2009 Nisan Anneleri buraya

şenay çok güsel olmuş kıs güle güle kullansın senin bebişler
mucccccccccckkkkkksssss a.s.
Ya bende de be fıtığı başlangıcı var.Hangi omurlara yapıyorlar acaba iğneyi?Ben epidural normal istiyorum da.

Süsleriniz harika olmuş.Ellerinize sağlık.
mucccccksssssss a.s.
epidurali ve spinali L4 ve L5 omurları yalış hatırlamıyorsam fıtık durumun varsa bu konuyu hem jinekoloğ hemde beyin cerrahı ile konuş bence

mucccccccccckkkkkksssss a.s.

mucccccksssssss a.s.
epidurali ve spinali L4 ve L5 omurları yalış hatırlamıyorsam fıtık durumun varsa bu konuyu hem jinekoloğ hemde beyin cerrahı ile konuş bence

Hadi ya benimki de ordaydı sanırım.Raporum bulayım da bakayım.Evet konuşmak lazım tabi.Çok sağol şeker.

cok güzellerr

tmm canım vermiştim aradım muhasebeyi dedim tamam aslını biz sana vercez zaten fotokopisi izde kalcak dedi....

yarından sonra alıcam teşekkürler

muuuuuccccccckkkkkssssss a.s.

ben cıkıyorum....... allaha emanet olun persembe günü görüşürüz............

yarın ogluşumu görecegim...........

arkadaşlar buralardayım okuyorum ama nedense ayzasım yok.ama herkes iyi.şenay süsler çok güzel olmuş.elinize sağlık.spinal ne ben onu hiç duymamıştım.

biz de cumartesi son kez doktorumuza gitcez.ondan sonra gop özele devam edeceğiz bakalım hayırlısı.huzurdan haber yok sanırım doğum yaptı.yoksa şimdiye kadar çoktan bişeyler yazardı.hadi bakalım üçledik.4. kim olacak.

iyi haberlerle dönersin inşallah.

tm cnm dediğim gibi senin başvurman gerekiyor. iyi akşamlar sana......

arkadaşlar buralardayım okuyorum ama nedense ayzasım yok.ama herkes iyi.şenay süsler çok güzel olmuş.elinize sağlık.spinal ne ben onu hiç duymamıştım.
sağol teyzesi spinalde epidural gibi uyuşturma şekli yapıldığı omur başka o yüzden spinal diyolar

huzurun doğum normal olmuştur heralde çoktan eve göndermiş olmaları gerekmezmi

huzurun kaçıncı haftada olduğunu bilen var mı?bebek küçükse küvöze almışlardır belki.inşallah ihtiyacı olmamıştır.

şimdi geldim anne kız gezmeye çıktık migrosa gittik geldik chiccoda çok güzel şeyler vardı bir iki bişey aldım çok güzeller. epidural sezeryandan bahsetmişsiniz benim eşim fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı bende çok istiyordum fakat bendede fıtık var onun için olmaz demişti eşim ben genel anesteziye karşı fobim var sanki tekrar uyanamıyacakmışım gibi gelir hep kişiden kişiyede değişiyor bazıları memnun bazıları memenun değil hayırlısı bakalım..

çok iyi .36 bittiyse bebişte bir sorun yoktur.sezeryanda olsa normalde olsa yarın büyük ihtimalle evine gelir.ama huzurun bebişle uğraşmaktan buraya yazmaya zamanı olmayabilir.

çatlamış bizi göremeyince geldüm kısım.......................

önce doktora gittim bebiş 3.200 olmuş,nsteye bağlandım sancılar normal düzeyde........................

sağol teyzesi spinalde epidural gibi uyuşturma şekli yapıldığı omur başka o yüzden spinal diyolar

huzurun doğum normal olmuştur heralde çoktan eve göndermiş olmaları gerekmezmi

huzur doğurdumu geçmişi okudum ama kaçırdım oraları sanırım..........................................

selinay canım huzurdan haber yok ne yaptı bilmiyoruz başka doğum var topikte bakarsın
dr ii geçmiş bebişede maşallah Allah onu nazarlardan saklasın sancılar olmal derken kaçlarda çıktı bacım bide yemezle rbu saate kadar dr sürmez erelerde gezdin bakalımyerimseniben

oğluşumun basket etütü vardı oraya gittim bacım arada uğruyorum bozuluyo yoksa heheh............................. sağol canımda doktor normal doğum yapamazsın bebek çok kilolu diyo napsam bilmiyoırum valla........................

selinay durumunun iyi olduğuna sevindim.maşallah bebişede 3200 çok iyi.bir doğum var ama huzurdan haber yok.

kaçlarda çıktı bişe söylemedi valla nerden anlıyosunuz onu....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…