2009 Nisan Anneleri buraya

ne güzel ya özendim valla. 2004 yılında gelmiştim mersine ama doyamamıştık. şimdi eşimle bikez daha gelmek istiyoruz. ama bakalım bebişle ne zaman olur

canım bizimkide öyle hatta biz ona artık üçgen çocuk diyoruz çünkü poposunu dikio ööle havaya üçgen şeklinde dakikalarca kalıo bizde poposunu pışpışlıoruz eşşeğin

ay aliye inan ne dönebiliyordum yatakta ne ayağa kalkınca 2-3 adımda rahat yürüyebiliyordum bana çok iyi geldi,sende bir problem yoksa ve havada güzel olursa çık yürü hiç farketmez:lepi:

oh oh özendim valla
bugün merak ettim seni cnm msnde solmuş bir gül koymuşsun forumada girmeyince...

kıslar benim kociş geldi sonunda ben kaçar öptüm hepinisi

güle güleee

aynen ya göbek deliğinin bi yanı sağ ve ya sol resmen bir popo çıkıyor yakalarsam resmini çekçem bende vuruyorum tani hafifçe seviyorum oğluşun poposunu
sarsıyorum biraz çocuğu ama alışsın
ayı yavrusunu severken öldürürmüş yasırnaşık şey

şirvan sana söölim linç eder bu köylüler takunya terlik atarlar kafamıza heyttt köyün ebesini çağırırım yatırır topunuzu doğurturum valla yalnız köyün ebesi KÖRebeymiş espriye bak ben bile gülemedim hahahahahahaha

seçim yakın dozkanımmmmm ankaradan kaydırırız mıhtarın ayağınıııııııı:içelim:

aynen canım son birkaç haftadır inanılmaz hareketli. bazen gözlerime inanamıyorum karnım öyle şekiller alıyoki. canım da yanıyo bazen

gelin anacım ben ağırlarım sizi,başımızın üstüne,benimki bu hafta çok fazla hareket etmiyor leğen kemiğime baslkı yapıyor neresiyse artık,arada hızlıca dönmeye çalışıyor yada artık canım yanıyor diye bana öyle geliyor bide öyle hoşuma gidiyorki ses dinlemesi,hııı bide arada elimi karnımın üstünde gezdiriken bazen elimi takip eder gibi kayması harika

aynen ya elimi takip ediyo çok güzel bir his.:CüvCüv:

ay aliye inan ne dönebiliyordum yatakta ne ayağa kalkınca 2-3 adımda rahat yürüyebiliyordum bana çok iyi geldi,sende bir problem yoksa ve havada güzel olursa çık yürü hiç farketmez:lepi:
inşallah canım ya denicem en azından bakalım nasıl olucak

sağol canım çok naziksin:)
benimde ayakları falan sol tarafımdan çıkıyodu 2 gündür sağdan çıkıyo. döndü mü ne. belki de ondan oldu bu kadar baskı ve kasılma

bursasu kıs benim msnde gül mül yok anacım ben istesemde yapamamki zaten yok o kadar becerim yaw,zaten olsada solmuşunu koymam şekerim sen beni hiiiç merak etme koç gibiyim çok şükür geziorum anacım o kadar zaman istanbulda kapatmışım kendimi eve ofise şimdi anca yürüme bahane anca dediğimde daha 3 bilemedin 4 gündür ha ama bi etkisi var bende onu söylüyodum keşke daha önce yapaydım şu yürüme olayını beaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…