oh valla ne güzel benımde kapılar silinsin ister ama ben yapamam o kadarıda ta tepeleree
kimselerede söylemem silin diye ellere muhtaclık zor emiştim benım anem hiç yapamaz kadın 65 yaşında minicik zaten...
evet canım cagırıyorlarmış ama ek ücretle o nasıl oluoo anlamadım ne cins seyler varyaaaaaaaaaaa
ama dr o hastanenin dr u ise ek para olacağını hiç sanmıyorum gece geldi diye o sacmalık olur
oh valla ne güzel benımde kapılar silinsin ister ama ben yapamam o kadarıda ta tepeleree
kimselerede söylemem silin diye ellere muhtaclık zor emiştim benım anem hiç yapamaz kadın 65 yaşında minicik zaten...
evet canım cagırıyorlarmış ama ek ücretle o nasıl oluoo anlamadım ne cins seyler varyaaaaaaaaaaa
ama dr o hastanenin dr u ise ek para olacağını hiç sanmıyorum gece geldi diye o sacmalık olur
artık buda soyguun dik alası yaniiiiiiiiiiii :dilcikar:kız valla evet o hastaneın doktoru bak yarın gitcem
12 kadar hasta bakıooo
sonra dogumlarını yaptırıoo saat artık 3den sonra sanırım kendi muayenesine gidiyo gecen sefer sorduk
muhasebeye öyle dedıler....
gece hangi doktor nöbetcıyse kendi doktorunu istersen ek ücret ödüyordunuz dedi....
evet o hastanennin doktoru ama sacmalıgı anlayamadım.....
oda büyeye göre değişiyo tatlım ya kız kardeşimin ilki epiduraldi neler çekti ikinci geel anestezi idi şıp diye kalktı ayağakızlar genel anesteziyle pidura anesteziyi okuyorum
epidiral anestezi daha iyiymiş
uyumak iyi degılmiş...
ay o belden igneden cok korkuyorum ben............
artık buda soyguun dik alası yaniiiiiiiiiiii :dilcikar:
oda büyeye göre değişiyo tatlım ya kız kardeşimin ilki epiduraldi neler çekti ikinci geel anestezi idi şıp diye kalktı ayağa
martta halen doğurmayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?