34 haftalık dogum yaptım ..gelen su bebekten dedıler ped verdıler rengi degısırse su oluyomus benım degıstı salı gunu hastaneye yattım carsamba sabahı doguma aldılar .. bebek dönmediği için sezeryan yaptılar..allaha şükür kuveze falan alınmadı direkt yanıma verdıler simdi evdeyız ama ilerde i problem cıkarmı suan 2kılo 200 gram
canım hayırlı olsun ,,, bişeycik olmaz allahın izniyle oğluna....34 haftalık dogum yaptım ..gelen su bebekten dedıler ped verdıler rengi degısırse su oluyomus benım degıstı salı gunu hastaneye yattım carsamba sabahı doguma aldılar .. bebek dönmediği için sezeryan yaptılar..allaha şükür kuveze falan alınmadı direkt yanıma verdıler simdi evdeyız ama ilerde i problem cıkarmı suan 2kılo 200 gram
güzelim bebek problem çıkarmaz bu şekilde doğuran bi çok insan var iyi bakarsın sen ona tosuncuk olur o. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. bebeğin adını tam doğum tarihini kız mı erkek mi o bilgileri de verirsen doğum listemize ekler seni muhtarımız:)
şirvaaaaaaaaaaaaaaaaann duydun mu bi annemiz daha olmuşşşşşşşş suyu gelmişti geçenlerde doğuma gitmiş şaka gibi
İSMİ UTKU KEMAL doktora gıtmeseydım ogun evde dogurcaktım valla :) darısı basınıza ben gunumu beklemeden dogurdum süpriz oldu ..sıramı savdım sıra sizde artık :))
yok güzelim ondan , büyük ihtimalle doğurmuştur.o neeeeeeeee doğuranmı varrrrrrrrr ikizlerimi bekleyemediniz yani heee patır patır çıkarıyonuzzzzz huzur ne oldu kızlar haber varmı
valla öyle güzelim bizde şaşırdıkgünaydın büyülü bahceler ve anneler:::))))
hani önce ben doguracaktımmmmm
saka bi yana nihan canım MASALLAH RABBİM analı babalı büyütsün
hepimiz mutlu sona yaklaşıyoruz RABBİM yardımcımız olsunnnn
kızlar benım tam oramda agrı oluyor yaaaa
bide tam bu ayrım yeri varya bacakların yukarısı ama oraylaa ayrılan oralarım acıooooo
İSMİ UTKU KEMAL doktora gıtmeseydım ogun evde dogurcaktım valla :) darısı basınıza ben gunumu beklemeden dogurdum süpriz oldu ..sıramı savdım sıra sizde artık :))
sagol cnmo ağrının aynısı bendede var ve çok canım yanıyor özellikle yürürken geçmiş olsun canım .
bende genelde her sabah annemdeyım eşim bırakıyor orda kahvaltımı edip işe gelıyorumkahvaltımızı yaptık bide sofra muhabbetti şimdi kalktım annem sağolsun o işleri yapıyor analarımız ne kadar fedakar ya, karnımız doydu biraz yatarız oğlumla yemek yerken yoruldum)
ah ahh ana gibi yar olmazzzzzçatı ağrısı o iştee valla çok zor insanın canını çok yakıyo
hemde nasıl fedakarlar az önce annemle konuştum dr gitmiş dr ciğerlerine kadar üşütmüşün demiş rapor vermiş ama annem kullanmıyo raporunu şimdi kullanırsam doğuma izin alıp sana bakamam diyo senağlamasenağlamasenağlama
eheheheh valla bilmıom........canım dün benim de o dediğin yerler baya ağrıyodu ama ben dün temizlik yaptım dolapları filan sildim çok yoruldum ondan oldu heralde dedim.
e sen de sürekli temizlikte olduğuna göre senin ağrıması çok normal yanikaydirigubbakcemile3
didemcim sen 36. haftada deniz 37.haftada evet senı beklerken dogumlar başladı 2.annemizde dogum yaptı hayırlısıgünaydın büyülü bahceler ve anneler:::))))
hani önce ben doguracaktımmmmm
saka bi yana nihan canım MASALLAH RABBİM analı babalı büyütsün
hepimiz mutlu sona yaklaşıyoruz RABBİM yardımcımız olsunnnn
deniz kııııııııızzzzz bu heyecanla doğurmayasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çatı ağrısı o tatlım bendede uzun zamandır var ve uyuz oluyorum.o yüzden yatarken çok acı çekiyorumm...
zaten sağdan sola dönmek merasim üstüne bide ağrı katlanılmaz oluyo valla!!
Nİhgn - doĞum tarİhİ 4 mart mı ?
deniz 37 yi bitirmiş 38 e başlamış şafakda saymıyo cins hatunkaydirigubbakcemile
kızlar ben kaçıorm mıhtar liste sana emanet artık ben kabataslak hazırlamıştım arkidişi de eklersin mucuk herkesae
nihancım tekrar kutlarım canım maşallah ona hem 2200 kilo hiç de az değil
yok anacım ben bu sıpalardan korkuyodumda tembel çıktı Allahtan bunlar sen doğurmadan çıkmıcaklarmış öle diyolarbana derken kendi doğurma şekercim!!!
bende bitane sende iki tane hangisine laf geçircen:)))
inşallah canım inşallah
kaçıncı haftadasın cnm
bizimde hazır cantamız bitek banyo küveti kaldı ogluşumun onuda alsak artık
ay ben gecenlerde kocişle bi devlet kapısına gittik
adam suratlı elinde top kek var meyveliiiiiiiiiiiii
ve ben hiç sevmem meyveli keki........
bi canım cektiiiii
kapıdan cıkar cıkmaz aşkım dedi meyveli kek alırmısın
eheheeheh hemen aldı yedim evet ya canımın istemedıgı seyleri yedırtıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?