- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
urla tamam ararız seni doğuran olursa bye canım:)
şenay daha iyi komikmiş doktorun en azından bazıları moron oluo:)
Allah seni bildii gibi yapsın kıs kadıncaazın günahını aldın. hadi sen aldın bize de aldırdın vallakaydirigubbakcemile3
nie elinde yıkıcakmış ki boşver bence yorulmasın atın makineye yıkansın sonuçta sürekli elde yıkanmıcak. hem çok kirli de değiller ki yeni alındılar sonuçta. maksat tozdan kimyasaldan arınsın.
çiçek sabah kahvaltıyı hazırlarken yumurtayıda koy kaynasın kahvaltı bitince yumurtanıda yersinkız dolapta bişey olmaz ki haşlanmış yumurtaya ben sıcak da sevmem ki:) öbür türlüde üşenirim haşlamam yemem bööle bi anda haşlıorum sonra elimin altında die yiyorum yoksa yemem yani. severek yiyenlere de gıpta ile bakmışımdır her zaman:)
küçük çıkmıştı
Kızlar ben duramıyorum...
Yarım saattir yerimde oturamıyorum...
Oğlam ayaklarını bir yerimden çıkartacak herhalde...
çok kötü canımı açıtıyor..........
mıhtar uzanıp dinlenmen lazım varmı oralarda öyle uzanılcak bi durum kanepe falan
haftasonu aydın da annemdeyim bende allahım ne olur kilo almadan döneyiimmdeniz hava nasıl olrda ona göre bişiiler koyayım çantama :)) bu arada benim de adım deniz :)
kimsecikler yok burda yaa
ne kadar sakin
bende yatak odamı sildim süpürdüm toz aldım
daha pazara çıkçam yaa öff
ay bir tuhafım midem bulanıyor başım ağrıyor halsizlik bel ve kasıl vwe karın ağrısı,yorgunlukç.nasıl kendimwee gelirim ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?