Çiçek hiç telaş yapma canım. Zaten biz normal doğumu çok zor yapacak olduğumuz için sezeryan oluyoruz yani seninki başlasa bile emin ol başka şehre kadar bile gidersin..
Çiçek geçen bi akıntıdan bahsetmişsin. şöyle sümüksü işte ondan bu hafta bende de var.
kızlar eğtimde çok kötü oldum.. tansiyonun mu çıktı, yoksa indi anlamadım... çıktım valla... gözlerim karardı ...
şuan biraz iyi gibiyimm..
ayyy gece yine uyumadın mı yoksa kuzucum yaaa
Bende mart sonu verecektim halıları yıkamaya ama gözüm korktu bu hafta bende göndereyim.
hemen bi eczaneye falan git ölçtür aman diyim tansiyon önemli biliyosun bu haftalarda.
kızlar eğtimde çok kötü oldum.. tansiyonun mu çıktı, yoksa indi anlamadım... çıktım valla... gözlerim karardı ...
şuan biraz iyi gibiyimm..
selam güsel annecikler... inşallah iyisinizdir...
nihayet evime dönebildim.... ayyy ne zor günlerdi....
geçmişi okuyamadım ve okumaya kalksam size katılamam... balıklama dalıyorum yani....
huzurun bebiş doğmuş hayırlı olsun....
geçmiş olsun cnm ama bende de dünden beri aynı sıkıntı var önce uykusuzluk ya da açlıktan sandım ama yemek yedim ve uyudum sabah hala devam ediyordu aşırı olmasada geçmedi bi türlü yarın dr a gidicem tansiyon falan baktırırım aman başka bişii olmasında
merhaba arkadaşlar
bi sürü bebeğimiz olmuş ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallah.
şirvan geçmiş olsun napacaksın gelebilecek misin seminere
ayyy nerden bildin ,, saat 4 de uyandım .. birdaha uyuyamadım.. sabaha karşı dalmışım ..sonrada saatim çaldı . tekrar uyandım .sersem gibiyim anlayacağın..
şuan iyiyimmm...
çantamı hazırlıyorum bugün.gerçekten çok panik oldum.arkadaşlar benim de karnımın alt tarafı sertleşip duruyor ama kasılma mı bebek mi orda anlayamıyorum.dünden beri yazıyorum kimse bişey söylemedi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?