2009 Nisan Anneleri buraya

sağol lanacım...................................

oda doğurmuştur belki ses çıkmadığına göre yarın fln yazar belki.......................

benim kız 3200 doğmuştu.normal.ama senin daha zamanın var.biraz daha alır bebiş.bugün arkadaşım doğuma gitti.bebeği 4700.çok kilolu olduğu için sezeryanla aldılar.

ay benim oğlumda 3.500 doğmuştu normal, kıs benim annem 3 kardeşiz hep 4 kilo üzeri doğurmuş normal şimdiki doktorlar korkutuyo bizi.............................

şimdi şöyle bi durum var 3200 demiş hadi 200 hatapayı olsun şimdiden 3000 se 39 a kadar 4 e yaklaşır hakikaten iri olabilir yani diğer taraftan sinan bey genelde sezeryan yapıyo tercihimi bu yönde acaba diye düşüüyo insan

ne biliyim şenay bakacaz bakalım hayırlısı şeytan diyo git doğum evinde doğur heheh..................:uhm:

mrb nisan anneleri nasılsınızz benim bebiş küçücük doğacak galiba 33 haftalık 2 kilo dayız sizce normalmi :uhm:

bu arada bugun oğluşumun odasının perdeleri geldii sizede göstermek isitorum hihoyyyt tabi ekleyebilirsemm

Eklentiler

• $bhjjgj 105.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 14
  • $bhjjgj 102.webp
    30 KB · Görüntüleme: 18
  • $bhjjgj 106.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 21
benim 1 haftada 600 gr almış canım bundan sonra daha hızlı alacak kiloyu daha minumum 5 haftan var normal bence..........................

bebişin odasıda çok güzel olmuş sağlıkla kullanmak nasip etsin allah..............................

toplam kaç kilo aldın sahra

36. haftamdayım 14 kilo almışım...................................

selinay bide şöyle bişi var o hastanede gece pek kimse olmuyo sanırım yani gece sancın tutsa sinanbeyle konuştunmu hiç benim kanamam haftasonu olmuştu hemşire bizi başından atmaya çalışmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…