2009 Nisan Anneleri buraya

canım o bünyeyle ilgili ya iç karnı geniştir belki

selam kızlar

sizlere haber edeyim dedim benım bebeğim bugünlük sağlık durumu çok iyiydi sağlık durumu iyi ama kilo düşük küvezde bakılıyor inşallah 1600 olunca ve sağlık problemide olmazsa eve getirecez...dua edin kızlar..öpüyorum...

bebeklik aysonu kızları konusuna bu akşam bunu yazmış kızlar sanırım doğru herkes tanıyor onu orda çünkü

selinay sen hala vitamin kullanmıyorsun di m.?ben de içemiyorum.doktor da sormuyor.şu an sadece demir ilacını alıyorum.başka ilacım yok.

yok canım sadece demir kullanıyorum ben...........................

selinay oğlun çok yakışılı maşşallah ikinci oğla da yakışıklı olur oh negüzel çift oğlan kaynana olcan kııııız iki gelin bizden ne güzel kaynana olur dimi..

valla gelinlerde kaynanaları sevmezler ama napalım kısmet........................

evet selinay oğluşun çok tatlı.afacan bişeye benziyor.

sağol canımcım çok uslu bi çocuk aslında darısı başınıza.............................

kızlar inşallah ağırlaşmanın kiloyla alakası yoktur,şimdiye kadar kendim yaptım ben kilonun yarısını venofer ve serumla aldım şu iki gündürde ellerm şişiyor ve acıyor akşama doğru allah hepimizin yardımcısı olsun....

linç edicez öncelikle betülü:)

anaaaaaaaaaaaaam beni kara listeye almışsınız napıyım bacılar doktor 231 mart arası alalım diyor ben de nisan girsin istiyom yani ben de çok merakediyorum mart annesi mi olcam nisan annesimi?affedin beni...
(bu arada hayat ist ve egedeniz artık hep mart annelerinde dolanıyorlar):1hug::mymeka:

Hahaha çok komik anlatmışlar ama olyı özeler nitelike cidden.

Selinay maşallah oğluna, çok yakışıklı

sağol canım.......................

aa betül ama bizde büyük ihtimalle mart annesi olacaz canım olmazki yani :CüvCüv:

a.s.a.s.etoprak nice mutlu yıllara oğlunla allah sağlık afiyetle geçireceğin uzun ömürler versin doğum günün kutlu olsun......a.s.a.s.

kızlar ben salı günü kontrole gitmiştim oğlum 2700 kg dı ama doktorum ölçüleri biraz cimri ölçecem dedi sizlerin bebişerinizin kilosu nasıl stickerım bozulmuş bugün 33+5 iz

valla biz bilmeyiz:)

aaaaaaaaaa bide ispiyonluyor
birlikte mart analarında dolanırkene iyiydi dimi:roflol:

arkadaşlar ben size durumları açıklayayım.ben mart anneleriyle yola başladım çünkü daha nisan annneleri açılmamıştı.2009.sonra nisan anneleri açılınca buraya geldim.ama ordaki arkadaşlardan da kopamadım.işte durum bu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…