- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
ya bendede aynı şikeyetler vardı ama bu aralar yok denecek kadar azaldıcanım hatırlıosan ben 1-2 hafta önce nefes alamıorum çarpıntım oluo falan diodum bebek yukardaydı bebek indikçe zaten o regli ağrısı gibi ağrılar artıo. benim bebebk indi biraz artık nefes alıyorum rahatça ama aşağı ağrıları arttı bu seferde senin de 1-2 haftaya iner en geç
valla ben hamileleğimde bir kere gittim bi daha gitmem çok acıtıyolar hemde çok utandım yaniekranı açtım işe başladım ama çeneniz düşmüş:)))
yemek yedim geldim bennn
ağda olayı bende de handikap..
bu hafta cuma aydına gidiyorum ama benim ağdacı burda..
şimdi başka bi yerede gitmek istemiyorumm.
kendimde nasıl yapcam eğilemiyorumki!!!!
ewet hatırlıyorum saol cnm gayet açıklayıcı oldu :)) 2 hafta sonra ağrılarım artacak yanicanım hatırlıosan ben 1-2 hafta önce nefes alamıorum çarpıntım oluo falan diodum bebek yukardaydı bebek indikçe zaten o regli ağrısı gibi ağrılar artıo. benim bebebk indi biraz artık nefes alıyorum rahatça ama aşağı ağrıları arttı bu seferde senin de 1-2 haftaya iner en geç
ekranı açtım işe başladım ama çeneniz düşmüş:)))
yemek yedim geldim bennn
ağda olayı bende de handikap..
bu hafta cuma aydına gidiyorum ama benim ağdacı burda..
şimdi başka bi yerede gitmek istemiyorumm.
kendimde nasıl yapcam eğilemiyorumki!!!!
ya bendede aynı şikeyetler vardı ama bu aralar yok denecek kadar azaldı
ya bzen sanki bebek o kadar şağıya iniyorki biraz yürüsem düşecekmiş gibi geliyor
sizde oluyormu kızlar
valla ben hamileleğimde bir kere gittim bi daha gitmem çok acıtıyolar hemde çok utandım yani
göbişte çok büyüdü ama yine kendim yapmayı deneyeceğim
ayıptı sölemsi nasıl anlatsamki deniz şimdi sna
yere otur tamammı
aç bacakları (tabi bütün alet hırdavatı hazırla ziraa oturup bacakları açtıktan sonra kalkması çok zor oluyor ihihih)
bide iyi görmek için lamba kullanıyorum ben bir ucunu prize takıyosun diğer ucundada ampul
yani bedenini yeniden keşfedebilirsin herşeyi gösteriyor çok yardımcı oluyor lamba:roflol::roflol:
neysem aynadan baka baka yap ağdanı işte küçük küçük yapıştır çek çekemediklerini elinle tut tut çwk bu kadar basit..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ewet hatırlıyorum saol cnm gayet açıklayıcı oldu :)) 2 hafta sonra ağrılarım artacak yani
cnm istersen benim bildiğim bi yer var aydın da test edilmiştir sana ismini verebilirim gayet temizdir..
kızlar ben bi yarım saat yürüyüşe gidiorm hava güzel. gelirim yine mucuk
yaa benim kuzenim sürekli oraya gidiyo ve kendisi takıntılı derecede temizlik hastasıdır o gittiği için bende gönül rahatlığıyla oraya gitmeyi düşünüyorum adı imaj güzellik salonu pizza di roma var ya onun sokağında biraz ilerde köşenin yanı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?