sahra 001 güle güle kullansın bebişin çok güzel olmuş
bu arada bugun oğluşumun odasının perdeleri geldii sizede göstermek isitorum hihoyyyt tabi ekleyebilirsemm
evet şenay bence o yüzden sezeryan diyo doktor ,normalde gelsen sonu sezeryana gider dedi ztn ,inan kafam çok karıştı bakacaz bakalım hayırlısı ilk doğumum normal sexeryan olmak istemiyorum ..............................
sahra sende almışsın kilo zayıfsan problem olmaz tabi ben 67 le başladım biraz obez oldum yani heheh.............
şenay sen kaç kilo aldın en son 15 ti arttımı...................
evet şenay bence o yüzden sezeryan diyo doktor ,normalde gelsen sonu sezeryana gider dedi ztn ,inan kafam çok karıştı bakacaz bakalım hayırlısı ilk doğumum normal sexeryan olmak istemiyorum ..............................
sahra sende almışsın kilo zayıfsan problem olmaz tabi ben 67 le başladım biraz obez oldum yani heheh.............
şenay sen kaç kilo aldın en son 15 ti arttımı...................
caım benim ben 30 lara koşuyorum
selinay seninle aynı şeyleri düşünüyoruz.bende sezeryan olmak istemiyorum.bu arada ben 70 kiloyla başladım hamileliğe.doğurmak üzereyim 8 kilo aldım sadece.
ayrıca mart annelerinden melto sinan beyi bıraktı büyük doğuma başladı son dk normal diye diretti büyük doğumdada sezeryan yaptılar kalbi zayıfladı falan demişler anlamadığımız için napalım panikten kabul ediyosun
dilekte burda ama bütün gün yazmadı cadı
önce doktora gittim bebiş 3.200 olmuş,nsteye bağlandım sancılar normal düzeyde........................
Selinay maşallah bebeğine.Seninle aynıyız ama bizim ğlan seninkinin yanında pek ufak kalıyor.34+3 'te 2400 gr.dı
..
bu arada bugun oğluşumun odasının perdeleri geldii sizede göstermek isitorum hihoyyyt tabi ekleyebilirsemm
dilekte burda ama bütün gün yazmadı cadı
kız benim geçen hafta 2.600 dü 1 haftada 600gr almış heheh..............
Şenay ya gerçekten bi türlü yazamadım bütün gün ara ara okudum dışarı çıktım geldim ütü yaptım derken hiç elim varıp yazamadım. okadarda alıntı yaptım cevap yazayım diye ama var bende bugünlerde bi tutukluk. zaten acayip kocaman hissediyodum kendimi eşimde bugün senin göbiş iyice büyük görünüyo dedi aaa bi ölçtüm 111 cm olmuş çapım.
kızlar ben çok çabuk yoruluyorum ya sıkıldım artık doğsun istiyorum valla 37 haftada olsun diyorum artık kendimi taşıyamıyorum uyuyyamıyorum offff.ütüyü bile becerip bitiremedim yaaaaaaaaaaa.İnsan kendini çok beceriksiz hissediyoooooooooooo.
Bak şenay gördün mü bir dokun bin ahhh işit oldu.senağlamasenağlama
amanda aman dilek hanımda söylenen,şikayet eden hamişler grubuna katılmış heheh.......................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?