mucccccccccckkkkkksssss a.s.şenay çok güsel olmuş kıs güle güle kullansın senin bebişler
mucccccksssssss a.s.Ya bende de be fıtığı başlangıcı var.Hangi omurlara yapıyorlar acaba iğneyi?Ben epidural normal istiyorum da.
Süsleriniz harika olmuş.Ellerinize sağlık.
mucccccccccckkkkkksssss a.s.
mucccccksssssss a.s.
epidurali ve spinali L4 ve L5 omurları yalış hatırlamıyorsam fıtık durumun varsa bu konuyu hem jinekoloğ hemde beyin cerrahı ile konuş bence
ne güzel yapmışsınız .güle güle kullanın.
tmm canım vermiştim aradım muhasebeyi dedim tamam aslını biz sana vercez zaten fotokopisi izde kalcak dedi....cnm eksik bilgi vermiş hstnen benim hst çalışabilir rap için bile fotokopisini vereceksin aslı sende kalacak dedi.
muhasebecin senin adına bırakabilir de tabi ki ama bence sen her ihtimale karşı fotokopisini al kaybederlerse yenisini buldurman zor olur protokol nosu filan var orada,sende kimliğinle çekersin normalde muhasebeciler kendi uğraşmaz ondan dedim cnm.
Eki Görüntüle 11200
Eki Görüntüle 11201
Eki Görüntüle 11202
Eki Görüntüle 11203
eeheh güle güle kullanınn
abajurun altına uygun sepet bulamadım seyahat balonuna dönüşecek daha
muuuuuccccccckkkkkssssss a.s.
cok güzellerr
tmm canım vermiştim aradım muhasebeyi dedim tamam aslını biz sana vercez zaten fotokopisi izde kalcak dedi....
yarından sonra alıcam teşekkürler
ben cıkıyorum....... allaha emanet olun persembe günü görüşürüz............
yarın ogluşumu görecegim...........
tm cnm dediğim gibi senin başvurman gerekiyor. iyi akşamlar sana......cok güzellerr
tmm canım vermiştim aradım muhasebeyi dedim tamam aslını biz sana vercez zaten fotokopisi izde kalcak dedi....
yarından sonra alıcam teşekkürler
ben cıkıyorum....... allaha emanet olun persembe günü görüşürüz............
yarın ogluşumu görecegim...........
sağol teyzesi spinalde epidural gibi uyuşturma şekli yapıldığı omur başka o yüzden spinal diyolararkadaşlar buralardayım okuyorum ama nedense ayzasım yok.ama herkes iyi.şenay süsler çok güzel olmuş.elinize sağlık.spinal ne ben onu hiç duymamıştım.
biz de cumartesi son kez doktorumuza gitcez.ondan sonra gop özele devam edeceğiz bakalım hayırlısı.huzurdan haber yok sanırım doğum yaptı.yoksa şimdiye kadar çoktan bişeyler yazardı.hadi bakalım üçledik.4. kim olacak.
Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
urla, ceyo16, chveneburi, dinozzo, esra16, etoprak, lana01, megul, mirage78, poseidon80+, sev_rey, şen_ay, ŞİRVAN+
selinay ve bursasu daha yoklar....................
sağol teyzesi spinalde epidural gibi uyuşturma şekli yapıldığı omur başka o yüzden spinal diyolar
huzurun doğum normal olmuştur heralde çoktan eve göndermiş olmaları gerekmezmi
selinay canım huzurdan haber yok ne yaptı bilmiyoruz başka doğum var topikte bakarsın
dr ii geçmiş bebişede maşallah Allah onu nazarlardan saklasın sancılar olmal derken kaçlarda çıktı bacım bide yemezle rbu saate kadar dr sürmez erelerde gezdin bakalımyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?