ya dozkan artık hızlı kilo alıyolar heheh................................................
ama sırtım fln ağrımaya başladı malum kilolar ve bebek birleşince oysa ne güsel hayllerim vardı 10 kiloyu geçmeyecektim offffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffff.............................
amaaaaaaaaaaaan bunalımmı yapmış o:teselli:Şenay ya gerçekten bi türlü yazamadım bütün gün ara ara okudum dışarı çıktım geldim ütü yaptım derken hiç elim varıp yazamadım. okadarda alıntı yaptım cevap yazayım diye ama var bende bugünlerde bi tutukluk. zaten acayip kocaman hissediyodum kendimi eşimde bugün senin göbiş iyice büyük görünüyo dedi aaa bi ölçtüm 111 cm olmuş çapım.
kızlar ben çok çabuk yoruluyorum ya sıkıldım artık doğsun istiyorum valla 37 haftada olsun diyorum artık kendimi taşıyamıyorum uyuyyamıyorum offff.ütüyü bile becerip bitiremedim yaaaaaaaaaaa.İnsan kendini çok beceriksiz hissediyoooooooooooo.
Bak şenay gördün mü bir dokun bin ahhh işit oldu.senağlamasenağlama
ben kocaya düzenek yaptırdım anacım yattığım yerden yazıyorum yoksa oturmam bile mümkün diilşenay sen de süpersin ya o göbişle bilgisayarda o kadar mesai yapabilmen inanılır gibi değil.
ayrıca senin ikizler de çok akıllı görüyo musun anneleri zorlanmasın diye iyice büyüyüp gelecekler.
amaaaaaaaaaaaan bunalımmı yapmış o:teselli:
ben kocaya düzenek yaptırdım anacım yattığım yerden yazıyorum yoksa oturmam bile mümkün diil
bende doktora dedim yürüyüşte yapıyorum bu kadarda olmazki diye oda yürüyüşle fln alakası yok dedi................................
ben fazlada yemiyorum dedim ama yalan günde kesin 1 çikolata yada kek fln yiyorum bazen 2..........................
iyi hissedersem yapıyorum zaten hafta soları ya annem ya kayınvalidemler geliyo bi iki çeşit yapıyolar bunlarda olmazsa koçiş hallediyokız şenay yemekleri fln senmi yapıyosun ........................................
birimiz elektrik elektronik birimiz elsanatları mezunuyuz voltranı oluşturuyoruzdelikafaduldensiz karı koca ne beceriklisiniz ya. öyle süsler müsler düzenekler. icatcı aile.
yani neyle alakası varmış tatlıylaaaaaaaaaaadelikafadulden
dozkan kiloyuda birlikte veririz canım nasıl kiloları birlikte alıyos bende şu elma kromu kullansammı diye düşünüyorum...................................
diet bant ne yaaa yan etkisi falan yokmu süt verirken falan kullanılıyomu
Kızlar ya Bursasuyu ben de merak ettim.Ne yapsak?
Diet bant neymis?
dr mu yazıyomuş bu bandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?