2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar hemen foxu açın hadeee elller havaya ohh
ya özlemleri karıştırmışım yaw
kusura bakma cnm koç gibi olduğuna sevindim ::))

bursasu canım çok takma ya o çatlaklar öyle sandığın kadar iz bırakmıyo baya inceliyo bu yaz değilse seneye giyersin bikiniyi.

hayırlı olsun 2.000 li sayfalarımız.....
çatı ağrısına gerçekten yürüyüş iyi geldi mi acaba benim sanırım erken başladı sizde ne zaman başlamıştı acaba ?

tamam canım. yarın istanbuldayız biliyosun şafak 34 olacak hiç sesimi çıkarırmıyım oralarda ne olur ne olmaz di mi. hihoyyyt

valla şekercim gel seninle şööle boğaza karşı tavşankanı çay içelim simit yiyelim:) oh
ne çağırıyosun güzelim sen o ankaralıları,, ,bizim ağamızı kaydırmak istediler,,,
gel sen beni dinlede onları istanbula sokmayalım....

ne çağırıyosun güzelim sen o ankaralıları,, ,bizim ağamızı kaydırmak istediler,,,
gel sen beni dinlede onları istanbula sokmayalım....

eeee canım benim elbet şafak 06 da olacak unutma geçirmeyiz buralardan hıııııııııııııııısengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

kızlar diğer taraftanda bugünü okyiim diye başka sayfa açtım croxilex şaka yapmış yüreğime indiriyodu şok oldum şok

eeee canım benim elbet şafak 06 da olacak unutma geçirmeyiz buralardan hıııııııııııııııısengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

kara gözlükleri takmışsın , gözlerin gözükmüyorki delikafadulden
kızlar diğer taraftanda bugünü okyiim diye başka sayfa açtım croxilex şaka yapmış yüreğime indiriyodu şok oldum şok

canım o şoku bende 2 saat önce yaşadımm

hayırlı olsun 2.000 li sayfalarımız.....
çatı ağrısına gerçekten yürüyüş iyi geldi mi acaba benim sanırım erken başladı sizde ne zaman başlamıştı acaba ?

yürüyüş son zamana kadar doktor öneriyor canım kendini çok zorlamadan yürü bence baya rahatlatıyo. tabi bu seferde kalça falan ağrıyosırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…