Canım , Allah analı babalı büyütsün. Darısı sağlıkla ve zamanlarında hepimizin başına....
Bu arada hangi hastaneymiş bu çok merak ettim . Akıl alır gibi değil ?..
dilek ya ben en son gittiğimde konuştum nisanın 7 sinde almiicam 8 inde alıcam dio uyuz etti beni:)
bebeklik nerde doğum yaptı acaba 29 haftalık yaşamış maşallah hastaneyi merak ettim
Canımcım çok açık adını yazmıyım hastanenin ama şöyle söyleyeyim sen anlarsın. Hani bi üniversite var ankara da adı G ile başlıyor.İşte onun hastanesi.
banada 7-8 olur demişti enson gittiğimde haftaya gidince artık tarih belirleriz herhalde.
ama ne bileyim sanki sekizi daha güzel bir tarih niyeyse çift sayılı günleri seviyorum hehehe
Evet canım çok sık karşılaşamıyoruz..inşallah 30 gün sonra bizde yazcaz geldi bizim bıcırık diyekaydirigubbakcemile5
ne derlerse inanmak zorundayız canımcım şimdilik. doğurunca da kendi derdimize düşeriz doktorlar yine kurtulur elimizden hayırlısı artık.:CüvCüv:
teşekkür ederiz canım. seninlede hiç karşılaşamıyoruz artık pek girmiyosun .Şeniz
ayyy özlem öyle özendimki. normal doğurmuşlar sanki hiçbişey olmamış gibi hepsi oturmuş rahat rahat bebek emziriyolardı. umarım sende normal doğurusunda iki göbekte bizim için atarsın.:içelim:
vallahi atarım billahi atarım hemde ne iştahla yedi köyün delisi gibi
Evet canım çok sık karşılaşamıyoruz..
Artık evdeyim
Rahat rahat bilgisayara gelip nete giremiyorum..
Sıkıldığımda geliyorum
Hem sizlerle sohbet etmeyi özlüyorum..:1hug:
çiçekcim şimdi 7 zaten salıya geliyo salı sallanır deyip biz çarşamba 8 inde yapalım oğluşları haftasonu evimize geliriz ohhh o zamana kadar hastanede haftaiçi olduğu için doktorlar bakar bize haftasonuda herkes tatil evde bakarlar bize bi haftayı kurtarırız heheheeh
hihihih benim başka çarem yok zaten ama seninle aynı gün aynı saatte kader arkadaşı gibi sezeryana girmek bi nebze olsun beni rahatlatır. sezeryana girerken seni düşünürüm dua ederim ikimizede:)
hahah yerim onu ben şimdi kardeşi olunca ne yapacak acaba:)
Orayı bi de överler . Bundan 12 sene önce ablam orda doğum yapmıştı. O zaman bebekler anne yanında değilde böyle camlı bir odada duruyordu. Camdan bakınca bebekler sıralı dizilmiş. Görmek isteyen öyle görüyordu. Gerçekten şaşırdım ama maalesef her şey para dünyası oldu. Çoğu zaman parayı gözden çıkarsan da istediğin hizmeti alamıyorsun işte...
Doktorun özel anlaştığı hastanelerin birirnde yapacam dese bak o doktor tarihi ayarlayıp hiç yutdışında olur muydu...
Aslında her muayenede dünyanın parasını veriyor insan 15 dk. için....200 TL falan...Maalesef çoğu doktorun gözünde hiçbirşey resmen.....
Canım zaten evde internet varohh dinlen evde biz buralardayız arasıra yoklama ver .
ama doğumdansonra hiç girmezsin o zaman sen.
aaaa kocişe söyle eve internet alsın zaten kaç ankaralı hamişiz ki yahu.kaydirigubbakcemile
bende çokkkkkkkkkkk merak ediyorum.Sonuçta 8 senedir tek çocuktu tahtı sallanacak.
ama teoride çok akıllıca sözleri var şimdilik sanki sorun çıkarmaz gibi duruyo ama ben biliyorum kıskansada içine atar buda beni çok üzer. Umarım hissettiklerini biizmle paylaşır. du bakali nolcek.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?