2009 Nisan Anneleri buraya

kız nasıl ayaraladınız eltinle anlaşmalı gibi bebişlerin arasında 2 hafta var hihihi maşallah onun bebişe

Bu arada doktoru bundan 15 gün önce eltime bebeğin çok iri 3 kg şuanda doğana kadar çok kocaman olacak nasıl normal doğuracaksın falan diyomuş. Bebek bi doğdu 15 gün sonra 2600 gr küçüçük ve normal doğdu. Bu doktorda çok ünlü haa bide bi ton para aldı doğuma kadar soydu resmen. dün gece aradıklarında da ben yurtdışındayım demiş doğumu asistanları yaptırmış. Yani bu ultrason ölçüleride doktorlarda hikaye gibi geliyo bana.

36+3 olduk bursasu
maşallah cnm
şimdi sen bir an önce gelsin istiyosundur
sonrada yok daha dursun biraz daha büyüsün dimi
ben bile gelsin istiyorum ya

Allah analı babalı büyütsün cnm
yazık ya bebişlere
sizin bebişte biraz düşük kilolu galiba

kız nasıl ayaraladınız eltinle anlaşmalı gibi bebişlerin arasında 2 hafta var hihihi maşallah onun bebişe

hiç sorma canım ya anlaşmalı gibi oldu. benim kız 8 yaşında onun oğlu var 15 yaşında birer tane bize yeter diyoduk. ikimiz birden habersiz niyeti bozmuşuz meğer :teytey:

Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza hastaneyede gıcık oldum ayrıca ne ayıp yerin yoksa alma insanları ne o öyle tavuk istifler gibi dilek sen nerde yapcan doğumu
oleey süpermiş doğsa el avuç doldurur şuan mtlu ol canım çook az kaldı yaaa süper valla şuan 2900 e gelmiştir
3 olmuştur o teyzesi maşallah 36 da bitti kuvöz de görmez rahat rahat gelebilir bende haftaya cumayı bi görsemde rahat etsem

valla benim bebeiş zaten çok büyük deil bi de doktorun söölediinden küçükse yolarım o adamı ben:)

Allah analı babalı büyütsün cnm
yazık ya bebişlere
sizin bebişte biraz düşük kilolu galiba

teşekkür ederiz canımcım. hakkaten çok küçüçük bişey ama herşeyi iyiymiş emer büyür diyoruz artık. ben gördüğümde doğalı 2 saat olmuştu gözünü açıp emmiyodu daha kendine gelememiş ama nasıl tatlı pembe beyaz büçürük bişey.kaydirigubbakcemile5

valla doktorun baana söyledği gibi ilerden gidiyosa bebiş normal doğuramam
ama bide çıkınca normal ebatlarda bi bebek çıkarsa
bu sefer o doktoru ben sezeryan ederim hehehe:))

Selam Kızlar
Geçmişe bakmadan selam vermek istedim

Gözünüz aydın canım
Allah analı babalı büyütsün
Darısı bizim başımıza sağlıkla hayırlısı ile inşallah..

kızlar hava çok sıkıcı dimi kapalı yağmurlu
mayıştım kaldım süpürge açıyodum yarıda bıraktım şimdi gidip yarısınıda tamamlayayım bari üfff

allah analı babalı büyütsün inşallah bizim yerimizede tebrik et tlf konuşursan enazından,ne güzel normal doğum vallahi banada nasip olsa şöle hemen kalksam bebeğimi, emzirsem odada göbek atsam ahada doğurdum iştede doğurdum diyerek valla oda oda gezerim hehehehehe,beni tanısanız yapacağıma emin olurdunuz

şenay kafanda belirlediin bi tarih var mı hani şu günde doğursam keşke dediğin

komik gelicek belki ama memurlar ayın 15 inde maaş alıyo ya maaş tarihinden sonra gelsinler istiyorum doğum günleri parasız olduğumuz günlere rastlamasın diye babamızda ayın 1 inde alıyo ama hep kendi maaşıma endeksliyorum yılların alışkanlığı:roflol::roflol:

Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza hastaneyede gıcık oldum ayrıca ne ayıp yerin yoksa alma insanları ne o öyle tavuk istifler gibi dilek sen nerde yapcan doğumu

Amin darısı başımıza.
Şenaycım ben etlik lokman hekim de elif hanıma gidiyorum zaten orda yapıcam eve çok yakın. daha önce orda epidural sezeryan yaptıran tanıdıklarımda çok memnunlar.yeni doğan ünitesini ,odaları falan gezdim gayet güzel.fiyatı falan konuştum. randevumuda doktor ayarlayacak 7-8 nisan da inşallah olacak.

hayırlısı ile gelsin bakalım kuzucuk

Canım , Allah analı babalı büyütsün. Darısı sağlıkla ve zamanlarında hepimizin başına....

Bu arada hangi hastaneymiş bu çok merak ettim . Akıl alır gibi değil ?..

canım süpersin yaaa ince düşünen bi insansın kimsenin aklına gelmes valla

dilek ya ben en son gittiğimde konuştum nisanın 7 sinde almiicam 8 inde alıcam dio uyuz etti beni:)

ayy darısı başımıza dilekim yaa :)

inşallah 30 gün sonra bizde yazcaz geldi bizim bıcırık diyekaydirigubbakcemile5

valla doktorun baana söyledği gibi ilerden gidiyosa bebiş normal doğuramam
ama bide çıkınca normal ebatlarda bi bebek çıkarsa
bu sefer o doktoru ben sezeryan ederim hehehe:))

ne derlerse inanmak zorundayız canımcım şimdilik. doğurunca da kendi derdimize düşeriz doktorlar yine kurtulur elimizden hayırlısı artık.:CüvCüv:

Gözünüz aydın canım
Allah analı babalı büyütsün
Darısı bizim başımıza sağlıkla hayırlısı ile inşallah..

teşekkür ederiz canım. seninlede hiç karşılaşamıyoruz artık pek girmiyosun .Şeniz

ayyy özlem öyle özendimki. normal doğurmuşlar sanki hiçbişey olmamış gibi hepsi oturmuş rahat rahat bebek emziriyolardı. umarım sende normal doğurusunda iki göbekte bizim için atarsın.:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…