2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın nisan annişleri bebekler gelmeye başladı... maşallah listedeki eksik olan bilgileri doğum yapan arkadaşlar yazarsa güncellerim....

lana ve huzur;
allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi....maşallah:ecrin_bebek:

Eklentiler

• $nisan_bebişleri.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 21
selam güsel annecikler... inşallah iyisinizdir...
nihayet evime dönebildim.... ayyy ne zor günlerdi....
geçmişi okuyamadım ve okumaya kalksam size katılamam... balıklama dalıyorum yani....

huzurun bebiş doğmuş hayırlı olsun....

aaa birçok kişide varmış bende bu ne böööle iğrenç diorum bi de çok sık gelen iğrenç bişey ne acaba

aaa lana da doğurmuş.. ayyy Allah analı babalı büyütsün... ben girmeyeli değişiklikler var.... hasta olan yoktur inşallah....

kızlar eğtimde çok kötü oldum.. tansiyonun mu çıktı, yoksa indi anlamadım... çıktım valla... gözlerim karardı ...
şuan biraz iyi gibiyimm..

geçmiş olsun cnm ama bende de dünden beri aynı sıkıntı var önce uykusuzluk ya da açlıktan sandım ama yemek yedim ve uyudum sabah hala devam ediyordu aşırı olmasada geçmedi bi türlü yarın dr a gidicem tansiyon falan baktırırım aman başka bişii olmasında

merhaba arkadaşlar
bi sürü bebeğimiz olmuş ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallah.
şirvan geçmiş olsun napacaksın gelebilecek misin seminere

vallahi hepimiz yaşlı kadınlar gibiyiz heryerimizde problem var oturduğumuz yerden ahh uhh sesleriyle kalkıoruz çişimizi kaçırabilioruz:) ananemi daha iyi anlıyorum:)

ayyy gece yine uyumadın mı yoksa kuzucum yaaa

ayyy nerden bildin ,, saat 4 de uyandım .. birdaha uyuyamadım.. sabaha karşı dalmışım ..sonrada saatim çaldı . tekrar uyandım .sersem gibiyim anlayacağın..

Bende mart sonu verecektim halıları yıkamaya ama gözüm korktu bu hafta bende göndereyim.

hemen bi eczaneye falan git ölçtür aman diyim tansiyon önemli biliyosun bu haftalarda.

şuan iyiyimmm...

lanacım hayırlı olsun bebişinle birlikte mutlu bir hayat diliyorum darısı başımıza bakalım şimdiden korkmaya başladım :1no2:

kızlar eğtimde çok kötü oldum.. tansiyonun mu çıktı, yoksa indi anlamadım... çıktım valla... gözlerim karardı ...
şuan biraz iyi gibiyimm..

geçmiş olsun.şirvan dikkat et.bu haftalar tansiyonlarımız çok önemli.

geda hoşgeldin.inşallah işleri yoluna koymuşsundur.demet huzur lana bebeklik nigh olmak üzere 5 bebişimiz bize merheba dedi.
hihoyyyt

geçmiş olsun.inşallah önemli beieşy değildir.

bu arada çiçek o sümüksü akıntı bende de yok.bi doktoruna sor bence.a.s

merhaba arkadaşlar
bi sürü bebeğimiz olmuş ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallah.
şirvan geçmiş olsun napacaksın gelebilecek misin seminere

gelicem seminere,, zaten çıkmak için bahane arıyordum...
iyi oldu... biraz daha şirketde oyalanım diyorum. sonra işten çıkıp geleceğim...

çantamı hazırlıyorum bugün.gerçekten çok panik oldum.arkadaşlar benim de karnımın alt tarafı sertleşip duruyor ama kasılma mı bebek mi orda anlayamıyorum.dünden beri yazıyorum kimse bişey söylemedi ya.

ayyy nerden bildin ,, saat 4 de uyandım .. birdaha uyuyamadım.. sabaha karşı dalmışım ..sonrada saatim çaldı . tekrar uyandım .sersem gibiyim anlayacağın..

şuan iyiyimmm...

canım uykusuzluk işte mahvedio insanı kesin ondan böölesin çok geçmiş olsun bitanem sakın aç kalma bari vücut ordan enerji alsın

alt tarafı sertleşip duruosa bişey diyemicem kontrolün ne zaman senin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…