- Konu Sahibi cicekcicek
-
o zaman 2012 de çalışmalara başlayacakların sayısı artmış sanki ehehehhehe
o kimyasaldı canım bu biyolojik bi konu deermişim ehhwjfhwlkfhwvlkadnaksjhc ehehheeh salak mıyım ne
o kimyasaldı canım bu biyolojik bi konu deermişim ehhwjfhwlkfhwvlkadnaksjhc ehehheeh salak mıyım ne
hayır canım çok şekersin :)))
bu neydi şimdi.. sulanırmışcasına...
ehehehehhe şirvan sen yap bende yapmazsam şerefsizin önde gideniyim
ahahahhaha bende seni seviyorum. ayyy canım sıkılıyo benim yaaa
oıleyy son dakilkalrında oyalıorum seni:) baran kime emanet hadi hayırlısı olsun işbaşı canım
slm kızllarrr
ben 2009 ocak annesiyim 1 yaşında kızım ve de 2010 nisan annesi olucam kısmetse bide oğlum olucak.
evet bazı konularda ihmal ettiğiniz olabiiliyo ama bunun akside çok zor neden derseniz kızım zamanımın okadar uzun bi zamanını alıyorki bazen hamileliğimi bile unutturuyor.ben bunu yapmam demek çözüm deil bencee çünkü desenizde doğmuş bebeğinizin varlığı zaten bunu yaptırıyo size ama şölede bi durum varr ben açıkçası hamilelikte çok fazla zorlanmıyorum yani kızımla sanki hiç hamile deilmiş gibi ilgilenebiliyorumkiii benim kızım sadece ve sadece kucakta uyuyan bir çocuk yaşına rağmen.bakalım nisan 15 gibi doğumumuz var araları 15 ay olucak Allah sağlkla kucağımıza almayı nasip ederse şayet ikisinide kardeş kardeş aynı sevgiyle büyütücez inşallah.3-4 sonrasındada iyiki yapmışız diycez muhtemelen amaa tabii zorluklarıda olmıycak deil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?