canım benim de kalça yapım baya dar. ablalarımın da öle. ama iki ablamın da ikişer çocuğu var. hepsi normal yptı. o yüzden ben de bi sorun olcağını düşünmüyorum demek ki yapılıyomuş diyorum.kızlar benim kalçam küçük sanırım normal doğum yapamam ben!!!
son çiçeğim de açmış bu arada hihoyyyt:CüvCüv:
ebrucum son çiçeğin hayırlı olsun hihoyyytgünaydın arkadaşlar
bende şaşırıyorum evde iş bitmiyormuş. çalışırken daha iyiydi. :uhm:
valla ben esmer diilim ama kociş esmer. bizimkinda doğru olabilir yani. gerçi ultrasonda aynı bana benziyo ama. bakalım çıkınca görcez:1rolleyes:çiçek benim de popom ağrıyo.geceleri çatır çatır ses geliyo.karnım da tüylendi göğüsler de büyümedi.birisi yazmıştı galiba karnı tüylenenin bebeği esmer olurmuş diye.aslı var mı ki
kızlar belki hatırlıosunuzudr ben 8ay önce beraber kardeş gibi büyüdüğüm en yakın arkadaşımı kaybettim trafik kazasında. dün rüyamda onunla telefonda konuşuodum ama bağırıyodum ona böyle sanki suçluymuş gittiği için gibi figen söyle nerdesin şimdi cennette misin falan die ama nasıl bağırıyorum. o da sana söyleyemem bunu diodu gayet sakin bi şekilde. offf uyandım bi daha uyumadım onu düşünmekten zaten. geçen dolapları karıştırıodum onun birkaç tane tokası bendeymiş üzerinde saçı vardı aldım bi mendile sardım duruo 2-3 tel saçı. ölene kadar da saklarım heralde.
günaydınlar,
anam öğlen oldu ama neyse :) ya şirvancım haftaiçine almaları kötü olmuş..ben işe gitmicem evde tez yazıyorum ama bizimki evde olmadığı için izin vermez.normalde sorun olmaz ama adam tek başıma dışarı adım atmama izin vermiyo..kardeşimde bugün yurda gidiyo, orada kalmak istiyomuş artık..kaldım bi başıma.bi sorup şansımı denerim ama markete gitmeme kızan adam oraya hiiiç izin vermez gibi geliyo..zaten iki lafından biri o çocuğa bi bişey olsun o zaman görüşürüz senle oldu CADIARZU
kızlar ağrılarla uğraşanlara çoook geçmiş olsun...son haftalara geldik malum bitmiyo sıkıntımız, ben her yeni güne başka bi sıkıntıyla uyanıyorum..20 lik diş başa bela gerçekten, kalsiyum hapı benim diş ağrılarımı kesmişti..bide kan için hapı kullanamayıp şurup içen var mı diye sorulmuş..hapını kullanamadım ve dr. şurup verdi, şimdi de günde ikiye çıkardı..ama tadı çok kötü değil, sabah kalkar kalkmaz içiyorum aç karnına..
urla benim kocişte hastaydı geçen hafta, iyileştirene kadar canım çıktı valla..ama kuzu gibi oluyo hastayken, bana bulaşırda oğluna bişey olur diye ne dersem yapıyo :jeyyar: sürekli terlettim ben adamın yarısı gitti ama iyileşti çabucak :mymeka:
bu arada cuma günü bana sürpriz yapıp erken gelmiş kociş işten, elinde bir buket çiçekle..bende tam banyoya girecektim, üzerimde havlular, birisi kapıyı zorluyo..hırsız sandım valla..çok korktum söylemediğimi bırakmadım neden böyle yapıyosun diye..adam ne diceni bilemedi eee sürpriz yapayım demiştim diyebildi bitek :1shok: neyse sonrada biyere yemeğe gittik..hediye alma demiştim zaten, almamış..alsa kızardım delikafadulden
uzattım yine amaaaan!
aay olur mu gerçekten sancı başladıktan sonra bi duş alcak vaktimiz ya süper o zaman :)))
canım çok geçmiş olsun,, dikkat et bari yediklerineah aaah kızlar neler geldi başıma bende tansiyon problemi var onun için her zaman ölçtürüyoruz dün bi giitik 15 e 10 çoktı hemen hastaneye yolladılar oraya idene kadar 16 ya 10 olmuş zaten orda iğne yapıldı biraz bekledim tekrar ölçtüler düşmüyo dr telaşlandı çünkü yüksek tansiyo Allah korusun bebek zehirlenmesi yapıyo bu iğneden sönra beklemek için hemşire müşahade odasına yolldadı odaya bi girdim 3 yatakta da kolunda suni sancıyla sancı çekip bağıran kadınlar şok geçirdim ya duramadım hemen çıktım kapıdaki sandalyeye oturdum bide gelip niye çıktın diyo bana hayır zaten tansiyonum yüksek dahada fenalaştım dedim yine ölçtü yüksek dedi dr geldi bebeğe bakalım bi dediultrasoda baktık şikir kızım iyiydi dil altı verelim sana yinede düşmezse bebeği alabiliriz dedi aman allahım inanamadım dr hapı verdi eve git 2 saat dinlen gel burda dinlenemezsin sağlıklı değil ortam dedi doğumhaneden fena sesler geliyodu hemen eve geldik yattım dinlendim bol dua ettim 2 saat snra 12 ye 7 oldu şükür allahım evimize döndük sonra dikkat ediyodum artık daha çok edicem ama heran ne olacağı belli değil bide o telaşta eşim espri yapı dün bebeğimizin son eksiği karyolası gelmişti eve gördünmü yatağı gördü dayanamadı gelcek diyo dua edin kızlar işte dünkü hikayem korktum ama ya ne biliyim
konu ağdaya gelmiş yine!! uffff uf! ben kendim yaparım diyodum hep zaten eşim izin vermiyo ağdacıya..paranoyaktır azıcık kendileri..istanbul burası kızım ya gizli kameraya çekiyolarsa diyo..ay ne yapsınlar benim gibi koca göbeklininkini diyom bende ama ıı ıhh izin vermiyo..bende makineyle almaya çalışıyorum ama aynayla bile göremiyorum bide kendimden tiksiniyorum böyle..yokmu bunun başka bi yolu yawhu!?
