işte böyle arkadaşlar görüyosunuz başımıza seçtik koltuk şımarttı hemen hakir görüyorlar bizi lülülülülülü
o gıcık mahalle ahalisi olmasa muhtar ne işe yaralülülülülülür yahu:tomato:
muhtarla dalga geçilmez ki , gezginci karı seni,
yarın nereye gidiyorsun... haber verde bilgimiz olsun....
saol canım benim yaaa
sende beni korumasan ben ne yaparım...
ne de olsa gıcık mahalle ahalisi dimi onlar,,,
tabi canım biri köyün delisi biri de sarı kafalı bişey zaten:)
nisan anneleri istese olur herşey olur da sonra yarın birinin doğum haberini alırız valla.-tatlicadiarzu-
hahah bu aramızda bi inanış gibi oldu zaten 2009 uncu sayfada birini doğurtucaz
uğraşmayın be mıhtarla sarıkız ve arkadaşı:)
ne güzel ya özendim valla. 2004 yılında gelmiştim mersine ama doyamamıştık. şimdi eşimle bikez daha gelmek istiyoruz. ama bakalım bebişle ne zaman oluray kıslar evet ya,allah sizede nasip etsin inşallah,inanın çok iyi geliyor evet havada harika resmen bahar geldi sanki hele bide deniz kokusu,birde ayva ağacım çiçek verince değmeyin keyfime sabah kalkıp güzelim çiçeklerine bakmak çok iyi geliyor,hergün yarım saat oluyor sana dönerken ağır yürümekten ötürü 1 saat enaz
işte böyle arkadaşlar görüyosunuz başımıza seçtik koltuk şımarttı hemen hakir görüyorlar bizi lülülülülülü
doğru söylüyosun canım. şöhret başını döndürdüyerimseniben
kızlar benim oğlan hiç durmuyor,,
iperaktif bişey olacak galliba..
göbeğim bir sağ * bir sol yapıyor,, poposunu dayıyor, çıkartıyor,,
alltann da kafasını hareket ettiriyor...
o öyle yapınca canım acıyor....
ben devamlı oturduğumdan mı oluyor acaba,, sıkışıyormu ne ....
sizde de öylemi
devamlı hareket halinde mi
valla kasılmam geçsin diye istirahat mi edeyim çatı ağrım geçsin diye yüriyimmi şaşırdım. aslında kolay doğum için de yürümek çok iyi. bakalım bikaçgüne iyi olursam havalarda güzel giderse yürürüm
özlemcim seni çok iyi anlıyorum. bu çatı ağrısı altüst etti beni. ne dönebiliyorum yatakta ne kalkabiliyorum. çok zor ya
oh oh özendim vallaay kıslar evet ya,allah sizede nasip etsin inşallah,inanın çok iyi geliyor evet havada harika resmen bahar geldi sanki hele bide deniz kokusu,birde ayva ağacım çiçek verince değmeyin keyfime sabah kalkıp güzelim çiçeklerine bakmak çok iyi geliyor,hergün yarım saat oluyor sana dönerken ağır yürümekten ötürü 1 saat enaz
kıslar benim kociş geldi sonunda ben kaçar öptüm hepinisi
aynen ya göbek deliğinin bi yanı sağ ve ya sol resmen bir popo çıkıyor yakalarsam resmini çekçem bende vuruyorum tani hafifçe seviyorum oğluşun poposunukızlar benim oğlan hiç durmuyor,,
sizde de öylemi
muhtarla dalga geçilmez ki , gezginci karı seni,
yarın nereye gidiyorsun... haber verde bilgimiz olsun....
şimdilik gezmeye gitmeyip misafir çağırmayı planlıyorum. mercimek köftesi yaptım elimin ayarı kaçmış çok olmuş birazda börek falan yapmıştım hazır elimde malzeme varken 1-2 misafirimi ağırlayayım diyorum. izinli olduğumu duyan birgün gelelimde oturalım diyo aradan çıksın.:jeyyar:
bu arada benim oğlanda senin anlattığın gibi çok hareketli bugünlerde yeri daralır diyolar ama hala var demekki.gamyoncuiremsu
aynen canım son birkaç haftadır inanılmaz hareketli. bazen gözlerime inanamıyorum karnım öyle şekiller alıyoki. canım da yanıyo bazenkızlar benim oğlan hiç durmuyor,,
sizde de öylemi
seçim yakın dozkanımmmmm ankaradan kaydırırız mıhtarın ayağınıııııııı:içelim:
gelin anacım ben ağırlarım sizi,başımızın üstüne,benimki bu hafta çok fazla hareket etmiyor leğen kemiğime baslkı yapıyor neresiyse artık,arada hızlıca dönmeye çalışıyor yada artık canım yanıyor diye bana öyle geliyor bide öyle hoşuma gidiyorki ses dinlemesi,hııı bide arada elimi karnımın üstünde gezdiriken bazen elimi takip eder gibi kayması harika
inşallah canım ya denicem en azından bakalım nasıl olucakay aliye inan ne dönebiliyordum yatakta ne ayağa kalkınca 2-3 adımda rahat yürüyebiliyordum bana çok iyi geldi,sende bir problem yoksa ve havada güzel olursa çık yürü hiç farketmez:lepi:
gelin anacım ben ağırlarım sizi,başımızın üstüne,benimki bu hafta çok fazla hareket etmiyor leğen kemiğime baslkı yapıyor neresiyse artık,arada hızlıca dönmeye çalışıyor yada artık canım yanıyor diye bana öyle geliyor bide öyle hoşuma gidiyorki ses dinlemesi,hııı bide arada elimi karnımın üstünde gezdiriken bazen elimi takip eder gibi kayması harika
ooo akşamın bereketine bakın herkes burda yaaaaaaaaaaaaaaa doğumu yaklaşan gelio valla:)
dilek sen uyma bari bu sarıkız ve yandaşına yahu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?