Canım zaten evde internet var
Yoksa nerden gircem di mi?
İyi ki var yoksa patlardım evde..
Eşimin ailesi ile brlikte oturuyorum ya
O yüzden
Her yaptığım göze batar düşüncesi..
Kızlar şimdi görüşlernizi bekliyorum....
İsim konusunda...
ENES KAAN nasıl?
zaten sorumluluk duygusu oldukça yüksek bi kız ama yine de belli olmaz sonuçta çocukhaklı ama yavrucuk ya kıyamam ben ona dersin sen biizm ilk göz ağrımızsın en kıymetlimizsin falan. o da küçük anne olsun bari kocaman olmuş:) zaten bence kardeşini kucağına alırsa sorumluluk hissederse ona karşıkıskançlığı belki bitmez ama bayağı azalır
Evet canımanladımmm.delikafadulden
neyse sen huzurunu kaçırmayacak şekilde bizimle iletişimiz kesme de evin huzuru için gerekli olan gibi davranmak en doğrusu.
Umarım tatlı bebişiniz size uğur getirir ve kendinize ait bir eviniz olur en kısa zamanda.
ne kadar iyi olsa da ev ev üstüne yaşamak eminim zor oluyodur.:mymeka:
evet çiçek vücut hazırlık çalışmalarını hızla sürdürüyo:)
ayyyy kocam benim bi tane yaaa.... derslerini ayarlamış ve 11 gibi beni kadıköyde bekliyecek.... ne tatlı di mi:lepi: hiç de yalnız bırakamaz zaten... ay inşallah dr sıkıntı yok der de u haftayı atlatırım... çok korluyorum yaaa... sakaryadayken bi sorun olmasından... çünkü orda kocam olmıcak... abimle ocam...
günaydın anneler ve bebişleri biz herzaman sabahın ilk ışıklarında oğluşumun oynaşmlarıyla uyandık babamızı kaldırdık 3ümüz biraz oynadıktan sonra babamızı işe gönderdik meleğim şimdi uyudu Aytekinime fındık,ceviz,kuru üzüm takviyesi yaptım annem bende birazdan kahvaltı yaparız bugün eşim yok annesine gidecek oğlumla yalnız yatcaz bu gece ayyy çok az kaldı ama çok sabırsızlanıyorum artık sabahları ellerim şiş ve acımış olarak uyanıyorum sizin nasıl el ve ayaklar.
günaydın kızlar..
çiçekcim biliyorum doğuma hazırlanıyoruz ama geçen gün sendede tansiyon nabız felan olmuştu,dikkat et kendine..
bende ani baş dönmeleri başladı artık son dayanma gücümdeyim,geçen gün başım dönünce çakıldım yere.
sonra acil dr a tabii.
bebişin eşinde kanama oldu,24 saat gözaltına alıcaz dediler ev çok yakın hastaneye diye eve gelmek istedim
dün gittik tekrar Allah a şükür kanama ilerlemedi,ama haftaiçi kardiyolog tekrar holter takacak,bebek için sakıncalı olsada ilaca başlıyacağız mecburen..
nst de sancım çıkmadı ama ne gördüyse artık dr sancın olursa yada su gelmeye başlarsa acil gel dedi,ya korkutmak istemedi bişey demedi tam bilmiyom yani..
sadece korkma bebek yaşar sadece bi süre yoğun bakımda kalır dedi..:çok üzgünüm:
kısaca sende dikkat et kendine şakaya gelmiyo hastalıklar..
dün koçişle senaryo ekibinin şizofren olduğuna karar verdik
QUOTE]
Son bölümü izlerken ben de snir oldum.Habire 3 yıl önce 3 yıl sonra.Sonunda bize de zaman kavramını kaybettirecekler.
günaydın kızlar
kahvaltı edip geliyorum keşke
hep beraber koca bir masada kahvaltı edip muhabbet etseydik ne güzel olurdu dimi yaaaaaaaaaaa
Evet ya ne güzel olurdu.Bayılrım kahvaltı masası sohbetlerine.
