2009 Nisan Anneleri buraya

ben cumartesi kontrolünde sorcam hastaneye neler getirmem lazım diye.
eğer onlar temin ediyorsa bazı şeyleri.yük yapmaya gerek yok..
bide odayı süslüyorlarmı onu sorcam!!!!

son kezde fiyatları bir sorarım ona göre bütçeyi ayarlamak gerek değilmi!!

ya bendede aynı şikeyetler vardı ama bu aralar yok denecek kadar azaldı
ya bzen sanki bebek o kadar şağıya iniyorki biraz yürüsem düşecekmiş gibi geliyor
sizde oluyormu kızlar

valla ben hamileleğimde bir kere gittim bi daha gitmem çok acıtıyolar hemde çok utandım yani
göbişte çok büyüdü ama yine kendim yapmayı deneyeceğim
ayıptı sölemsi nasıl anlatsamki deniz şimdi sna
yere otur tamammı
aç bacakları (tabi bütün alet hırdavatı hazırla ziraa oturup bacakları açtıktan sonra kalkması çok zor oluyor ihihih)
bide iyi görmek için lamba kullanıyorum ben bir ucunu prize takıyosun diğer ucundada ampul
yani bedenini yeniden keşfedebilirsin herşeyi gösteriyor çok yardımcı oluyor lamba:roflol::roflol:
neysem aynadan baka baka yap ağdanı işte küçük küçük yapıştır çek çekemediklerini elinle tut tut çwk bu kadar basit..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ewet hatırlıyorum saol cnm gayet açıklayıcı oldu :)) 2 hafta sonra ağrılarım artacak yani

cnm istersen benim bildiğim bi yer var aydın da test edilmiştir sana ismini verebilirim gayet temizdir..

saol tatlım deniyeceğim yöntemi!!!
ne güzel kendin yapabiliyosan.ben kendim yapınca saatler sürüyodu.bazen yarıda bırakıp pes ettiğim oluyodu.ama 5yıl önce burda bi yer keşfettik iş arkadaşlarıyla.çok temiz kadın tecrübeli valla 10-15 dk da hallediyo.hem seninle muhabbet ediyo..gözaçıp kapayana kadar geçiyo.
bide sonrasında bi krem keşfettik emla adında gtimeden15 dk önce sürüyosun oran uyuşuyo hiçbirşey hissetmiyorsun tavsiye ederim.

çiçek peki bebek aşağı indiğinde miden rahatlıyo mu yeme isteği tekrar geliyo mu yani yoksa mide yanmaları devam mı ediyo?

ewet hatırlıyorum saol cnm gayet açıklayıcı oldu :)) 2 hafta sonra ağrılarım artacak yani

cnm istersen benim bildiğim bi yer var aydın da test edilmiştir sana ismini verebilirim gayet temizdir..

neresiki orası güzelim???
ver bakalım adını..
beceremezsem mecbur gitcemmm

valla açıkçası ben pek yemiorum kontrol ediorum hem bebeğin ağırlığı hem mide dolu olunca yinede rahatsız oluo insan azar azar yiyorum işte

dün benim minik ördek hiç durmadı çok hareketliydi.
bazen tık çıkarmıyo bazen hiç durmuyo dengesizmidir nedir!!

yaa benim kuzenim sürekli oraya gidiyo ve kendisi takıntılı derecede temizlik hastasıdır o gittiği için bende gönül rahatlığıyla oraya gitmeyi düşünüyorum adı imaj güzellik salonu pizza di roma var ya onun sokağında biraz ilerde köşenin yanı :))

ya bende sabahtan beri yürüyüşe çıkayım diyorum bi kaldıramadım popomu bende gideyim bari yarım saatte olsa hiç yoktan iyidir di mi ama..

kızlar ben bi yarım saat yürüyüşe gidiorm hava güzel. gelirim yine mucuk

iyi canım yürü hava burdada çok güzel!!
dün burda yağmur vardı ama bir ara çok güzel bir güneş çıktı.bende balkona çıktım göbeğimi açtım benimki hemen kıpır kıpır.
aman sonra bi gören olur falan diye çekindim girdi içeriye..

biliyorum orayı güzelim..
bende aydında form a gidiyorum.kuaför olarak.ağdada yapıyolar ama..hiçdenemedim.
burdaki güzellik salonu,ağda kaş bıyık,zayıflama,epilasyon gibi şeyler...[/B]

ben biraz işlerle meşgul olayımmm
sayfa açıık arada bakarımm..
malum işlerin toparlanması lazımm
off off

bende yürüyüşe çıkıyorum hava çok güzel fethi paşa korusundan aşağı boğaza kadar yürüyeyim. (buraları bilenler için söledim) yukarı sonra dolmuşla çıkarım. Bizim burda düz yol olmadığı için problem oluyor biraz devamlı yokuşşş

aysun4141, Ela-Çınar, etoprak, faser, glnm_kvrck, megul, sev_rey, s_ebru, vanille, şen_ay, ŞİRVAN+
neden kimse bişey yazmıyor ya misafirlerimiz de var ...

merhabalar ben geldim.nasılsınız bakayım.hafta sonu buralar çok ıssız oluyor.diş ağrısı çeken olmuş.hem diş ağrısı çeken hemde normal doğum yapan biri olarak diş ağrısının daha beter olduğunu söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…