelaelaelaelaelae

gülşeennn ,sen cesaret edip doğurursn bize konuşmak düşmez cnm mecbur bizde doğurcaz demektir :))

arkadaşlar görümcem örneği var misalen ilki sabahlara kadar uyutmayan bir bebek diğeri deliksiz 8-9 saat ilk günden itibaren hem de!...
valla ben de güveniyorum. olmadı herkesin bebesine ben bakarım. yeter ki yakında olsun :)))

tamam kızlar toplaşıp yine doğururuz diyorum....benimde ablamın ilk oğlunun uyku sorunu 5 yaşına kadar sürdü evet 5 diğeride o zamanlar doğmuştu yani problemli 5 yaşındayken....ablam hala söyler o zamanları 2.oğlum Allah tarafından müjdelendiğimin bir habercisiydi diye....bende inanıyorum yani...

çiçek kimsayal düşük yaptığını hatırlatırım .

o zaman tırsmıştın :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…