sultan bizimkide yok bu gündelikafadulden
yamaaaaaaaaa yama yamaaaaaaa:)
o yavrucak da mı küstü acep?
benim koçiş evde gidemez biyere yakarım uleeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn
sultanla bizimki başka o anladıdelikafadulden
Sen_aycııım naber şekerim.Doğurmuyomusun aRTIK.maşallah senin kızların yeri rahat tabi:)
beraber doğurcaz diyoduk,kırkımız bile karışmıcak bu gidişle:))
mıhtar saat 10 ama insan bi haber verir yahuuuu
jeton fazla sıkıntı çıkarmamıştır inşallahhh tık diye düşmüştür:)))))
He he ben de alınganlık yapmıştım hemen,lohusayım ya...
Aaa teyzesi bak hikayemizede resmimizede
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/262089-minik-kralicemize-kavustuk.html
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/262089-minik-kralicemize-kavustuk.html
aman gördün mü durduk yere ağladım şimdi ne güzel 2 gündür ağlamıyorum derken ama çok güzeldi allah hepimize nasip etsin inşallah sağsağlim kucağımıza almayı :))
Kızlar sabah bi günaydın diyip doktora gitmiştim yeni geldim.
Geçmişi okumadan bi yazıyım dedim.
Ben de bugün nst ye bağlandım. Beklediğim gibi damla sancı yok bizim bıcırın keyfi yerinde.
Benim nst aletinde de elime düğme falan vermediler. bağladılar karnıma iki kemer açtılar DVD yi
20 dakika seğrettim yattım.
Demir Bey 2900 gr olmuş. Bu sefer beni hiç tartmadı doktor. Sıvısına baktı bebeğin asıl önemli olan sıvısı artık dedi. Bol su tüket dedi.Gögüs ucu için alkol sürmek iyi diye söylemişlerdi televizyonda sertleştiri demişlerdi onu sordum. doktor hiç öyle şeyler sürme sakın dedi. Bi tane krem verdi. Birde hastane çantasına koyulacaklar listesi verdi. Haftada bir kontrole geleceksiniz dedi. 6-7-8 nisan tarihlerinden birini seçeriz doğum için haftaya dedi. İşte bizden haberler böyle. Şimdi geçmişi okuyayım bakalım doğuran falan var mı?
bugün nst de baştan sırt üstü yattım kıpırdanıyordu bebiş, belimde rahatsız oldu sola döndük öyle yattık. bebiş uyumaya başlamış dedi doktor beni tekrar sırtüstü çevirdi. sola yatmayı seninki çok seviyor hemen uyuyor dedi. :) normalde çok hareketlenince beni rahatsız etmeye başlayınca ben hemen sola doğru yatıyorum çoğunlukla da öyle uyuyakalıyorum o da alışmış herhalde sola yatınca hemen uyumaya. yerim ben onu.
C.tesİ gelİrse ... Hemen İÇİne eŞya konmaz mı -- Şİmdİ...
Bende pazar gÜnÜ İÇİnİ yerleŞtİrİrİm dİyordum...
Ananesİ de oĞlumun ceyİzlerİnİ getİrİr...
Babanesİ de bakmaya gelİr artık..
kızlar ben doktora bide yenidoğan sünnetini sordum ne düşünüyosunuz diye.
Oda bebekte sorun yoksa bence yaptırma 6 yaşından sonra yaptır dedi.
Ürologlar kendi çocuklarını yenidoğduğunda sünnet ettirmiyolar bence sende yaptırma dedi.
Bende o kadar hazırlamıştım kendimi hemen yaptırırız göbeğiyle oda iyileşir diye. Fiyat bile konuşmuştum hastaneyle. Oğlan anneleri siz ne düşünüyosunuz bu konuda.
nerde bu kızlar yaa
Kızlar hemen konuya girim:) Bugün dr.a gittik, şok içindeyim!! Hiçbişey planladığım gibi olmadı, gülim mi ağlıyim mi bilmiyorum.
1.si ilk kez NST ye girdim
2.si kan değerlerin olabileceğin en üstünde çok iyi çıktı
3.sü bebiş 2850 olmuş, çoook şekerdiiii
4.sü Dr. çaktırmadan bi bakiim diyerek çatı muayenemi de yaptı. Fazla acımadı ama yinede acıdı:)
5.si DOĞUM OLAYI BAŞLAMIŞ, HER AN BEN DOĞURDUM YAZABİLİRİM haberiniz olsun..
Şaka değil, şaşkınım hala, nst de sancı ve kasılmalarım çıktı hem de olması gerekenden fazla. Dr. odasının kapısını kapatıp, gözlerime dikti gözlerini sakın panik olma ama doğum her an olabilir hazır ol dedi.Kalakaldım o an, ağla ağla adamcağızda korktu sakin ol diyo, dedim ben onun kalp atışını tekmesini duyamicak mıyım? Demesin mi üzülme 2.yi yaparsın o an kendime geldimdelikafadulden
Neyse işte kısaca takip et kasılmanı dedi, bebeğin hareketlerini değişiklik olursa hemen arayın beni dedi. Kısaca durum budur. Kocişe söyledim, annemlere sölemedim panik olmasınlar diye ama korkuyorum beeennn:1shok:
Bu arada dün akşam bebişin odasını hazırladık, çantamı hazırladık. Bu akşamda bebeğin şekerlerini yapıcam nolur ne olmaz.
sorma kızım yaaaaaa ne halt edicem bilmiyorum((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?