2009 Nisan Anneleri buraya

şirvan sultan attığım gerçek aşk mailini okudunuzmu lülülülülülü
bu arada biz şafak 10 dedik ama hayırlısı bakalım

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bu arada bi sayfada okudum yaklaşan doğumun habercisi bir kaç gün önce anneye gelen enerji ve ishal olmak da varmış şaşırdım

eline sağlık esencim güsel olmuş
oh şimdiden üç bebişimiz var maşallah

bende doğurdun sandım kız eline sağlık

ellerine sağlık çok güzel olmuş.:lepi:

Ellerine sağlık, süperrrrr olmuş sanırım son sırada ben olucam mayıs' a sarkmazsam

teşekkürler annişler...

bumuydu esen!!

allah iyiliğini bende resmini eklicen sandım.

eline sağlık güzel olmuş canımm

dedimya doğurmadım diye...

afferim sana ,, bizde geçen gün çiçek le bunu konuşmuştuk..

canım valla bilmiyorum,, yarın eğitimde var,,nasıl izin alacam bilmiyorum...
aniden rahatsızlansan mı acaba?

ihihi güzel olmuş canım eline sağlık o zamn bizim listeye her ekleyen olduğunda sende bu listeye eklersin derli toplu olur

hallederim benkaydirigubbakcemile

şirvan senin pek keyfin yok di mi gülüm? canım akşam bol bol meyve ye zaten uykusuzsun bi de iş yorgunluğu falan var iyice güçten düşme

şirvan sultan attığım gerçek aşk mailini okudunuzmu lülülülülülü
bu arada biz şafak 10 dedik ama hayırlısı bakalım
cnm ben açtım maili slayt ama izleyemedim salak bilg.dondu kaldıramadı..
bakarım yine
kızlar bu arada bi sayfada okudum yaklaşan doğumun habercisi bir kaç gün önce anneye gelen enerji ve ishal olmak da varmış şaşırdım
yapma yaaa ya zaten yanlarımda sancı var vallah
ayyhh heyecanlandım

kızlar ben doğurdum.mart annesi oldum.zaten iki gündür sancım vardı.dün gece suyum geldi.makat geliş normal doğurdum.

kızlar ben doğurdum.mart annesi oldum.zaten iki gündür sancım vardı.dün gece suyum geldi.makat geliş normal doğurdum.
aman allahım hergün biri doğuruyor umarım herşey normal olmuştur sağlıkla büyüt bebişini kaç kilo doğdu acaba bide zor mu normal doğum ??

sende dinleme kocanı e toprak çık dışarı ne olcak yaa sakınan göze çöp batar

yok canım, inatçıdır benim eşim..oda bana aynı şeyi bana yapar o zaman..yapma dediğim herşeyi inadıma yapar, deli eder beni!

e toprak kavga çıkarma kanımcaklava:

sanmam şenaycım benim kocayla kavga da edilmez bazen aranıyorum şöyle bağıra çağıra kavga edeyim hırsımı alayım diye ama nerdeeee :1no2: konuşmayı pek sevmez, hele tartışmayı hiç mi hiç sevmez..ama konuşarak çözeriz biz akşama

güzel hamişler bir soru katı meyve sıkacağı aldınız mı ? bebişler için ne marka önerirsiniz ?

aldım canım, arzumun katı meyve sıkacağını aldım..fena değil, ne bulursa öğütüyooo!

hay maşallah..bi günde 2. doğum haberi!! croxilex milleti paronoyak yaptı yani, inanmak zor oluyo!! allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım..sen nasılsın? erken doğum tehliken varmıydı ki??? müsait olduğun bi zaman detayları anlatırsın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…