yok anacım ben bu sıpalardan korkuyodumda tembel çıktı Allahtan bunlar sen doğurmadan çıkmıcaklarmış öle diyolaraaaaahhhh aaaahhhh koçişle karşılıklı bi cigara yaksak bi bira gümletsek olmamıydı yahuuu
ben degıl kız gece kuşları konuşmuşşşşgece konuştunuzmu eksik kalmayayım bakimde geliiim
36+5 günlüğüm.bir şey kalmadı.en fazla 23 gün.
yok anacım ben bu sıpalardan korkuyodumda tembel çıktı Allahtan bunlar sen doğurmadan çıkmıcaklarmış öle diyolaraaaaahhhh aaaahhhh koçişle karşılıklı bi cigara yaksak bi bira gümletsek olmamıydı yahuuu
yaaa .sabah kahvesi ve sigara harika olurdu.benim koca sigara içmez.o yeşilaycı.
ben degıl kız gece kuşları konuşmuşşşş
oy maşallahhh satın kaç benımde 25 günüm falan var gibi
benim sat 6 temmuz
KENDİ DOKTORUNUDA ÇAĞIRIYORLAR. . HASTANEYE BAĞLI TABİİ....ah ah sorma...........bende uyuz oluyorum acaba doguruyormuyum diye............
bide kızlar u hastanede meela sezeryan günü verdi doktor
ama bi gece sancım tuttu
hastaneye gıttın nöbetci doktor kimse o dogurtuyormuş........
AYNEN ŞEKERdidem ne yalan söylim ben ilk doğumu huzurdan 2. yi senden 3. yü poseidondan 4. yü şenaydan bekliyordum.ama işte biz konuşup duralım rabbim herşeyi kendi bilgisine göre veriyor.
ÇALIŞIYOR YA O YÜZDEN EVE GİTSİN BAK NASIL ŞAFAK SAYACAK..deniz 37 yi bitirmiş 38 e başlamış şafakda saymıyo cins hatunkaydirigubbakcemile
EKLEDİM BİLE ŞEKER.kızlar ben kaçıorm mıhtar liste sana emanet artık ben kabataslak hazırlamıştım arkidişi de eklersin mucuk herkesae
DİĞER SAYFADAN LİSTEMİZE BAKABİLİRSİNevet canım 4 mart 09:15 :):ecrin_bebek:
deniz 37 yi bitirmiş 38 e başlamış şafakda saymıyo cins hatunkaydirigubbakcemile
leynnnnnnnnnn!!!
uğraşma benimlen...
dağıtırım vallaa!!!!
aydın efesiyim kızım ben tersim pistirklava:
bilgisayarları kapatıyoruz serverda bişey yapcaklarmış..
şen ay gelince döncem ben sana tatlım:)))
artislik yapma,, aydın efesiymiş..
biz çok gördük o efelerden ..
sen olsan olsan aydın hanfendisi olursun..
içindeki efeden bahsediyorsan bilemiyecem :)))
bune yaa lost gibi zaman yolcusukaydirigubbakcemile3buradayım canım geçmişteydim yeni geldim..
huzurunda doğurduğunu düşünürsek 4. bebekte sapphireden galibabugün bizim kız biraz korkuttu bizi hastaneden yeni geldik..5-6saattir hastanedeydik..
kalp çarpıntım vardı tansiyon aletiyle ölçtüm 120falan çıkınca dr bi gel nstye gönderiim seni dedi..
sonra nstye girdim ilk defa sonuçları doktora götürdük o da demesinmi sancın var diyee..
sancıları durdurmamız lazım müşahede yazıyorum serum verilecek dedi birde ciğer gelişimi için iğne yazdı..
kuzuuuuuuuuum merakta edermiş beniiiii artık yatakta uyanınca kalkamıyorum 15 dk varis çorabı teraemiz var zaten bütün enerjim tükeniyo sonra istesemde kalkamıyorumŞİRVAN, benanber, cicekcicek+, dinozzo, ebruli80, galatea79, köfte:)), lana01, roseberry, selinay2002+, urla+
kızlar nerdesiniz.......... bak giderim heeeeee...
bu arada şenay nerde.... oda sabahları burda olurdu.............
dön dön seni bi ters yüz edeyimde sayayım kalan şafaklarınııııııııbilgisayarları kapatıyoruz serverda bişey yapcaklarmış..
şen ay gelince döncem ben sana tatlım:)))
içindeki erkeke güveniyo pis cadısüprizzzzzbak nasıl kaçırdım şenay delikafaduldendelikafadulden
serverada bahane edermiş -- çakma efe seni delikafaduldendelikafadulden
hee haklısın kız deli benim uşaklarlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeşenay senınkiler tembel olsun boşver................. saglıkla günlerınde dogsunlar
ama YARAMAZ,şakacacı,inatcı, cilveli ,KANDIRIKCI OLACAKLAR....
baksana birinin cinsiyet daha belli degıl............................
oh valla ne güzel benımde kapılar silinsin ister ama ben yapamam o kadarıda ta tepelereeselam kızlar günlük yoklamamı veriyorum şimdi....hala burdayım:))
gece hiç güzel değildi benim açımdan....her gece böyle olursa önümüzdeki günlerin tek çırpıda geçmesini istiyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun.....kasık ağrım çok fazlaydı sanırım gece 3 gibi uyudum ama sabah geç kalktım Allahtan....geç dediğim 7.30 gibi:)) kızımın ciğerleri kendine yettiği an doğmasını istiyorum hep böyle dua ediyorum iyiden iyiye zorlanmaya başladım çünkü....göbeğimi bacaklarımın üstünde taşıyorum zaten.....kayınvalidem her sabah sabah 8 akşam 9 nöbeti tutuyor saolsun bende.....korkuyor duğuracağım diye.....eee tabi bende olunca yapçak iş buluyoruz....mesela bu saate kadar kapıları sildi kadıncağız bende ütü yaptım...işi bitsinde kahve yapayım ona diye bekliyorum....:)) Allah hepimize sağlık,sıhhat versin inşallah.....
evet canım cagırıyorlarmış ama ek ücretle o nasıl oluoo anlamadım ne cins seyler varyaaaaaaaaaaaKENDİ DOKTORUNUDA ÇAĞIRIYORLAR. . HASTANEYE BAĞLI TABİİ....
AYNEN ŞEKER
ÇALIŞIYOR YA O YÜZDEN EVE GİTSİN BAK NASIL ŞAFAK SAYACAK..
AMA BU SEFERDE ARAMIZDA OLAMIYACAK.
EKLEDİM BİLE ŞEKER.
DİĞER SAYFADAN LİSTEMİZE BAKABİLİRSİN
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/258882-2009-nisan-kuzulari-bunlaaar-tazesinden-6.html
kızlar nerdesiniz yahuu..
ne o yaksa hepiniz denizden korkup kaçtınız mı .??
merak etmeyin ben hallettim onu ... ..
siz sevimli penguenlere zarar veremez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?