Selam kızlar...çok şükürki hala doğuran yok anladığım kadarıyla. a.s. Aman dursunlar azcık daha kaldı:) Ben 3 gündür ne girebildim ne yazabildim. Malum kan arıyoduk (Allah tüm kan ihtiyacı olanlara yardım etsin) en çok bulunan kan dersiniz AB+ ama malesef çok zor bulduk. En son çare eşimin 2 arkadaşı kan verdi. O şekilde bile baya uğraşmak zorunda kaldım. Neyseki çok şükür dün 2 ünite kan almak üzere hastaneye yattım. Bu defa biraz zor oldu. Hem çok ağrı yaptı, hemde halsizlik. Sanrım 1-2 güne düzelirim. Bunun üstüne dünde boğazım şişti, artı büyük ihtimalle birazda psikolojik olduğunu düşünüyorum kırgınlığım var. Dünden beri yatıyorum. Az önce biraz kalktım, size bakim dedim. Aklımda sizde 1 aydır değişik nedenlerle ne doğrudüzgün girebiliyorum ne de okuyamıyorum. Ama aradan bakıyorum merak etmeyin:)
Galiba Huzurla, Şenay ın bebişleri yolda...hadi hayırlısı olsun işallah Allahım en kolay şekilde yavrularınıza kavuştursun önce sizleri, sonra bizi. Şenayın neredeyse 40 ı çıkmasına yakın biz anca doğurucaz galibadelikafadulden Ama tecrübeli annelerimiz olcaklar bize yardımcı olurlar
Kanı bulaildiğinize çok sevindim.Umarım var olan sıkıntılarından kısa zamanda kurtulursun.
senin kız alem çıktı içerde sıkıldı pencereyi açtı şimdi ferah ferah oturuyo hanımekaydirigubbakcemile3fendi
:roflol::roflol::roflol:
kızlar çok komik bişey diicem ben cidden sakatım galiba popom ağrıo yaa insnaın poposu ağrır mı popoma kramp girio devamlı hareket edemiorum öölece kalıorum eşim artık dioki e başka ağriicak yerin kalmadı zaten dioyürürken bööle kramp girio ben ciyaklıyorum tabii gelip annem yada eşim popo masajı yapıo ama feci dalga geçiolar
Çiçek o popo ağrısı bende de oluyor.Ben ahergün yürüyorum mutlaka.Sen de yürüyorsun ya acaba ondan olabilir mi?
Günaydın kızlar,
Az önce hastaneden geldim. Henüz geçmişi okumadım.
Eltim doğum yaptı çok tatlı bıcırık bir kızımız oldu36+6 da doğdu 2600 gr ve 47 cm. Küveze falanda koymadılar.Oda da normal doğumla doğurmuş 7 tane kadın bir aradaydılar. Çok doğum olmuş gece
her yer anniş ve bebek doluydu. Özel odalarda da yer olmayınca hepsinin bebekler kucaklarında hepsi sağlıklı (normal doğurunca ağrı olmuyo ne güzel) ama bebeklere beşik bile vermemişler çok sinirlendim ya. Annelerinin ayak uçlarında uyutmuşlar bebekleri.
Canım bebişiniz sağlıkla büyüsün.
komik gelicek belki ama memurlar ayın 15 inde maaş alıyo ya maaş tarihinden sonra gelsinler istiyorum doğum günleri parasız olduğumuz günlere rastlamasın diye babamızda ayın 1 inde alıyo ama hep kendi maaşıma endeksliyorum yılların alışkanlığı:roflol::roflol:
Anne işte ya.
Kızlar şimdi görüşlernizi bekliyorum....
İsim konusunda...
