en son bir hafta önce 2700 dedi doğru ise
Günaydın kızlar,
Az önce hastaneden geldim. Henüz geçmişi okumadım.
Eltim doğum yaptı çok tatlı bıcırık bir kızımız oldu36+6 da doğdu 2600 gr ve 47 cm. Küveze falanda koymadılar.Oda da normal doğumla doğurmuş 7 tane kadın bir aradaydılar. Çok doğum olmuş gece
her yer anniş ve bebek doluydu. Özel odalarda da yer olmayınca hepsinin bebekler kucaklarında hepsi sağlıklı (normal doğurunca ağrı olmuyo ne güzel) ama bebeklere beşik bile vermemişler çok sinirlendim ya. Annelerinin ayak uçlarında uyutmuşlar bebekleri.
maşallah cnm36+3 olduk bursasu
Günaydın kızlar,
Eltim doğum yaptı çok tatlı bıcırık bir kızımız oldu36+6 da doğdu 2600 gr ve 47 cm. Küveze falanda koymadılar.Oda da normal doğumla doğurmuş 7 tane kadın bir aradaydılar. Çok doğum olmuş gece
her yer anniş ve bebek doluydu. Özel odalarda da yer olmayınca hepsinin bebekler kucaklarında hepsi sağlıklı (normal doğurunca ağrı olmuyo ne güzel) ama bebeklere beşik bile vermemişler çok sinirlendim ya. Annelerinin ayak uçlarında uyutmuşlar bebekleri.
kız nasıl ayaraladınız eltinle anlaşmalı gibi bebişlerin arasında 2 hafta var hihihi maşallah onun bebişe
Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza hastaneyede gıcık oldum ayrıca ne ayıp yerin yoksa alma insanları ne o öyle tavuk istifler gibi dilek sen nerde yapcan doğumuGünaydın kızlar,
3 olmuştur o teyzesi maşallah 36 da bitti kuvöz de görmezoleey süpermiş doğsa el avuç doldurur şuan mtlu ol canım çook az kaldı yaaa süper valla şuan 2900 e gelmiştir
Bu arada doktoru bundan 15 gün önce eltime bebeğin çok iri 3 kg şuanda doğana kadar çok kocaman olacak nasıl normal doğuracaksın falan diyomuş. Bebek bi doğdu 15 gün sonra 2600 gr küçüçük ve normal doğdu. Bu doktorda çok ünlü haa bide bi ton para aldı doğuma kadar soydu resmen. dün gece aradıklarında da ben yurtdışındayım demiş doğumu asistanları yaptırmış. Yani bu ultrason ölçüleride doktorlarda hikaye gibi geliyo bana.
Allah analı babalı büyütsün cnm
yazık ya bebişlere
sizin bebişte biraz düşük kilolu galiba
Gözünüz aydın canımGünaydın kızlar,
şenay kafanda belirlediin bi tarih var mı hani şu günde doğursam keşke dediğin
Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza hastaneyede gıcık oldum ayrıca ne ayıp yerin yoksa alma insanları ne o öyle tavuk istifler gibi dilek sen nerde yapcan doğumu
Amin darısı başımıza.
Şenaycım ben etlik lokman hekim de elif hanıma gidiyorum zaten orda yapıcam eve çok yakın. daha önce orda epidural sezeryan yaptıran tanıdıklarımda çok memnunlar.yeni doğan ünitesini ,odaları falan gezdim gayet güzel.fiyatı falan konuştum. randevumuda doktor ayarlayacak 7-8 nisan da inşallah olacak.
Günaydın kızlar,
komik gelicek belki ama memurlar ayın 15 inde maaş alıyo ya maaş tarihinden sonra gelsinler istiyorum doğum günleri parasız olduğumuz günlere rastlamasın diye babamızda ayın 1 inde alıyo ama hep kendi maaşıma endeksliyorum yılların alışkanlığı:roflol::roflol:
Amin darısı başımıza.
Şenaycım ben etlik lokman hekim de elif hanıma gidiyorum zaten orda yapıcam eve çok yakın. daha önce orda epidural sezeryan yaptıran tanıdıklarımda çok memnunlar.yeni doğan ünitesini ,odaları falan gezdim gayet güzel.fiyatı falan konuştum. randevumuda doktor ayarlayacak 7-8 nisan da inşallah olacak.
ayy darısı başımıza dilekim yaa :)
valla doktorun baana söyledği gibi ilerden gidiyosa bebiş normal doğuramam
ama bide çıkınca normal ebatlarda bi bebek çıkarsa
bu sefer o doktoru ben sezeryan ederim hehehe:))
Gözünüz aydın canım
Allah analı babalı büyütsün
Darısı bizim başımıza sağlıkla hayırlısı ile inşallah..
allah analı babalı büyütsün inşallah bizim yerimizede tebrik et tlf konuşursan enazından,ne güzel normal doğum vallahi banada nasip olsa şöle hemen kalksam bebeğimi, emzirsem odada göbek atsam ahada doğurdum iştede doğurdum diyerek valla oda oda gezerim hehehehehe,beni tanısanız yapacağıma emin olurdunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?