güzelim bebek problem çıkarmaz bu şekilde doğuran bi çok insan var iyi bakarsın sen ona tosuncuk olur o. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. bebeğin adını kız mı erkek mi o bilgileri de verirsen doğum listemize ekler seni muhtarımız:)
şirvaaaaaaaaaaaaaaaaann duydun mu bi annemiz daha olmuşşşşşşşş suyu gelmişti geçenlerde doğuma gitmiş şaka gibi
canım Allah analı babalı büyütsün bebişini. maşallah ona bekleyememiş gelmiş hemen annesineİSMİ UTKU KEMAL doktora gıtmeseydım ogun evde dogurcaktım valla :) darısı basınıza ben gunumu beklemeden dogurdum süpriz oldu ..sıramı savdım sıra sizde artık :))
gözün aydın canımmm34 haftalık dogum yaptım ..gelen su bebekten dedıler ped verdıler rengi degısırse su oluyomus benım degıstı salı gunu hastaneye yattım carsamba sabahı doguma aldılar .. bebek dönmediği için sezeryan yaptılar..allaha şükür kuveze falan alınmadı direkt yanıma verdıler simdi evdeyız ama ilerde i problem cıkarmı suan 2kılo 200 gram
o neeeeeeeee doğuranmı varrrrrrrrr ikizlerimi bekleyemediniz yani heee patır patır çıkarıyonuzzzzz huzur ne oldu kızlar haber varmı
maşallah allah analı babalı büyütsün...........İSMİ UTKU KEMAL doktora gıtmeseydım ogun evde dogurcaktım valla :) darısı basınıza ben gunumu beklemeden dogurdum süpriz oldu ..sıramı savdım sıra sizde artık :))
afiyet olsun bal şeker olsun yarasın...............günaydııııııııııııııın annecikler yine kilo kunuları bakıyorum oooooooooohhhhhhhh canıma değsin herşeyide yedim tek göbüşte iki koca bebek büyüttüm şimdide çikolata yiyorummmmmmmmmmmm ooooohhhhhhhhhh sefam olsuuuuuuuunnnnnnn
eheheh evet bizlerde başladık dökülmeye............o neeeeeeeee doğuranmı varrrrrrrrr ikizlerimi bekleyemediniz yani heee patır patır çıkarıyonuzzzzz huzur ne oldu kızlar haber varmı
evet canım erken dogum yaptım simdi cok iyi masallah suyum gelmıstı mecbur aldılar
çatı ağrısı o iştee valla çok zor insanın canını çok yakıyokızlar benım tam oramda agrı oluyor yaaaa
bide tam bu ayrım yeri varya bacakların yukarısı ama oraylaa ayrılan oralarım acıooooo
hemde nasıl fedakarlar az önce annemle konuştum dr gitmiş dr ciğerlerine kadar üşütmüşün demiş rapor vermiş ama annem kullanmıyo raporunu şimdi kullanırsam doğuma izin alıp sana bakamam diyo senağlamasenağlamasenağlamakahvaltımızı yaptık bide sofra muhabbetti şimdi kalktım annem sağolsun o işleri yapıyor analarımız ne kadar fedakar ya, karnımız doydu biraz yatarız oğlumla yemek yerken yoruldum)
kızlar benım tam oramda agrı oluyor yaaaa
bide tam bu ayrım yeri varya bacakların yukarısı ama oraylaa ayrılan oralarım acıooooo
Amİnnnnn... Saolun kızlar ..allah sİzİde kurtarsın saglıklı sıhhatlİ İnŞ.
34 haftalık dogum yaptım ..gelen su bebekten dedıler ped verdıler rengi degısırse su oluyomus benım degıstı salı gunu hastaneye yattım carsamba sabahı doguma aldılar .. bebek dönmediği için sezeryan yaptılar..allaha şükür kuveze falan alınmadı direkt yanıma verdıler simdi evdeyız ama ilerde i problem cıkarmı suan 2kılo 200 gram
allah analı babalı büyütsün güzelim çok şaşırdımm.
darısı başımıza artık.
yavaş yavaş başladı doğumlar!!!
çok heyecanlandım ya geneee!!!
kızlar benım tam oramda agrı oluyor yaaaa
34 haftalık dogum yaptım ..gelen su bebekten dedıler ped verdıler rengi degısırse su oluyomus benım degıstı salı gunu hastaneye yattım carsamba sabahı doguma aldılar .. bebek dönmediği için sezeryan yaptılar..allaha şükür kuveze falan alınmadı direkt yanıma verdıler simdi evdeyız ama ilerde i problem cıkarmı suan 2kılo 200 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?