kızlar iyi akşamlar kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir bugün bana apt bi komşum geldi kız 38 haftalık hamile ve sancıları başladı toplam 8 kilo almış ama o kadar ağırlaşmış ki oturduğu yerden kalkamıyordu ben 18 kilo aldım baştan beri 1 ay sonra vinçle kaldıracaklar beni herhalde çünküo 8 kiloya rağmen çok zor hareket ediyor karnı küçük lastik top gibi benim karnım çok büyük yaaaa korkmaya başladım....
selinay sen hala vitamin kullanmıyorsun di m.?ben de içemiyorum.doktor da sormuyor.şu an sadece demir ilacını alıyorum.başka ilacım yok.
selinay oğlun çok yakışılı maşşallah ikinci oğla da yakışıklı olur oh negüzel çift oğlan kaynana olcan kııııız iki gelin bizden ne güzel kaynana olur dimi..
evet selinay oğluşun çok tatlı.afacan bişeye benziyor.
betül19...........................01nisan
ege-deniz.......................03 nisan hatta buda
HAYATist.......................04 nisan
ahada bunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile
küçük çıkmıştı
oğluşuma bakın
linç edicez öncelikle betülü:)
Hahaha çok komik anlatmışlar ama olyı özeler nitelike cidden.
Selinay maşallah oğluna, çok yakışıklı
anaaaaaaaaaaaaam beni kara listeye almışsınız napıyım bacılar doktor 231 mart arası alalım diyor ben de nisan girsin istiyom yani ben de çok merakediyorum mart annesi mi olcam nisan annesimi?affedin beni...
(bu arada hayat ist ve egedeniz artık hep mart annelerinde dolanıyorlar):1hug::mymeka:
kızlar benı tanıdınızmı
benim bebeği 29 haftalıkken aldılar sezeryanla bebeğim küvezde şuan ...1070 gramla dünyaya geldi 1300 gram şuan....erken doğuran benım sanırım aramızda...
anaaaaaaaaaaaaam beni kara listeye almışsınız napıyım bacılar doktor 231 mart arası alalım diyor ben de nisan girsin istiyom yani ben de çok merakediyorum mart annesi mi olcam nisan annesimi?affedin beni...
(bu arada hayat ist ve egedeniz artık hep mart annelerinde dolanıyorlar):1hug::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?