2009 Nisan Anneleri buraya

ayyy vallaha böyle şeyleri ne bilirim nede becerebilirim april
hamur işi falan hiç elimden gelmez bence nu konuda sana yardımı dokunması gereken selinaydır
nede olsa o gün snin şu çay saati benim geziniyor:))

evet aprilcim bence de selinaya sor sen ne yapiim diye bu işlerin raconunu en ii o bilir:)

eheheh biz biraz fazla hazırlıyoz en az 2 çeşit salata,genelde kremalı pasta yada etimek tatlısı yanına poğaça yada börek gibi......................ama siz çoğunuz yeni evlisiniz yapabilirmisiniz bilmem ben hiç bilmiyodum evelendiğimde heheh....................

kızlar one minüt çorapları çıkmış
yok satıyomuş
heheh

o neymiş burasasu kıs.....................

kız one minütü bilmeyenmi kaldı seni kör cahil:))
tabi günleri gezmekten haberde seyredemiyon dimi:))

başbakanımızın one minütünü diyommm

Son düzenleme:
kızlar maşallah çeneler iyi çalışmış sayfalar uçmuş gitmiş.
bugün 2009 sayfa olursa bir rivayete göre yarın ilk bebek gelir ozaman heheheheh.

heyyooo ben geldim biraz geç ama olsun bari bugün yazılanlaı okiim dünü hiç okumadım zaten valla bu yürümeye başlama işi beni yordu iice ama 2 gündür çatı ağrısız uyuyup uyanınca devam edeceğe benziyorum herkese öneriyorum,tabi problemli olanlarımıza değil ha sakın ha,evde hareket ediyorum yeterince demey,in evdeki hareket işe yaramıyor kıslar tecrübe edilip tarafımdan onaylanmıştır

özlem mersin de havalarda güzeldir mis gibi açık havada da yürüyebilirsin.
Biz ancak alışveriş merkezlerinde yürüyüş yapıyoruz hehehe

valla kasılmam geçsin diye istirahat mi edeyim çatı ağrım geçsin diye yüriyimmi şaşırdım. aslında kolay doğum için de yürümek çok iyi. bakalım bikaçgüne iyi olursam havalarda güzel giderse yürürüm
özlemcim seni çok iyi anlıyorum. bu çatı ağrısı altüst etti beni. ne dönebiliyorum yatakta ne kalkabiliyorum. çok zor ya

ay kıslar evet ya,allah sizede nasip etsin inşallah,inanın çok iyi geliyor evet havada harika resmen bahar geldi sanki hele bide deniz kokusu,birde ayva ağacım çiçek verince değmeyin keyfime sabah kalkıp güzelim çiçeklerine bakmak çok iyi geliyor,hergün yarım saat oluyor sana dönerken ağır yürümekten ötürü 1 saat enaz

kızlar benim oğlan hiç durmuyor,,
iperaktif bişey olacak galliba..

göbeğim bir sağ * bir sol yapıyor,, poposunu dayıyor, çıkartıyor,,
alltann da kafasını hareket ettiriyor...

o öyle yapınca canım acıyor....
ben devamlı oturduğumdan mı oluyor acaba,, sıkışıyormu ne ....

sizde de öylemi

devamlı hareket halinde mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…