- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
ayyy vallaha böyle şeyleri ne bilirim nede becerebilirim april
hamur işi falan hiç elimden gelmez bence nu konuda sana yardımı dokunması gereken selinaydır
nede olsa o gün snin şu çay saati benim geziniyor:))
evet aprilcim bence de selinaya sor sen ne yapiim diye bu işlerin raconunu en ii o bilir:)
kızlar one minüt çorapları çıkmış
yok satıyomuş
heheh
he yaa mıhtar alemsin valla dr dur ikinciyi çıkarma ben bi msj çekiiiim bizim mıhtaraaa:roflol::roflol::roflol:
he ameliyattada cep tel serbestya heheh..................................
he yaa mıhtar alemsin valla dr dur ikinciyi çıkarma ben bi msj çekiiiim bizim mıhtaraaa:roflol::roflol::roflol:
geçin dalganızı,,,,
elbet elime düşersiniz................
son gülen iyi güler............
bugün anormal bi gündü anneler çıldırdı resmen halbuki sabah herşey normal başlamıştı hahahaha
geçin dalganızı,,,,
elbet elime düşersiniz................
son gülen iyi güler............
oyyyyyyyyy oyyyyyyyyy :1hug:a.s.
uğraşmayın be mıhtarla sarıkız ve arkadaşı:)
saol canım benim yaaa
sende beni korumasan ben ne yaparım...
ne de olsa gıcık mahalle ahalisi dimi onlar,,,
acaba bu akşam topiği 2009 a getirebilir miyiz kassak olur mu?
heyyooo ben geldim biraz geç ama olsun bari bugün yazılanlaı okiim dünü hiç okumadım zaten valla bu yürümeye başlama işi beni yordu iice ama 2 gündür çatı ağrısız uyuyup uyanınca devam edeceğe benziyorum herkese öneriyorum,tabi problemli olanlarımıza değil ha sakın ha,evde hareket ediyorum yeterince demey,in evdeki hareket işe yaramıyor kıslar tecrübe edilip tarafımdan onaylanmıştır
saol canım benim yaaa
sende beni korumasan ben ne yaparım...
ne de olsa gıcık mahalle ahalisi dimi onlar,,,
işte böyle arkadaşlar görüyosunuz başımıza seçtik koltuk şımarttı hemen hakir görüyorlar bizi lülülülülülü
o gıcık mahalle ahalisi olmasa muhtar ne işe yaralülülülülülür yahu:tomato:
neden olmasın çiçek bütün cevaplarımızı alıntı yaparak verelim. bak nasl oluyoacaba bu akşam topiği 2009 a getirebilir miyiz kassak olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?