evet aynen bende çok korkuyorum ama geçecek ve bence bu deneyimi zorunlu olmadıkça sezeryanla harcamayalım düşünsenize kaç sefer hamile kalıp normal doğum yapabileceğizki,aferin kıs şirvanne oldu canım yaaaa.
niye bu kadar korktun.öyle ,,
hepimiz korkuyoruz ama biraz cesaretli olalım dimi,,,
acı çekeceğiz,, kimse bize acısız doğum vadetmiyor,,,,
katlanacağız artık. ,, ama sonunda 3-4 saat sonunda geçecek..
bunu düşün bitanem.....
ben mesela,, kan aldırırken ağlayan bir tipim, canım o kadar kıyetlidir, ama normal istiyorum.. nasıl yapacaksın diyorlar,, ağlayarak diyorum.. bir kaç saaat ağlıcam, bağıracam ,, ama sonunda geçecek...
hadi burda birbirmize destek olmak zorundayız,, hepimiz için zor ,, hele çoğumuzun ilk deneyimi, neyle karşılaşacağımızı bilmiyoruz..
benim söylüceklerim bu kadar ,, son karar tabikide sizlerin...
allah herkese kolay doğumlar nasip etsin,
valla dün kandildi , her ne kadar hamile varsa onlar için dua ettim.
bendede hala tık yok valla aynıyımbenim göğüslerimde ne yazıkki hiçbi deişiklik yok hala
ahhh neler yazıyorum bende bir bilsen yazıp çizip ağlıyorum bende çok duygusallaştım,kocamda gelseydi yanımda olsaydı çoook mutlu olacamçok saol tatlım ya!!!
biraz telkine ihtiyacım var sanırım sanki bi gaza gelsem olcak gibi!!ama bilmiyorumm ya..
reiki falanmı yapsam sakinleşmek için acaba:)))
ya biliyorum sezeryandada çok acı çekcemmm sonrasında..
bide sezeryana giderkenki anı düşünüyorumm kesin ağlıcam annemi babamı ablamı görünce..
biz çok hassasız bu konuda ya!!!
herkes öledir de bizimkisi değişik..
çok acıklı sahneler geliyo gözümün önüne o anla ilgili ağlıyorumm
melankoliğimmm buaralar!!
takıl anacım takıl allah bir avazda kurtarsın inşallah,zaten bizim analarda sizin topicte sürekli,özellikle betül bir bizde bir sizdegünaydın nisan anneleri ben mart anne adayım şöyle bi topiğinize bakım dedim malum bizim topik döküldü yavaş yavaş ee bizim kızda gelmiyor :roflol: arada sırada sizi yoklarım artık doguran varmı diye herkeze hayırlı dogumlar diliyorum sağlıçakla alın bebişlerinizi kuçağınızaaa..
kıs bişi olmaz azucuk rahat olun ben evde hep kendim yapıyorum hatta ağdayla almaktan benim öyle azaldıki,iyiki hep ağda yapmışım ben çok kaşınırım jilette hem cildim hassas benim mutlaka sivilce olur,ben azıcık daha uzasa alacam yinede uzayacağı yokvalla güzelim ben bugün gidicem eğer normal gelmekte inat ederse benim kızım sezeryanla 28 martta alacak doktor... sezeryan olursa 2 gün önceden gene yaptırırım ama zaten o güne 19 gün kaldı yani bugün aldırırsam normalde doğursam herhalde o güne kadar çok uzamaz diye düşünüyorum.bugün kendimi kasmaktan doğurmassam elbet :a015:
ben dün gece kuku ağrısından yatamadımki dönemedikçe stres yaptım,birde karnıma ağrı girdiki ne wc ye çıkabildim ne gazımı çıkarabildim hoşbir gece değildi yani,ne var çatımız genişliyor olsada zor olmasa doğumlarçiçek hani sen popom ağrıyo çok sancım var falan diyosun ya bence senin çatı kemiklerin sağlam açılıyo yani normal falan yapsan 3 dk çıkacak gibi yanii :))) hihoyyyt
bende 2 ayrı çanta yapacam kırmızı büyük bir çantam var normalde el çantası ama büyük olunca hemen benim hastane çantam olacak,bebeğede sonrasındada kullanacağım malzeme çantasına koyacam eşyalarını tamam olacak ama mantıklı tabiki yazıp poşetlemektekaydirigubbakcemile5kıslar çantalarını hazırlayanlara bişi sorcam.
1. bebişle sizin eşyaları ayrı ayrı çantalara mı koydunuz. eğer öyleyse kendi eşyalarınızı nasıl çantaya koydunuz. valiz, bavul filan gibi bişiye mi. yoksa sırt çantası filan mı.
2. bi de bebişin eşyalarını nasıl koydunuz. direkt çantanın içine mi yoksa poşetleyip filan mı koydunuz.
forumda bi yerde okumuştum. şöyle demişti:
1 tane 10 lu hastane çıkışı,en üste poşette koydum içine bir tane de bebek bezi koydum.(Bunu doğumdan önce hemşireye vercekmişiz)
Bu setin battaniyesi herşeyi var
1 tane 5 li hastane çıkışı,içinde atleti yoktu atlet ekledim, Battaniye ekledim,yine 1 bez koydum bu poşete.(Bunuda yedek olarak düşündüm)
her bi seferde giyilecek kıyafetlerini bir bezle beraber buzdolabı poşetlerine koymuş.
bi de çantanın içinde ne var diye etikete yazıp çantanın üstüne yapıştırmış. belki baygın olur yanındakiler içindekileri bulamaz diye.
ikisi de hoş fikir geldi bana. başka böle bişiler yapan var mı. nasıl hazırladığınızı merak ettim