2009 Nisan Anneleri buraya

vay öbürlerini tanımıyomda betül yandın anam sen bu kıslar gebertürler seni.................................

betülü zatii biliyodum
bi oaraya soruyo bi buraya soruyo valla hep görüyodum ben onu orda hehehehe

maşallah selinay oğlun çok yakışıklı

kızlar benı tanıdınızmı

benim bebeği 29 haftalıkken aldılar sezeryanla bebeğim küvezde şuan ...1070 gramla dünyaya geldi 1300 gram şuan....erken doğuran benım sanırım aramızda...

kızlar benı tanıdınızmı

benim bebeği 29 haftalıkken aldılar sezeryanla bebeğim küvezde şuan ...1070 gramla dünyaya geldi 1300 gram şuan....erken doğuran benım sanırım aramızda...

bebeklik bende hatırladım seni canım hayırlsı bakalım bebişin nasıl niye erken doğum oldu.....................sen nasılsın..........................

geda Allah kolaylık versin.çok yormamaya çalış kendini.bu arada ekdesrler konusunda söylediklerinbize aynen katılıyorum.bend oğumdan sonra da 1 yıl aylıksız izin kullnacam.bakalım altından nasıl kalkacaz

kızlar benı tanıdınızmı

anammm nasıl yaaaaaaaaaaa allah bağışlasın ne zaman çıkabilecek küvözden yavrucak kıyamam ben onaaaaaaaaaaaaaaa

selinay sen hala vitamin kullanmıyorsun di m.?ben de içemiyorum.doktor da sormuyor.şu an sadece demir ilacını alıyorum.başka ilacım yok.

kızlar iyi akşamlar kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir bugün bana apt bi komşum geldi kız 38 haftalık hamile ve sancıları başladı toplam 8 kilo almış ama o kadar ağırlaşmış ki oturduğu yerden kalkamıyordu ben 18 kilo aldım baştan beri 1 ay sonra vinçle kaldıracaklar beni herhalde çünküo 8 kiloya rağmen çok zor hareket ediyor karnı küçük lastik top gibi benim karnım çok büyük yaaaa korkmaya başladım....

selinay oğlun çok yakışılı maşşallah ikinci oğla da yakışıklı olur oh negüzel çift oğlan kaynana olcan kııııız iki gelin bizden ne güzel kaynana olur dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…