2009 Nisan Anneleri buraya

erkek bebekler daha erken gelırlermiş...... 9.ay gii hani derler ya 9 ay 10 gün falan..........

ay heyecan bastı bak benı yıneeeeeeeeeeee

dışarıdan dr getiriyorsan hem hastane masraflarını sen ödüyorsun hemde dr ücretini.özel dr um hastane masrafı hariç kendine nakit 2000 ytl istiyor.tabi vazgeçtim.hastanedeki dr 205 ytl ye halledecek.

ama dr o hastanenin dr u ise ek para olacağını hiç sanmıyorum gece geldi diye o sacmalık olur

kız valla evet o hastaneın doktoru bak yarın gitcem
12 kadar hasta bakıooo
sonra dogumlarını yaptırıoo saat artık 3den sonra sanırım kendi muayenesine gidiyo gecen sefer sorduk

muhasebeye öyle dedıler....

gece hangi doktor nöbetcıyse kendi doktorunu istersen ek ücret ödüyordunuz dedi....
evet o hastanennin doktoru ama sacmalıgı anlayamadım.....

benim hastanem ek bir para almıyor,, özellikle onu sordum ben ..

ama dr o hastanenin dr u ise ek para olacağını hiç sanmıyorum gece geldi diye o sacmalık olur

bazı hastaneler alıyor malesef...
o gece nöbetçi değilse,,

kızlar genel anesteziyle pidura anesteziyi okuyorum
epidiral anestezi daha iyiymiş
uyumak iyi degılmiş...

ay o belden igneden cok korkuyorum ben............

artık buda soyguun dik alası yaniiiiiiiiiiii :dilcikar:

kızlar genel anesteziyle pidura anesteziyi okuyorum
epidiral anestezi daha iyiymiş
uyumak iyi degılmiş...

ay o belden igneden cok korkuyorum ben............
oda büyeye göre değişiyo tatlım ya kız kardeşimin ilki epiduraldi neler çekti ikinci geel anestezi idi şıp diye kalktı ayağa

epidural çok düşükte olsa bazılarında bel ağrısı bırakıyormuş.dr milyonda bir dedi.sezeryan olursa epidural isteyecem ama normal olursa istemiyorum.

benimki zaten kesin genel anestezi olacak bel fıtığım var epidural ve spinal bana zararlı iğnenin yapıldığı omurlarda tam fıtığım

artık buda soyguun dik alası yaniiiiiiiiiiii :dilcikar:

oda büyeye göre değişiyo tatlım ya kız kardeşimin ilki epiduraldi neler çekti ikinci geel anestezi idi şıp diye kalktı ayağa

evet soygunuluk........

offf düşündükçe heyacan yapıyorum stres ypıyorum
dgumhaneye girerken cok aglarım dogumhanedede aglarım ama utanırımda hele orda 4-5 kişi olur yalvrırım artık onlara ya hastaneye sprmadım eşime şaka yapotım ama yarın sorayım oda doguma gırermı dıye elimi tutsa yeter

keşke alsalar

bebek dogunca hemşire bebek babası cıksınlar sorun degıl ama o igne anı kesilirken hissetmesen bile biliyosun kesiyolar oanlar cok heyecan yaparım tansıyonum falan düşmese yada cıkmasa bari offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ezan okuyor burda allahım cok büyük kolay dogumlarımız olsun yarrabbim.....................

bide bizim doktor ögleden sonra yapıyor sanırım dogumları çünkü 12 ye kdar muayeneleri oluyooo
görümcemide o dogurtmuştu 3de gitti doguma 3,15 de bebek 3,30 da annesi geldi.....

urla, dozkan+, mirage78, ovtemizkan+, RUMELıLı, Ruveydax, sekiznisanikibindokuz, şen_ay
hu neden konuşmuyorsunuzzzzzzzzzzzz

ben hala yazılanları okuyorum benimde sezeryan olacak ama ben epidural istemem ya perşembe günü belli olacak işde ne zaman doğum yapacağım okurken bile heyecanlanıyorum offfffff kafamçokkarıştı

açılın ulennnnnnn
geri geldim nerde o muhtarrrr!!!
beni halletmişmiş..
dua edin siz survera

ısırırım bak hepinizi şu axe reklamındaki çikolota adam gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…