2009 Nisan Anneleri buraya

evet şenay bence o yüzden sezeryan diyo doktor ,normalde gelsen sonu sezeryana gider dedi ztn ,inan kafam çok karıştı bakacaz bakalım hayırlısı ilk doğumum normal sexeryan olmak istemiyorum ..............................

sahra sende almışsın kilo zayıfsan problem olmaz tabi ben 67 le başladım biraz obez oldum yani heheh.............

şenay sen kaç kilo aldın en son 15 ti arttımı...................

bu arada bugun oğluşumun odasının perdeleri geldii sizede göstermek isitorum hihoyyyt tabi ekleyebilirsemm

çok güzel olmuş güle güle kullansın.yatak beliş bebeye benziyor.bizimkine benziyor.bu arada aynı hastanede doğum yapacağız.

Son düzenleme:

caım benim ben 30 lara koşuyorum

selinay seninle aynı şeyleri düşünüyoruz.bende sezeryan olmak istemiyorum.bu arada ben 70 kiloyla başladım hamileliğe.doğurmak üzereyim 8 kilo aldım sadece.

ayrıca mart annelerinden melto sinan beyi bıraktı büyük doğuma başladı son dk normal diye diretti büyük doğumdada sezeryan yaptılar kalbi zayıfladı falan demişler anlamadığımız için napalım panikten kabul ediyosun

caım benim ben 30 lara koşuyorum

sen verirsin ya ikiz bebişle hemen...........................................

selinay seninle aynı şeyleri düşünüyoruz.bende sezeryan olmak istemiyorum.bu arada ben 70 kiloyla başladım hamileliğe.doğurmak üzereyim 8 kilo aldım sadece.

ay ne güzel sadece 8 kilo beni demir ilaçları mahvetti......................................

hayırlısı nerdeyse orda olsun canım bakalım ya akşam eşimlede bi konuşcam...............

dilekte burda ama bütün gün yazmadı cadı

evet bu ara karşılaşamıyorum onunla ben......................

bu arada bugun oğluşumun odasının perdeleri geldii sizede göstermek isitorum hihoyyyt tabi ekleyebilirsemm

Çok güzel olmuş oğlunun perdeleri.Güle güle kullansın bebişin.

dilekte burda ama bütün gün yazmadı cadı

Şenay ya gerçekten bi türlü yazamadım bütün gün ara ara okudum dışarı çıktım geldim ütü yaptım derken hiç elim varıp yazamadım. okadarda alıntı yaptım cevap yazayım diye ama var bende bugünlerde bi tutukluk. zaten acayip kocaman hissediyodum kendimi eşimde bugün senin göbiş iyice büyük görünüyo dedi aaa bi ölçtüm 111 cm olmuş çapım.
kızlar ben çok çabuk yoruluyorum ya sıkıldım artık doğsun istiyorum valla 37 haftada olsun diyorum artık kendimi taşıyamıyorum uyuyyamıyorum offff.ütüyü bile becerip bitiremedim yaaaaaaaaaaa.İnsan kendini çok beceriksiz hissediyoooooooooooo.

Bak şenay gördün mü bir dokun bin ahhh işit oldu.senağlamasenağlama

selinay ben diyorum ya çok ağırlaştım diye sana iyi haberlerle dön diye mesaj yazacaktım ben yazamadan sen döndün düşün artık.

aman dozkan kız ben kaç saat sonra döndüm heheeh............................

selinay maşallah ya 1 haftada 600 gr şok etti bebişin beni.
acep bende ondan mı ağırlaştım göbek kocaman oldu bizim oğlanda mı tosun oldu ??

ikigündür yapmak istediğim işleri beceremedikçe gerçekten şikayetlerim arttı.
bi dolap düzeltiyorum 1 gün sürüyo yaa.

şenay sen de süpersin ya o göbişle bilgisayarda o kadar mesai yapabilmen inanılır gibi değil.
ayrıca senin ikizler de çok akıllı görüyo musun anneleri zorlanmasın diye iyice büyüyüp gelecekler.

ya dozkan artık hızlı kilo alıyolar heheh................................................

ama sırtım fln ağrımaya başladı malum kilolar ve bebek birleşince oysa ne güsel hayllerim vardı 10 kiloyu geçmeyecektim offffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffff.............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…