dilek sen uyma bari bu sarıkız ve yandaşına yahu:)
bursasu kıs benim msnde gül mül yok anacım ben istesemde yapamamki zaten yok o kadar becerim yaw,zaten olsada solmuşunu koymam şekerim sen beni hiiiç merak etme koç gibiyim çok şükür geziorum anacım o kadar zaman istanbulda kapatmışım kendimi eve ofise şimdi anca yürüme bahane anca dediğimde daha 3 bilemedin 4 gündür ha ama bi etkisi var bende onu söylüyodum keşke daha önce yapaydım şu yürüme olayını beaaaaa
işte böyle arkadaşlar görüyosunuz başımıza seçtik koltuk şımarttı hemen hakir görüyorlar bizi lülülülülülü
o gıcık mahalle ahalisi olmasa muhtar ne işe yaralülülülülülür yahu:tomato:
Allahhhhh Allaaaahh kızım sarıkız deme yahuuuuuuu inek ismi gibiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:
tamam canım. yarın istanbuldayız biliyosun şafak 34 olacak hiç sesimi çıkarırmıyım oralarda ne olur ne olmaz di mi. hihoyyyt
işte böyle arkadaşlar görüyosunuz başımıza seçtik koltuk şımarttı hemen hakir görüyorlar bizi lülülülülülü
o gıcık mahalle ahalisi olmasa muhtar ne işe yaralülülülülülür yahu:tomato:
karşı karşıya geldik demek
sarıkız ne beeeeeee inek ismi gibiiiiiiiiiiiiiii :roflol::roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ne güzel ya özendim valla. 2004 yılında gelmiştim mersine ama doyamamıştık. şimdi eşimle bikez daha gelmek istiyoruz. ama bakalım bebişle ne zaman olur
doğru söylüyosun canım. şöhret başını döndürdüyerimseniben
dön dön duralım bakalım.......
canım bizimkide öyle hatta biz ona artık üçgen çocuk diyoruz çünkü poposunu dikio ööle havaya üçgen şeklinde dakikalarca kalıo bizde poposunu pışpışlıoruz eşşeğin
zaten çıksın onun poposunu ısıracam
oh oh özendim valla
bugün merak ettim seni cnm msnde solmuş bir gül koymuşsun forumada girmeyince...
güle güleee
aynen ya göbek deliğinin bi yanı sağ ve ya sol resmen bir popo çıkıyor yakalarsam resmini çekçem bende vuruyorum tani hafifçe seviyorum oğluşun poposunu
sarsıyorum biraz çocuğu ama alışsın
ayı yavrusunu severken öldürürmüş yasırnaşık şey
aynen şeker bizde oyle yapacaz herhalde
şimdilik gezmeye gitmeyip misafir çağırmayı planlıyorum. mercimek köftesi yaptım elimin ayarı kaçmış çok olmuş birazda börek falan yapmıştım hazır elimde malzeme varken 1-2 misafirimi ağırlayayım diyorum. izinli olduğumu duyan birgün gelelimde oturalım diyo aradan çıksın.:jeyyar:
bu arada benim oğlanda senin anlattığın gibi çok hareketli bugünlerde yeri daralır diyolar ama hala var demekki.gamyoncuiremsu
aman yeri olsun,, orda ufacık yerde canı sıkılıyordur.
şirvan sana söölim linç eder bu köylüler takunya terlik atarlar kafamızaheyttt köyün ebesini çağırırım yatırır topunuzu doğurturum valla yalnız köyün ebesi KÖRebeymiş espriye bak ben bile gülemedim hahahahahahaha
olsun şekerim ben gülerim senin yaptığın şakalara ...delikafaduldendelikafadulden
zor kaydırırsınz...koltuğu sağlama aldımmmm ben çekilsem , çiçek gelecek...seçim yakın dozkanımmmmm ankaradan kaydırırız mıhtarın ayağınıııııııı:içelim:
gelin anacım ben ağırlarım sizi,başımızın üstüne,benimki bu hafta çok fazla hareket etmiyor leğen kemiğime baslkı yapıyor neresiyse artık,arada hızlıca dönmeye çalışıyor yada artık canım yanıyor diye bana öyle geliyor bide öyle hoşuma gidiyorki ses dinlemesi,hııı bide arada elimi karnımın üstünde gezdiriken bazen elimi takip eder gibi kayması harika
ayyy evet o kayma yokmu , harika birşey
delikafaduldendelikafaduldenaman boşver şenayım biz yıllardır Ankaradan yönet yönet bıktık yahu biraz hevesini alsın İstanbul ahalisi.kaydirigubbakcemile5
eveeeeeeeeeeetttttttttttttaynen ya elimi takip ediyo çok güzel bir his.:CüvCüv:
sarıkızzzzzzzzzzzzzz
inşallah canım ya denicem en azından bakalım nasıl olucak
sağol canım çok naziksin:)
benimde ayakları falan sol tarafımdan çıkıyodu 2 gündür sağdan çıkıyo. döndü mü ne. belki de ondan oldu bu kadar baskı ve kasılma
valla şekercim gel seninle şööle boğaza karşı tavşankanı çay içelim simit yiyelim:) oh
maşallah şenlik var bu akşam 2019 da olur bu gidişlee
tamam canım. yarın istanbuldayız biliyosun şafak 34 olacak hiç sesimi çıkarırmıyım oralarda ne olur ne olmaz di mi. hihoyyyt
ne çağırıyosun güzelim sen o ankaralıları,, ,bizim ağamızı kaydırmak istediler,,,valla şekercim gel seninle şööle boğaza karşı tavşankanı çay içelim simit yiyelim:) oh
ne çağırıyosun güzelim sen o ankaralıları,, ,bizim ağamızı kaydırmak istediler,,,
gel sen beni dinlede onları istanbula sokmayalım....
kızlar diğer taraftanda bugünü okyiim diye başka sayfa açtım croxilex şaka yapmış yüreğime indiriyodu şok oldum şok
eeee canım benim elbet şafak 06 da olacak unutma geçirmeyiz buralardan hıııııııııııııııısengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
kızlar diğer taraftanda bugünü okyiim diye başka sayfa açtım croxilex şaka yapmış yüreğime indiriyodu şok oldum şok
hayırlı olsun 2.000 li sayfalarımız.....
çatı ağrısına gerçekten yürüyüş iyi geldi mi acaba benim sanırım erken başladı sizde ne zaman başlamıştı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?