2009 Nisan Anneleri buraya

günaydııııııııııııııın annecikler yine kilo kunuları bakıyorum oooooooooohhhhhhhh canıma değsin herşeyide yedim tek göbüşte iki koca bebek büyüttüm şimdide çikolata yiyorummmmmmmmmmmm ooooohhhhhhhhhh sefam olsuuuuuuuunnnnnnn

İSMİ UTKU KEMAL doktora gıtmeseydım ogun evde dogurcaktım valla :) darısı basınıza ben gunumu beklemeden dogurdum süpriz oldu ..sıramı savdım sıra sizde artık :))

o neeeeeeeee doğuranmı varrrrrrrrr ikizlerimi bekleyemediniz yani heee patır patır çıkarıyonuzzzzz huzur ne oldu kızlar haber varmı

İSMİ UTKU KEMAL doktora gıtmeseydım ogun evde dogurcaktım valla :) darısı basınıza ben gunumu beklemeden dogurdum süpriz oldu ..sıramı savdım sıra sizde artık :))
canım Allah analı babalı büyütsün bebişini. maşallah ona bekleyememiş gelmiş hemen annesine

gözün aydın canımmm
Allah doğan bütün nisan kuzularını analarına babalarına bağışları vatanına milletine hayırlı evlat etsin inşallahhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

maşallah allah analı babalı büyütsün...........

afiyet olsun bal şeker olsun yarasın...............

o neeeeeeeee doğuranmı varrrrrrrrr ikizlerimi bekleyemediniz yani heee patır patır çıkarıyonuzzzzz huzur ne oldu kızlar haber varmı
eheheh evet bizlerde başladık dökülmeye............

huzurdan haber yok ama yazmadıgına göre dogum yaptı herhalde

beeklerimiz zamanında gelsınler biraz daha dursunlar....................

üzmezler annelerini...........

kızlar benım tam oramda agrı oluyor yaaaa

bide tam bu ayrım yeri varya bacakların yukarısı ama oraylaa ayrılan oralarım acıooooo

kahvaltımızı yaptık bide sofra muhabbetti şimdi kalktım annem sağolsun o işleri yapıyor analarımız ne kadar fedakar ya, karnımız doydu biraz yatarız oğlumla yemek yerken yoruldum )

bide tam bu ayrım yeri varya bacakların yukarısı ama oraylaa ayrılan oralarım acıooooo
çatı ağrısı o iştee valla çok zor insanın canını çok yakıyo

kahvaltımızı yaptık bide sofra muhabbetti şimdi kalktım annem sağolsun o işleri yapıyor analarımız ne kadar fedakar ya, karnımız doydu biraz yatarız oğlumla yemek yerken yoruldum )
hemde nasıl fedakarlar az önce annemle konuştum dr gitmiş dr ciğerlerine kadar üşütmüşün demiş rapor vermiş ama annem kullanmıyo raporunu şimdi kullanırsam doğuma izin alıp sana bakamam diyo senağlamasenağlamasenağlama

canım dün benim de o dediğin yerler baya ağrıyodu ama ben dün temizlik yaptım dolapları filan sildim çok yoruldum ondan oldu heralde dedim.
e sen de sürekli temizlikte olduğuna göre senin ağrıması çok normal yanikaydirigubbakcemile3

Amİnnnnn... Saolun kızlar ..allah sİzİde kurtarsın saglıklı sıhhatlİ İnŞ.

allah analı babalı büyütsün güzelim çok şaşırdımm.
darısı başımıza artık.
yavaş yavaş başladı doğumlar!!!
çok heyecanlandım ya geneee!!!

hihqn,allah analı baablı büyütsün inşallah ilerdede şimdide bir problem olmaz kendine ve bebeğine iyi bak allaha emanet olun.

günaydın büyülü bahceler ve anneler:::))))

hani önce ben doguracaktımmmmm
saka bi yana nihan canım MASALLAH RABBıM analı babalı büyütsün

hepimiz mutlu sona yaklaşıyoruz RABBıM yardımcımız olsunnnn

hayırlı olsun.2. annemiz oldun.bebeğine ve sana Allah ım sağlık versin.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…