maşallah da urlacım.yazanlar az .herkes okuma modunda galiba.
bu arada huzur ne yaptı ki acaba.,kendime güvenebilsem kalkıp gidecem hastaneye.
canım geçmiş olsun ben bu sorunu 20.haftadan beri yaşıyorum bilirim çok zor tansiyonun yükselince hemen soluna yat dinlen düşer veya gece bile olsa eşinle çık biraz yürü düz yolda oda iyi gelir kendine dikkat et yorulma tekrar geçmiş olsunah aaah kızlar neler geldi başıma bende tansiyon problemi var onun için her zaman ölçtürüyoruz dün bi giitik 15 e 10 çoktı hemen hastaneye yolladılar oraya idene kadar 16 ya 10 olmuş zaten orda iğne yapıldı biraz bekledim tekrar ölçtüler düşmüyo dr telaşlandı çünkü yüksek tansiyo Allah korusun bebek zehirlenmesi yapıyo bu iğneden sönra beklemek için hemşire müşahade odasına yolldadı odaya bi girdim 3 yatakta da kolunda suni sancıyla sancı çekip bağıran kadınlar şok geçirdim ya duramadım hemen çıktım kapıdaki sandalyeye oturdum bide gelip niye çıktın diyo bana hayır zaten tansiyonum yüksek dahada fenalaştım dedim yine ölçtü yüksek dedi dr geldi bebeğe bakalım bi dediultrasoda baktık şikir kızım iyiydi dil altı verelim sana yinede düşmezse bebeği alabiliriz dedi aman allahım inanamadım dr hapı verdi eve git 2 saat dinlen gel burda dinlenemezsin sağlıklı değil ortam dedi doğumhaneden fena sesler geliyodu hemen eve geldik yattım dinlendim bol dua ettim 2 saat snra 12 ye 7 oldu şükür allahım evimize döndük sonra dikkat ediyodum artık daha çok edicem ama heran ne olacağı belli değil bide o telaşta eşim espri yapı dün bebeğimizin son eksiği karyolası gelmişti eve gördünmü yatağı gördü dayanamadı gelcek diyo dua edin kızlar işte dünkü hikayem korktum ama ya ne biliyim
konu ağdaya gelmiş yine!! uffff uf! ben kendim yaparım diyodum hep zaten eşim izin vermiyo ağdacıya..paranoyaktır azıcık kendileri..istanbul burası kızım ya gizli kameraya çekiyolarsa diyo..ay ne yapsınlar benim gibi koca göbeklininkini diyom bende ama ıı ıhh izin vermiyo..bende makineyle almaya çalışıyorum ama aynayla bile göremiyorum bide kendimden tiksiniyorum böyle..yokmu bunun başka bi yolu yawhu!?
sorma çiçekçi benim tüyler bi de kalın kalın.kökü ince falan da değil.inşallah doğumdan sonra dökülür.neyse bebeklerimizin solaryum derdi olmayacak.:lepi:
valla olabilir bende normal diyorum ama ben sezeryan sen normal yaparmışsın çok güleriimmm :)) bu arada neden sezeryan diyosun dr mu dedi senin isteğin mi?
arkadaşlar ya ben çok ama çok heyecanlanıyorum ve hala rüya gibi geliyor bi bebeğimin olması.ve içimde hep bi korku var.sizde de var mı o korku?
Kızlar bana maİl atmayın artık okuyamayacagım ÇÜnkÜ.....................
kıslar çantalarını hazırlayanlara bişi sorcam.
1. bebişle sizin eşyaları ayrı ayrı çantalara mı koydunuz. eğer öyleyse kendi eşyalarınızı nasıl çantaya koydunuz. valiz, bavul filan gibi bişiye mi. yoksa sırt çantası filan mı.
2. bi de bebişin eşyalarını nasıl koydunuz. direkt çantanın içine mi yoksa poşetleyip filan mı koydunuz.
forumda bi yerde okumuştum. şöyle demişti:
1 tane 10 lu hastane çıkışı,en üste poşette koydum içine bir tane de bebek bezi koydum.(Bunu doğumdan önce hemşireye vercekmişiz)
Bu setin battaniyesi herşeyi var.
1 tane 5 li hastane çıkışı,içinde atleti yoktu atlet ekledim, Battaniye ekledim,yine 1 bez koydum bu poşete.(Bunuda yedek olarak düşündüm)
her bi seferde giyilecek kıyafetlerini bir bezle beraber buzdolabı poşetlerine koymuş.
bi de çantanın içinde ne var diye etikete yazıp çantanın üstüne yapıştırmış. belki baygın olur yanındakiler içindekileri bulamaz diye.
ikisi de hoş fikir geldi bana. başka böle bişiler yapan var mı. nasıl hazırladığınızı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?