2009 Nisan Anneleri buraya

selinay benim de hayallerim öyleydi canım. akıllıyız ya ikincisinde kilo almamayı beceririz diye düşündüm ama yine ilkindeki gibi 15 olsa duacıyım artık.
niye alıyorum kilo onuda anlamış değilim ya. yürüyorum falan ama biraz tatlı işi bozuyoı herhalde. hamile kalmadan önce hiç yemesem aklıma gelmezdi tatlı ah ahkaydirigubbakcemile

amaaaaaaaaaaaan bunalımmı yapmış o:teselli:

şenay sen de süpersin ya o göbişle bilgisayarda o kadar mesai yapabilmen inanılır gibi değil.
ayrıca senin ikizler de çok akıllı görüyo musun anneleri zorlanmasın diye iyice büyüyüp gelecekler.
ben kocaya düzenek yaptırdım anacım yattığım yerden yazıyorum yoksa oturmam bile mümkün diil

bende doktora dedim yürüyüşte yapıyorum bu kadarda olmazki diye oda yürüyüşle fln alakası yok dedi................................

kız şenay yemekleri fln senmi yapıyosun ........................................

amaaaaaaaaaaaan bunalımmı yapmış o:teselli:

ben kocaya düzenek yaptırdım anacım yattığım yerden yazıyorum yoksa oturmam bile mümkün diil

siz karı koca ne beceriklisiniz ya. öyle süsler müsler düzenekler. icatcı aile.

bende doktora dedim yürüyüşte yapıyorum bu kadarda olmazki diye oda yürüyüşle fln alakası yok dedi................................

yani neyle alakası varmış tatlıylaaaaaaaaaaadelikafadulden

ben fazlada yemiyorum dedim ama yalan günde kesin 1 çikolata yada kek fln yiyorum bazen 2..........................

ben fazlada yemiyorum dedim ama yalan günde kesin 1 çikolata yada kek fln yiyorum bazen 2..........................

ya selinay ya 1 çikolatada yenemeyecekse nerde kaldı bu hamişliğin keyfi.
hani biz iki kişiydik bebeğin hiç mi ihtiyacı yok bizim yediğimiz bi çikolata mı yetip artıyo bide kilo yapıyo haksızlık bu yahu.
üstelik emzirirken diyette yapamayız . ama kararlıyım eğer emzirirken kilo veremezsem 1 sene sonra 2005 te kilo vermek için kullandığım bi diyet bant vardı ondan kullanıcam.

dozkan kiloyuda birlikte veririz canım nasıl kiloları birlikte alıyos bende şu elma kromu kullansammı diye düşünüyorum...................................

kız şenay yemekleri fln senmi yapıyosun ........................................
iyi hissedersem yapıyorum zaten hafta soları ya annem ya kayınvalidemler geliyo bi iki çeşit yapıyolar bunlarda olmazsa koçiş hallediyo
siz karı koca ne beceriklisiniz ya. öyle süsler müsler düzenekler. icatcı aile.

yani neyle alakası varmış tatlıylaaaaaaaaaaadelikafadulden
birimiz elektrik elektronik birimiz elsanatları mezunuyuz voltranı oluşturuyoruzdelikafadulden

dozkan kiloyuda birlikte veririz canım nasıl kiloları birlikte alıyos bende şu elma kromu kullansammı diye düşünüyorum...................................

ben elma kromu hiç bilmiyorum yeni çıktı herhalde etrafta kullanan falan olmadı henüz birileri kullanıp tavsiye ederse deneriz.
ben bahsettiğim diyet bantla 1 ayda 6 kilo vermiştim devamında bantsız sadece yediklerime dikkat ederek (karbonhidrat protein ayrımı)toplamda 15 kilo vermiştim ama yavaş yavaş olmuştu 7 ayın sonunda zaten artık kilo vermek de istememiştim ve üstelik geri almadan koruyabilmiştim kiloyu.

diet bant ne yaaa yan etkisi falan yokmu süt verirken falan kullanılıyomu

hayır canım süt verirken olmaz.
ama bana yan etkisi hiç olmamıştı hatta kullandıktan sonra ve önce kan testi yaptırmıştım süper çıkmıştım.
ama karaciğeri zorluyo olabilir demişti doktor.

Amaaan ufacik bir bantmis bu..Ise yariyor demek...Ben 35 haftadayim daha 8 kilo almaisim ama hamilelikten önce 8 kilo fazlam vardi,simdi hepsi birlesti....Aay denesemmi acaba su banti bende :/

kızlar selam biz bugün oğlumla gezdik. arkadaşımla buluştuk tabi arabayla gittik bu yağmurda die babadan azar işittik ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…