2009 Nisan Anneleri buraya

maşallah da urlacım.yazanlar az .herkes okuma modunda galiba.
bu arada huzur ne yaptı ki acaba.,kendime güvenebilsem kalkıp gidecem hastaneye.

kızlar benim kalçam küçük sanırım normal doğum yapamam ben!!!
canım benim de kalça yapım baya dar. ablalarımın da öle. ama iki ablamın da ikişer çocuğu var. hepsi normal yptı. o yüzden ben de bi sorun olcağını düşünmüyorum demek ki yapılıyomuş diyorum.

son çiçeğim de açmış bu arada hihoyyyt:CüvCüv:

günaydın arkadaşlar

bende şaşırıyorum evde iş bitmiyormuş. çalışırken daha iyiydi. :uhm:
ebrucum son çiçeğin hayırlı olsun hihoyyyt
ben de çalışırken daha iiymiş diyorum ya. evde oturunca heryer pismiş gibi gözüme batmaya başlıyo bu sefer de iş bitmiyo

valla ben esmer diilim ama kociş esmer. bizimkinda doğru olabilir yani. gerçi ultrasonda aynı bana benziyo ama. bakalım çıkınca görcez:1rolleyes:

arkadaşlar ya ben çok ama çok heyecanlanıyorum ve hala rüya gibi geliyor bi bebeğimin olması.ve içimde hep bi korku var.sizde de var mı o korku?

rüveyda bizimki hem bana hem babay benziyo.dudaklar benn burun baba kafa yapısı baba.kafa dedim de croxilex canım hani doktor kafası büyük falan demiş ya hiç takma.ultrason sonuçları tahmini sonuçlar veriyo.bi de bizim bi arkadaşın bebeğinin kafası da büyüktü.çocuk 5 yaşında hala büyük.genetiği öyle yani.bu sorun değil ki.fıstık gibi yakışıklı çocuk.

canım rüyanı hayırlara yoralım hayır olsun...

canım bak durumuna eşinle aran acılmasın tabiii...
ama bu laf ne demek o çoçuğa bişey olursa -- hiç hoşuma gitmedi,, sanki tek onun çoçuğu ... biz onlardan daha çok düşünüyoruz bebeklerimizi...

aay olur mu gerçekten sancı başladıktan sonra bi duş alcak vaktimiz ya süper o zaman :)))

olur bitanem sen merak etme,, allahın izniyle boy abdestimizi bile alır öyle doğuma gideriz...

canım çok geçmiş olsun,, dikkat et bari yediklerine

valla senin koca paronayak ...

maşallah da urlacım.yazanlar az .herkes okuma modunda galiba.
bu arada huzur ne yaptı ki acaba.,kendime güvenebilsem kalkıp gidecem hastaneye.

inşaalah ikiside sağlıklıdır....
bizede en kısa zamanda haber verir.

canım geçmiş olsun ben bu sorunu 20.haftadan beri yaşıyorum bilirim çok zor tansiyonun yükselince hemen soluna yat dinlen düşer veya gece bile olsa eşinle çık biraz yürü düz yolda oda iyi gelir kendine dikkat et yorulma tekrar geçmiş olsun

haaaa şirvancım benim 32 gün falan kaldı 8 nisana göre ama ben doktora söylicem bi problem yoksa 38. haftayı bitireli diye.o zaman sa 37 gün var işte hayırlısı

var jilet

sorma çiçekçi benim tüyler bi de kalın kalın.kökü ince falan da değil.inşallah doğumdan sonra dökülür.neyse bebeklerimizin solaryum derdi olmayacak.:lepi:

bakalım belki doğru değildir esmer çıkmaz:)

valla olabilir bende normal diyorum ama ben sezeryan sen normal yaparmışsın çok güleriimmm :)) bu arada neden sezeryan diyosun dr mu dedi senin isteğin mi?

benim rahmin duruşu ters o açıdan bebeğin çıkışı zor olacak o yüzden sezeryana karar verdik baştan ama ne bilim yaw konuşucam işte

arkadaşlar ya ben çok ama çok heyecanlanıyorum ve hala rüya gibi geliyor bi bebeğimin olması.ve içimde hep bi korku var.sizde de var mı o korku?

bana da rüya gibi geliyor,, hatta dün sabah eşimle yataktayız .. uyandım onu izliyorum..
yaa sen şimdi babamı oluyosun dedim.. bende anne hee..

eşşek kadar olmuşuz baksana dedim..

Kızlar bana maİl atmayın artık okuyamayacagım ÇÜnkÜ.....................

neden mail atmalayalım canım.. internete girince okursun..

kızlar vücut yapımızla alakalı değil çatı müsaitliği doktorumun dediğine göre.....sanırım farklı bir fizyolojik olay ben yaşayıp göreceğim 2 hafta sonra...tabi o zamana kadar gelmezse kuzum ama gelmicek inşallah beklicek biraz daha...
huzuru bende merak ediyorum çokk ama belki eve yollayıp yarın çağırırlarda havadis alırız:))

kıslar çantalarını hazırlayanlara bişi sorcam.
1. bebişle sizin eşyaları ayrı ayrı çantalara mı koydunuz. eğer öyleyse kendi eşyalarınızı nasıl çantaya koydunuz. valiz, bavul filan gibi bişiye mi. yoksa sırt çantası filan mı.
2. bi de bebişin eşyalarını nasıl koydunuz. direkt çantanın içine mi yoksa poşetleyip filan mı koydunuz.
forumda bi yerde okumuştum. şöyle demişti:
1 tane 10 lu hastane çıkışı,en üste poşette koydum içine bir tane de bebek bezi koydum.(Bunu doğumdan önce hemşireye vercekmişiz)
Bu setin battaniyesi herşeyi var.

1 tane 5 li hastane çıkışı,içinde atleti yoktu atlet ekledim, Battaniye ekledim,yine 1 bez koydum bu poşete.(Bunuda yedek olarak düşündüm)
her bi seferde giyilecek kıyafetlerini bir bezle beraber buzdolabı poşetlerine koymuş.
bi de çantanın içinde ne var diye etikete yazıp çantanın üstüne yapıştırmış. belki baygın olur yanındakiler içindekileri bulamaz diye.
ikisi de hoş fikir geldi bana. başka böle bişiler yapan var mı. nasıl hazırladığınızı merak ettim

benimki valiz oldu zaten tıka basa bebişlerinde benimde eşyalarımız içinde ayrı ayrı gözlere koydum eşyaları bebişlerin harşaylari bir gzde benimkiler bir gözde ayrı bi gözdede hijyen malzemeler var bebek bezi protex koydum sabun olarak bütün temizlikle ilgili şeyler işte benim için pet falan bide azıcık süslülük malzemesi saç bandı tarak filan

ay şenay iyi htırlattın ben sabun koymayı unutmuştum bak....................................

bende bebişin ve benim ilk giyeceklerimi en üste hazırladım.........................

konuyu 20 kullanıcı okuyo kimse bişe yazmıyo heheh...........................

hayatım ben ayrı çanta yaptım bebeğe ilk giyeceği herşeyi en üste koydum yalnız eşime de tembihledim hemşireye bunları ver die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…