2009 Nisan Anneleri buraya

bizim %99 yüsra olcak teyzeleri

selam kızlar. birazcık geçmişi okuyup geldim ben de.
bebeklik açılışı yapmış desenize. hayırlısıyla sağlıkla zamanlarında gelsin bebişlerimiz artık.
kızlar ya bu belirsizlik benim psikolojimi çok bozuyo. erken doğumları falan duydukça her an doğucak gibi tedirgin oluyorum.daha eksik bir sürü işim var. temizlik falan. inşallah planladığım gibi olur herşey.
enes kaan ismi benim de hoşuma gitti.
biz de bir sürü isim arasında dolaştıktan sonra en son "selen nisa" ya karar verdik galiba. galiba diyorum benim işim belli olmaz çünkü.isim üzerinde düşünmek istemiyorum artık. düşünsem değiştiricem belki de yine.
benim de sabahları ellerim şiş oluyo galiba. kapatırken acıyo çünkü. gözle görülür bişey yok ama. ayaklarımda yorulunca şişiyo.

Ankara'da hava berbat bir rüzgar bir rüzgar Beytepe taraflarında... Tabii şehrin içi daha normaldir ama yine de insanın dışarı çıkası gelmiyor. Gelse de giyecek kıyafet derdinden evden çıkmıyoz.... Çıkınca da eşofman falan.....

Şenay nerde oturuyorsun ?

kan bulmanıza sevindim canım inşallah bi daha ihtiyaç duymazsın......................

İşallah canım. Bakalım 36. hafta kontrolüm var test yapıcak dr. 38. de bidaha bakıcak. Duruma göre belki doğum esnasında gerekebilir. (umarım gerekmez)

Sağol Şenaycım. Sanada Allah yardım etsin 2 tane bebek 2 misli sıkıntı demek. Biz tek bebekle baş edemiyoruz sen kimbilir ne haldesindir. Allah büyük ama yardım eder

.
april16 sanada geçmiş olsun canım inşallah 1-2 güne kadar kendini toplarsın sende akdeniz anemisi mi vardı?

Sağol canım. Bende pazartesiye iyi olurum diye umuyorum. Evet canım bende Akdeniz Anemisi var. Merak ediyorum bebişimde de olcak mı? Dr. %50 olabilir dedi. Anasına benziyo yüzü, bakalım huyu suyu nasıl

aynen ya sırf giyecek derdi yüzünden dışarı çıkmak istemiyorum
aprilcim inşallah bebişinde olmaz sen biliyosun zorluğunu o çekmesin bari.

kızlar ya bu evlerin işi hiç bitmiyo kafayı yicem ya. ben çalışırken nasıl yetişiyodum merak ediyorum. hergün çamaşır bulaşık. yıka kurut ütüle. sil süpür. valla zor oluyo artık.
bugüne planladığım bir iki işim var. onları bitiriyim gelirim yine. buralardayım yani

bizim %99 yüsra olcak teyzeleri

Kulağa hoş geliyor. Anlamı nedir acaba ?

Aynı ben eşim herkese söylüyor Bebeğimizi de öyle seviyor. Ben de isimle hitap etme son dakika değişikliği olabilir diyorum. Selen Nisa gayet hoş....

arkadaşlar isim konusunu ne yaptınız ya bizde bir türlü karar veremedik valla
şimdilik aklımızda kaan ve can isimleri var

Kaan'lar Can'lar senesi olacak bu sene...

senay ya ne günlerdi demi çok şey paylaştık ama bebekler doğunca unutmak yok beraber büyütcez belki beşik kertiği yaparız: ) saol gecmişi hatırlatman için
ne komikmişiz dimi
batıkentteyim ben hava beni etkilemiyor zaten menapozlu gibi alevlerdeyim ee dışarı çıkmakta yasak essin dursunkaydirigubbakcemile3

amin canım cümlemizin yardımcısı olsun ben dr dün sezeryanda kan lazımmı dedim olsa olsa 1 litre kayıp olur onada kan gerekmez dedi

Canım bebiş kız'sa hamile kalınca anası gibi kan alır, biraz zorlanır. Ama erkek'se çok bi sorunu olmaz sanırım. Zaten bende hamile kalana kadar çok bi sorun yaşamadım. Üşümek, arada halsizlik, çarpıntı..vs gibi kan basıncıyla ilgili sorunlar dışında. Onlarda çok önemli şeyler değil. Çok şükürki çözümü var geçici de olsa.
Şu an beni endişelendiren tek şey, aldığım kanlar umarım bize bi sorun yaratmaz. Kızılay'a güvenmekten başka çaremiz yok:Saruboceq:

aliyecim bende çalıştığım zaman haftada 1 cumartesileri tüm işimi yapardım ama
şimdi evdeyim ya hep iş var evde yada gözümüze batıyorr evde oturdukça

bende valla artık hamile kotlarım bile olmuyor
bi tane var en rahatı onuda giye giye kıçı aşındı valla biraz daha giyersem kıçından patlıcak hehehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende farkında olmadan gezecem öyle reziillik heh

sağol canım. ben de ilk gözde nisa demiştim eşim hep gözde diye sevdi ağzı alıştı. bak değiştirdim. şimdi yine alıştı. bi daha değiştirsem napar beni acabakaydirigubbakcemile3

galiba öyle olacak. kaan da can da güzel isimlr ama

haklısın canım yine de tanıdığın insanlardan alıyosun en azından. güvenmek zorundayız dediğin gibi.kalbini bozma sen
aynen canım ben de c.tesi en geç 9 da kalkar bütün işlerimi bitirir öğleden sonra da gezmeye giderdim. heralde dediğin gibi. bi de şimdi derin temizlik lazım ya. bu haftalardan sonra her an gelebilir bebişler. ondan heralde.
benim de 3. 4. ayda aldığım hamile pantolonları eşofmanları zar zor oluyo. kalçalar aldı başını gitti benim valla. nasıl toparlıcaz bakalım. geldiği gibi kolay gider inşallah:):içelim:

kızlar bebişlerin gbek bağlarını ne yapıcaksınız

Yakınlarda ODTÜ var oranın bahçesine mi gömsek.......

Bu yapılanların ileride karşılaştırıldığında bağlantıları çıkıyormuymuş acaba ? Önemli olan bence o . Deneyimli kişilere sormak lazım. :uhm:

amin canım cümlemizin yardımcısı olsun ben dr dün sezeryanda kan lazımmı dedim olsa olsa 1 litre kayıp olur onada kan gerekmez dedi

Canım normal bi gebede olağanüstü bi durum dışında zaten gerekmiyo. Ama benim durum biraz değişik.Normal değerlerim yani hamile değilken alt sınırdaydı. Hamile kalınca biraz düşüyo ya alt sınıra anca geliyo bebek çekiyo malum. Ben hamile kalınca sizinkinin 2 katı düşmüş gibi oldu. Mesela doğum şeklimde o nedenle belli değil,kan sorunum sürüyosa sezeryan yoksa normal doğurucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…