2009 Nisan Anneleri buraya

Aaaaaaaaaa ilk erkek bebeğimiz de bekleyememiş gelmiş.Canım Allah analı babalı büyütsün.

canım hayırlı olsun ,,, bişeycik olmaz allahın izniyle oğluna....

kız duydum duydum da,, biz burda birbirimizdan beklerken arka sıradakiler doğurup doğurup geliyor,,
belki bizim bilmediğimiz kimler var..

İSMİ UTKU KEMAL doktora gıtmeseydım ogun evde dogurcaktım valla :) darısı basınıza ben gunumu beklemeden dogurdum süpriz oldu ..sıramı savdım sıra sizde artık :))

canım ekleyeceğim seni,, birşey merak ettim. - herhalngi bir sorun varmıydı,, erken doğum riski falan .. bende şimdi 34 haftaya yaklaşım ya merak ettim.

o neeeeeeeee doğuranmı varrrrrrrrr ikizlerimi bekleyemediniz yani heee patır patır çıkarıyonuzzzzz huzur ne oldu kızlar haber varmı
yok güzelim ondan , büyük ihtimalle doğurmuştur.

valla öyle güzelim bizde şaşırdık

kızlar benım tam oramda agrı oluyor yaaaa

bide tam bu ayrım yeri varya bacakların yukarısı ama oraylaa ayrılan oralarım acıooooo

çatı ağrısı o tatlım bendede uzun zamandır var ve uyuz oluyorum.o yüzden yatarken çok acı çekiyorumm...
zaten sağdan sola dönmek merasim üstüne bide ağrı katlanılmaz oluyo valla!!

o ağrının aynısı bendede var ve çok canım yanıyor özellikle yürürken geçmiş olsun canım .
sagol cnm
kahvaltımızı yaptık bide sofra muhabbetti şimdi kalktım annem sağolsun o işleri yapıyor analarımız ne kadar fedakar ya, karnımız doydu biraz yatarız oğlumla yemek yerken yoruldum )
bende genelde her sabah annemdeyım eşim bırakıyor orda kahvaltımı edip işe gelıyorum

bu sabah dedim korkuyorum dogumdan.........

annem dedi bak selli yagmur gibi gelip gecicek korkmaaaaa

ah ahh ana gibi yar olmazzzzz

eheheheh valla bilmıom........
didemcim sen 36. haftada deniz 37.haftada evet senı beklerken dogumlar başladı 2.annemizde dogum yaptı hayırlısı

ben yarın doktora gidicem ACABA dogum tarıhıni verırmi? ay heyecan yapıyorum ben bide tek başıma gidecegim offffffffffffffff

didem ne yalan söylim ben ilk doğumu huzurdan 2. yi senden 3. yü poseidondan 4. yü şenaydan bekliyordum.ama işte biz konuşup duralım rabbim herşeyi kendi bilgisine göre veriyor.

çatı ağrısı o tatlım bendede uzun zamandır var ve uyuz oluyorum.o yüzden yatarken çok acı çekiyorumm...
zaten sağdan sola dönmek merasim üstüne bide ağrı katlanılmaz oluyo valla!!

ah ah sorma...........bende uyuz oluyorum acaba doguruyormuyum diye............

bide kızlar u hastanede meela sezeryan günü verdi doktor

ama bi gece sancım tuttu
hastaneye gıttın nöbetci doktor kimse o dogurtuyormuş........

köfte sen o resmi degiştirimisin canım yaaaaaa

canımızı cektırıyorsun günaha girme .............cokacimcoook:CüvCüv:delikafadulden

bana derken kendi doğurma şekercim!!!
bende bitane sende iki tane hangisine laf geçircen:)))
yok anacım ben bu sıpalardan korkuyodumda tembel çıktı Allahtan bunlar sen doğurmadan çıkmıcaklarmış öle diyolar aaaaahhhh aaaahhhh koçişle karşılıklı bi cigara yaksak bi bira gümletsek olmamıydı yahuuu

36+5 günlüğüm.bir şey kalmadı.en fazla 23 gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…