2009 Nisan Anneleri buraya

anam nazara geldin sen...
yapma böle yavrum adamcağız sana ne yaptı bak bu halimizle bile her dırdırımıza katlanıyolar bari boğmayalım iyice.
ben korkuyorum açıkçası o kadar çok örnek varki kocası hamilelik döneminde soğuyan arayı sıcak tutmak lazım Şeniz

ben hayatımda 60 kiloyu hiç görmemiştim yaklaşmamıştım bile ama birden 54 den 71 e zıplayınca dayanamadı valla

ben salmadım ki! şimdilik korkan o! hatta son güne kadar eğer dr. yasaklamadıysa olabilirmiş dedim...yalan onlar dedi ( gerek yok bekleriz dedi..ama doğumdan sonra çok soğurum gibi geliyo bana..arkadaşım doğum yaptıktan sonra, dikişler yüzünden paronoyak olmuştu..1 sene izin vermemiş..sonunda dr.da aldılar soluğu, bende öyle olurum gibi geliyo!:mymeka:

canım ben ne kadar kilo alırsam alayım küçücük bi çizik bile yoktu hamilelikteki çatlak kilodan değil sanırım tamamiyle genetik diye düşünüyorum..
kremler yağlar bebek yağları ... hepsi boş:çok üzgünüm:

tabiki bende çok duydum erkekler özellikle karıları hamieyken aldatmaya meyilli oluyolarmış ama cnm o da istemiyorki yani o dese yapalım ben yok desem neyse o yanaşmıyor zati
eee artık cazip gelmiyorum bu koca göbekle ne yapılırki yaw sinehas sanada maşallah bacım hehehehe

bizimki benden soğumaz heralde hemen, daha evleneli 1 senemiz dolmadı ki!! neden bıkacak ??? korkuyo sadece ama abartıyo açıkçası benimde işime geliyo :))

kızlar çok uykum geldi ben kaçıyorum muhabbetinize doyum olmaz
başka bir gece devame ederiz:))
öptüm
sinehas bak yaramazlık yapma hee :))

ayy yapma canım sakın inşallah öyle hissetmezsin..
benim kocişte korkuyo bebek gelecek sanıyo ama anlatıyorum ona ne zaman hangi durumlarda ve ne şekilde zararlı olacağını sorun yaşamıyoruz..
haklı adamlar karşılarında sürekli şişen penguen gibi yürüyen her yeri ağıyan sağdan sola dönemeyen kadınlar var.korkacaklar tabi delikafadulden

valla annemin de annaneminde doğum çatlakları var ve hatta komik gelecek ama babamda ve hatta hatta erkek kardeşimde bile çatlaklar var kaydirigubbakcemile3 tabi babamla kardeşiminki uzamadan kaynaklanıyo..ama sonuçta bizim cildimiz çok ince..ama ben 3. aydan itibaren başlamıştım krem kullanmaya..belkide işe yarıyodur bilmiyorummm!

bende olsam benimki kadar koca göbeği olan kadını canım istemezdi..eğer istemiyosa anlarım, hak veririm valla.! :1no2:

kızlar bende kaçayım
kociş gelir birazdan maç hazırlayacakmış kendine,yarının iddasını bugünden hazırlamak ayrı bi zevk olsa gerek :dilcikar:

sanada ii geceler sinehascım..bende uyuyamam heralde, biraz internette takılayım bari..hiç uykum yok çünkü...yarın görüşürüz...

inşallah olmaz canım çatlak hiç güzel değil,iğrenç bi görüntü hatta ,bende 3. ay başladım kreme baktım önüne geçemiyorum çatlakların bu ay bıraktım kendi haline..demekki benim derim zar gibi heheheh
hadi öptüm kızlar iyi geceler,kendinize iyi bakın Şeniz

herkese günaydınnnn.... geçmişi okuyayım dedim de sapphire in bebek hızlanmış maşallah... ayy onu okuyunca beni de bi heyecan aldı malum günlerimiz aynı... aman sapphire dikkat et kendine güzelim, her ne kadar artık prematüre sayılmasalarda biraz daha dursunlar bence, ne acele ederler bu bebekler hiç anlamam valla...şimdi içerde ohhh ekmek elden su gölden ama dışarı çıkınca zavallıları müthiş bir tempo bekliyor..

günaydınn kızlarrrrrrrrrrrrr!!
maşallah ya aramızda gece kuşu olanlar var!!!
hem gece geç yatıp hem sabah erken kalkmak valla müthişsiniz(etoprak sözüm sana)
ya uyuyup dinlenseniz bebekler zaten uyutmucak...
valla ben dün gece tv karşısında sızıp kalmışımmmm..

günaydınnnnnnnnnnn millettttttttttttt

aaaa bebeklik doğum yapmış,,, bugün tesadüfen gördüm...
hafta sonu yoktum ,,, neler olmuş... geçmişi de okumazsan işte böyle olur şirvan..........

YARIN DOKTORA GİDİYORUZ.. bakalım neler olucak ayalttan muayene edermi acaba......
,
benimki bi tek yatagı yapar toplar.....okadar

dün eve bi gittim hastaydıya mutfak tezgahında bi ben yokum....

kek vardı ondan yemiş yerlerde yemiş tabi.....
ilaçlar heryerde su bardakları meyve suları v.s

odaya gectim duş almış.... iyi gelsin diye havlusu eşortmöanlar ay ben bi delirdidm ama caktırmadım hemen corba yaptım hazır bişilerde almıştım yedik sen yat dedim ben bi toplayım duş alayım gelıcem dedim... uyumuş kalmış adam zorla uyandırdım....

teşekkürler

amin hayırlısyla zamanında gelsinler. hepsi.....

galeta ben izledim evde beğendim rahat edebilcenmi sinemada
ay biz recep ivedik 2 gittik rahat edemedim ya agrılar girdi sagdan sagadan...
milyoneri evde izlerım herhalde.....

biz zaten ver film izleyelim....

kociş diyor gecen gün dudaktan kalbenın reklamı var sen bu diziyi izlerdin ne oldu diye ddim senın filmlerden zamanmı var....
her akşam dvd elinde geliyor

oy maşallah
benımde komşum var melek abla adaşım... onun kız kardeşide dün dogum yaptı bendedün melek ablayı aradım 3 gibi 12,30da yapmış 40+2 normal dogum.....
erkek bebek......

BENİ DÜZELTİRSENİZ ........ ÖZEL HAYAT HASTANESİ....... olarak

poşetemi koyuyon canım......

ay böregi nasıl yaotın kız. benimki cpok sevioo ama ben biklmıtyorum börek yapmatyı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…