sabahtan beri iş ile uğraşırken eklemek istediğim şeyi ancaaa şimdi ekleyebildim:):ecrin_bebek: güzel olduu...
şirvan sultan attığım gerçek aşk mailini okudunuzmu lülülülülülü
bu arada biz şafak 10 dedik ama hayırlısı bakalım
eline sağlık esencim güsel olmuş
oh şimdiden üç bebişimiz var maşallah
bende doğurdun sandım kız eline sağlık
ellerine sağlık çok güzel olmuş.:lepi:
Ellerine sağlık, süperrrrr olmuş sanırım son sırada ben olucam mayıs' a sarkmazsam
bumuydu esen!!
allah iyiliğini bende resmini eklicen sandım.
eline sağlık güzel olmuş canımm
afferim sana ,, bizde geçen gün çiçek le bunu konuşmuştuk..
canım valla bilmiyorum,, yarın eğitimde var,,nasıl izin alacam bilmiyorum...
aniden rahatsızlansan mı acaba?
ihihi güzel olmuş canım eline sağlık o zamn bizim listeye her ekleyen olduğunda sende bu listeye eklersin derli toplu olur
cnm ben açtım maili slayt ama izleyemedim salak bilg.dondu kaldıramadı..şirvan sultan attığım gerçek aşk mailini okudunuzmu lülülülülülü
bu arada biz şafak 10 dedik ama hayırlısı bakalım
yapma yaaa ya zaten yanlarımda sancı var vallahkızlar bu arada bi sayfada okudum yaklaşan doğumun habercisi bir kaç gün önce anneye gelen enerji ve ishal olmak da varmış şaşırdım
bu arada biz yürüyüşten geldik yolda bir sokak köpeğini besledik sonra o bize öncülük etti eve kadar korudu bizi:)
güzel hamişler bir soru katı meyve sıkacağı aldınız mı ? bebişler için ne marka önerirsiniz ?
kızlar ben doğurdum.mart annesi oldum.zaten iki gündür sancım vardı.dün gece suyum geldi.makat geliş normal doğurdum.
kızlar ben doğurdum.mart annesi oldum.zaten iki gündür sancım vardı.dün gece suyum geldi.makat geliş normal doğurdum.
aman allahım hergün biri doğuruyor umarım herşey normal olmuştur sağlıkla büyüt bebişini kaç kilo doğdu acaba bide zor mu normal doğum ??kızlar ben doğurdum.mart annesi oldum.zaten iki gündür sancım vardı.dün gece suyum geldi.makat geliş normal doğurdum.
ay kıyamam ona umarım küvözde çok kalmaztamamen gerçek.bebek şu an küvözde.3 hafta erken geldi.
sende dinleme kocanı e toprak çık dışarı ne olcak yaa sakınan göze çöp batar
e toprak kavga çıkarma kanımcaklava:
güzel hamişler bir soru katı meyve sıkacağı aldınız mı ? bebişler için ne marka önerirsiniz ?
inanmadım şakkıdıkızlar ben doğurdum.mart annesi oldum.zaten iki gündür sancım vardı.dün gece suyum geldi.makat geliş normal doğurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?