ENES KAAN nasıl?
benanber anlamadımki popom neden ağrıo evet bende yürüorum acaba yürüyüşten midir:)
kızlar 2009 nisan annelerini buraya bekliyorum benim son adet tarihim 25 haziran muhtemel doğum tarihide 1 nisan 2009...gelin burada neler yaşadıklarımızı paylaşalım
bende Allah izin verirse 16nisan 2009 annesi olacağım.konuyu açtığınıza çok sevindim,inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız.
sat 26 haziran ve beklenen doğum 2 nisan allah nasip ederse.....bende yarın bebişimle tanışmayı umuyorum...rabbim yar ve yardımcımız olsun
arkadaşlar tekrar merhaba ........ dün tekrar kan testi yaptırdım 04 ağustosta 64,14 olan değer 08 ağustosta 349 olmuşşş
13 nisan da bende anne olucam 15 ağustosta ilk randevum ve bebişimle tanışıcaz doktor kalp atışlarınıda duyarız dedi... o kadar heycanlıyım kii herkeze kucak dolusu sevgiler
kızlar bende geldim sat 11 temmuz dün hcg 215 çıktı inşallah nisa annesi olcam çok mutluyum bakıalım neler yaşıycaz beraber hepinizi öptm
hep şikayet hep şikayetoffffffffffff offffffffffff aynı dert bendede var üstelik ben bide beğenmiyorum 1 tane beğendim gaga da olanı hafta hafta bebişin grüntüsünü veriyo ya o herşeyi yaptım link çıktı ama tıklanmıyoki
Merhaba arkadaşlar,
Sanırım ben de hamileyim SAT 2 Temmuz ve 10 Ağustosta kendim test yaptım çift çizgi çıktı. Doktora gitmek istiyorum ama doktorlar hakkında hiç bir bilgim yok. Üsküdarda oturuyorum bu civarda bildiğiniz iyi bir doktor varsa yardım ederseniz sevinirim. Herkesin bebekleri şimdiden hayırlı olsun, inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler.
Herkese merhaba, aranıza yeni atıldım 5 hafta 4 günlük haileyim. bende Nisan annesi olacağım işallah:) Sat.9 temmuz, muhtemel doğ. tar. 16 nisan
bebişim diil canım bebişlerim ama daha dünyadan haberim yokcanım ben bebişim 4 haftalıkken yaptırdım 555.64 dü doktorum bi hafta sona tekrar gel dedi e kadar artması lazım dedim onlara kafanı takma 2 kat olur 3 kat olur daha az olur o kişiye göre değişebilir dedi üzme kendini yat dinlen keyfine sen kötü hissettikçe yavrularında kötü etkilenir
ayyyyy bide uklaaaarkadaşlar bence gebelik son derece kişisel bi durum merakımızdan yazıyoruz değerler belirtiler falan ama kimse bunlara bakıp üzülmesin endişelenmesin herkes kendi bünyesinin gerektirdiği şekilde bi gebelik geçirecektir kafanızı takmayın bunlara
SON ADET tarihim 6 temmuz
hamileyim...............
sezeryan olucam sigillerim vardı yakıldıya
o yüzden
1 ile 8 nisan tarihleri arsında dogum yapıcam
bebegin gelişimine baglı allah saglıklı ,huzurla kucagımıza almayı nasip etsin
size acayip haberlerim var kızlar doktordan yeni geliyorum 5+ 5 bu gün keseler net görünmüyo daha ama dr büyük ihtimalle ikiz dedi oranlarım ondan yüksekmiş bugün hcg bakıldı 8700 küsür acayip şaşırdım ikimizin ailesindede yok ikiz şoklardayım
bence 2side güzel isimler hem kulağa beraberde hoş gelio
enesi sevmedim
Bence güzel.
canım ya ben birazcıkta kabaca sölemişim galiba özür a.s.Ben tekrar ettikçe bana mı öyle geliyor acaba demiştim. Sağol....yerimseniben
Akraba çevremden bir kaç kişi daha aynı şeyi söyledi ama bebeği öğrendiğimde daha cinsiyetini bilmeden Enes Enes....... diye bağırarak uyandım. Vazgeçmek istedim ama işte sanki batıl inanç mı ne koymazsam ne olur diye düşündüm..:1shok:
Teşekkürler fikrin için...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?