güle güle canım hayırlı haberlerle dön inş.
teşekkürler.hiçbir sorunumuz yok.nst de iyi.kasılma falanda yok.güzel haberlerle gel inşaalah
ay benımde.......................
netim kesiliyor öle bi sinirliyorum...............
ŞEAY GELMEDİ... daha dogumama girdi yoksaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
maşallah bebeklerine.170 veya 270 lazımsa alınacak.bebekleri düşündüğün kadar kendinide düşüneceksin.onlara sen lazımsın.biz geldiiiiiiiiiiiiiiiik dr amcamızı gördük kilolarımızı söylemedi çok farazi oluyo ama 2 hafta geçirsen 3 ü bulacaklar dedi ancak sanırım 2 hafta geçiremicez çünkü haftaya kontrolde durum değerlendirmesi yapacak bir iki gün içinde alıcak olumlu olursa yani haftaya cuma 35 bitiyo cumartesi pazar geçecek pazafrtesi salı alabilir karışıkmı oldu bilemedim bide ödem olmuş varis çorabı yazdı ameliyatta hayati tehlike olabilir doğuma 2 gün kalaya kadar kullanıcaksın dedi ama çok pahalı kızlar 170 milyon tuttu neler alırdım bebişlere yaa((((((((
bende öğretmenim.evde oturup maaş almak güzel.eşim şimdi ekdersleri hesaplıyor.onlar olmadanda yaşanıyor neden kenara koymadık diye hayıflanıyor.mesleğin çok eziyetini çektim çok feci yerlerde çalıştım ilk defa bi iyiliğini gördüm oda gebeliğe denk geldikaydirigubbakcemile3 zaten düğünde yeni olmuştu taksitler falan bide maaş olmasa biterdik koçişle
selam kıslar.. inşallah herkes iyidir.... vakit bulabi,lirsem geçmişi okucam... ama önce selam vereyim dedim.... ben ööle yorgunum ki..........
malum sakarya ya gitmem gerekiyodu dün sabah burdaki işlemleri halledip sakaryaya geçtik mesai işlerimiz biraz sarktı bugün döndük ordan.. ve haftaya da orda olmam gerekiyor çarşamba veya cumaya kadar... yani yokum... çalışanlar arasına geçici olarak yine katılıyorum.. şimdilik geçmişteyim öpüldünüz...
sevindim problem olmamasına maşallah kuzucuğa valla aldık ne yapalım kocişte kızıyo sen herşeyden önemlisin diyoda insan yinede gıcık oluyo bi çorap yani ama evde oturup pra alabilmek nimet gerçekten buarada çaktırmada bende anladım ekderslerin kıymetini ama artık kenara koyamayız bebişlere kadın falan tutulacak yeri hazır bile
yav 3- 4 kişi var nisan annesi olup mart listesinde adı olan
Merhaba kızlar geçmişmişi okuyum dedim
Oku oku bitiremedim yaa...
Çenesi düşük nisan anaları
Bu arada sizleri çok seviyorum
İnşallah hepimiz gününde sağlıkla hayılrısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız...
Hakkatende öyle:)bugün herkes bi sevgi dolu Allah bozmasınŞeniz
ay çok zor inşallah sonrasına ekleyebilirsin Allah yardımcın olsunşenaycım sözleşmeli olduğum için emekli sandığı ilsis olaylarından dolayı 1 2 gün çalışmam gerekiyor diye söylenmişti bana ama sağlık karnesi olayı artık sgk dan alınıyomuş ve o da süreyi uzatıyomuş.. o yüzden bir hafta daha çalışma ihtimalim var... ayyy yürürken bile çatım ağrıyo.. kasılmalar da çoookk.. Allah hayırlısını versin artık....
ay bi de mem lere kalsak 14 marttan önce ilişik kesmeyeceklerdi o zaman 37-38 de çalışacaktım heralde bu sebeblerden... iyi ki cadılık edip fesh edebldim...
dua edin banaaaa.............
hayttttttttttttttttt kim onlar yawwwwwwwwwww valla kızarım haaaaaaaaaaaa iyi o zaman bende ekim annesi olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?