2009 Nisan Anneleri buraya

ya ya söylerım canım..................

ay 25 gün falan var şuan aglamak geldi bana..........................

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, benanber, cicekcicek, dinozzo, lana01, nihqn+, roseberry, Ruveydax, şen_ay

yaaa .sabah kahvesi ve sigara harika olurdu.benim koca sigara içmez.o yeşilaycı.

şenay senınkiler tembel olsun boşver................. saglıkla günlerınde dogsunlar
ama YARAMAZ,şakacacı,inatcı, cilveli ,KANDIRIKCI OLACAKLAR....

baksana birinin cinsiyet daha belli degıl............................

KENDİ DOKTORUNUDA ÇAĞIRIYORLAR. . HASTANEYE BAĞLI TABİİ....

didem ne yalan söylim ben ilk doğumu huzurdan 2. yi senden 3. yü poseidondan 4. yü şenaydan bekliyordum.ama işte biz konuşup duralım rabbim herşeyi kendi bilgisine göre veriyor.
AYNEN ŞEKER

deniz 37 yi bitirmiş 38 e başlamış şafakda saymıyo cins hatunkaydirigubbakcemile
ÇALIŞIYOR YA O YÜZDEN EVE GİTSİN BAK NASIL ŞAFAK SAYACAK..
AMA BU SEFERDE ARAMIZDA OLAMIYACAK.

kızlar ben kaçıorm mıhtar liste sana emanet artık ben kabataslak hazırlamıştım arkidişi de eklersin mucuk herkesae
EKLEDİM BİLE ŞEKER.

evet canım 4 mart 09:15 :):ecrin_bebek:
DİĞER SAYFADAN LİSTEMİZE BAKABİLİRSİN
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/258882-2009-nisan-kuzulari-bunlaaar-tazesinden-6.html

selam kızlar günlük yoklamamı veriyorum şimdi....hala burdayım:))
gece hiç güzel değildi benim açımdan....her gece böyle olursa önümüzdeki günlerin tek çırpıda geçmesini istiyorum...Allah hepimizin yardımcısı olsun.....kasık ağrım çok fazlaydı sanırım gece 3 gibi uyudum ama sabah geç kalktım Allahtan....geç dediğim 7.30 gibi:)) kızımın ciğerleri kendine yettiği an doğmasını istiyorum hep böyle dua ediyorum iyiden iyiye zorlanmaya başladım çünkü....göbeğimi bacaklarımın üstünde taşıyorum zaten.....kayınvalidem her sabah sabah 8 akşam 9 nöbeti tutuyor saolsun bende.....korkuyor duğuracağım diye.....eee tabi bende olunca yapçak iş buluyoruz....mesela bu saate kadar kapıları sildi kadıncağız bende ütü yaptım...işi bitsinde kahve yapayım ona diye bekliyorum....:)) Allah hepimize sağlık,sıhhat versin inşallah.....

bilgisayarları kapatıyoruz serverda bişey yapcaklarmış..
şen ay gelince döncem ben sana tatlım:)))

artislik yapma,, aydın efesiymiş..
biz çok gördük o efelerden ..
sen olsan olsan aydın hanfendisi olursun..

içindeki efeden bahsediyorsan bilemiyecem :)))

gerçeğini görmemişindir koca muşlu!!!!
gelde buralara gösterelim sana:)))
ayyyyyy gidiyorum ben tam zamanında kapatıyorum şu bilgisayarı bak ne güzel dövcektim sizi:)))

buradayım canım geçmişteydim yeni geldim..
bune yaa lost gibi zaman yolcusukaydirigubbakcemile3

huzurunda doğurduğunu düşünürsek 4. bebekte sapphireden galiba

kuzuuuuuuuuum merakta edermiş beniiiii artık yatakta uyanınca kalkamıyorum 15 dk varis çorabı teraemiz var zaten bütün enerjim tükeniyo sonra istesemde kalkamıyorum
bilgisayarları kapatıyoruz serverda bişey yapcaklarmış..
şen ay gelince döncem ben sana tatlım:)))
dön dön seni bi ters yüz edeyimde sayayım kalan şafaklarınıııııııı

bak nasıl kaçırdım şenay delikafaduldendelikafadulden

serverada bahane edermiş -- çakma efe seni delikafaduldendelikafadulden
içindeki erkeke güveniyo pis cadısüprizzzzz

şenay senınkiler tembel olsun boşver................. saglıkla günlerınde dogsunlar
ama YARAMAZ,şakacacı,inatcı, cilveli ,KANDIRIKCI OLACAKLAR....

baksana birinin cinsiyet daha belli degıl............................
hee haklısın kız deli benim uşaklarlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kızlar nerdesiniz yahuu..

ne o yaksa hepiniz denizden korkup kaçtınız mı .??

merak etmeyin ben hallettim onu ... ..

siz sevimli penguenlere zarar veremez artık ..

Son düzenleme:
oh valla ne güzel benımde kapılar silinsin ister ama ben yapamam o kadarıda ta tepeleree
kimselerede söylemem silin diye ellere muhtaclık zor emiştim benım anem hiç yapamaz kadın 65 yaşında minicik zaten...
evet canım cagırıyorlarmış ama ek ücretle o nasıl oluoo anlamadım ne cins seyler varyaaaaaaaaaaa

kızlar nerdesiniz yahuu..

ne o yaksa hepiniz denizden korkup kaçtınız mı .??

merak etmeyin ben hallettim onu ... ..

siz sevimli penguenlere zarar veremez...

hahaha penguen koptum........
bi kek yedim ohhhh 2 tane olsa daha yerim.......
merkete inmek zor gelıo artık.........

şimdi diyelimki kedi doktorun doğum yapacağın hastaede çalışmıyo dışarıda
hastane kendi ameliyethane doğumhane ekipman hemşire yatak yani lojistik parasını alıyo sende dr una ayrıca dr parası ödüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…