2009 Nisan Anneleri buraya

Canım zaten evde internet var
Yoksa nerden gircem di mi?
İyi ki var yoksa patlardım evde..
Eşimin ailesi ile brlikte oturuyorum ya
O yüzden
Her yaptığım göze batar düşüncesi..

anladımmm.delikafadulden
neyse sen huzurunu kaçırmayacak şekilde bizimle iletişimiz kesme de evin huzuru için gerekli olan gibi davranmak en doğrusu.
Umarım tatlı bebişiniz size uğur getirir ve kendinize ait bir eviniz olur en kısa zamanda.
ne kadar iyi olsa da ev ev üstüne yaşamak eminim zor oluyodur.:mymeka:

zaten sorumluluk duygusu oldukça yüksek bi kız ama yine de belli olmaz sonuçta çocuk

kızlar ben çıkıyorum sonra girerim biraz işlerim var by by

Evet canım
haliyle zor oluyor..
İnşallah en kısa zamanda bizimde evimiz olur..
Görüşmek üzere canım...
ÖptümŞeniz

Bak kocan kıyamamış sana ne güzel.Önümüzdeki hafta dilerim kolay geçer senin için.En azında orda yalnız olmayacaksın.

Benim ellerimde kocaman oldu.Alyansımıbile çıkardım koydum kenara.Sabah kalktığımda elimi yumruk bile yapamıyorum o derece yani.

Canım ya iyi ki daha büyük sorunla karşılamadan atlaşmışsın düşüşü.Çok geçmiş olsun.

kızlar 2009 nisan annelerini buraya bekliyorum benim son adet tarihim 25 haziran muhtemel doğum tarihide 1 nisan 2009...gelin burada neler yaşadıklarımızı paylaşalım

bende Allah izin verirse 16nisan 2009 annesi olacağım.konuyu açtığınıza çok sevindim,inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.

sat 26 haziran ve beklenen doğum 2 nisan allah nasip ederse.....bende yarın bebişimle tanışmayı umuyorum...rabbim yar ve yardımcımız olsun

kızlar bende geldim sat 11 temmuz dün hcg 215 çıktı inşallah nisa annesi olcam çok mutluyum bakıalım neler yaşıycaz beraber hepinizi öptm

offffffffffff offffffffffff aynı dert bendede var üstelik ben bide beğenmiyorum 1 tane beğendim gaga da olanı hafta hafta bebişin grüntüsünü veriyo ya o herşeyi yaptım link çıktı ama tıklanmıyoki
hep şikayet hep şikayet

Herkese merhaba, aranıza yeni atıldım 5 hafta 4 günlük haileyim. bende Nisan annesi olacağım işallah:) Sat.9 temmuz, muhtemel doğ. tar. 16 nisan

bebişim diil canım bebişlerim ama daha dünyadan haberim yok
ayyyyy bide uklaaa

ve ınınınınnnnnnnnnn

bence 2side güzel isimler hem kulağa beraberde hoş gelio

Ben tekrar ettikçe bana mı öyle geliyor acaba demiştim. Sağol....yerimseniben

Akraba çevremden bir kaç kişi daha aynı şeyi söyledi ama bebeği öğrendiğimde daha cinsiyetini bilmeden Enes Enes....... diye bağırarak uyandım. Vazgeçmek istedim ama işte sanki batıl inanç mı ne koymazsam ne olur diye düşündüm..:1shok:

Teşekkürler fikrin için...a.s.

canım ya ben birazcıkta kabaca sölemişim galiba özür a.s.

senay ya ne günlerdi demi çok şey paylaştık ama bebekler doğunca unutmak yok beraber büyütcez belki beşik kertiği yaparız: ) saol gecmişi hatırlatman için

arkadaşlar isim konusunu ne yaptınız ya bizde bir türlü karar veremedik valla
şimdilik aklımızda kaan ve can isimleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…