2009 Nisan Anneleri buraya

Sen_aycııım naber şekerim.Doğurmuyomusun aRTIK.maşallah senin kızların yeri rahat tabi:)
beraber doğurcaz diyoduk,kırkımız bile karışmıcak bu gidişle:))

mıhtar saat 10 ama insan bi haber verir yahuuuu
jeton fazla sıkıntı çıkarmamıştır inşallahhh tık diye düşmüştür:)))))

mıhtar saat 10 ama insan bi haber verir yahuuuu
jeton fazla sıkıntı çıkarmamıştır inşallahhh tık diye düşmüştür:)))))

yok canım sorun çıkarmadı...
bir takıldı. söyle yandan bir vuruş yaptım.. hemen indi...

kızlar ben çıkıyorum.. biraz uzanımmm...

sabahtan beri ekrana bakıyorum.. gözlerim yoruldu valla....

aman gördün mü durduk yere ağladım şimdi ne güzel 2 gündür ağlamıyorum derken ama çok güzeldi allah hepimize nasip etsin inşallah sağsağlim kucağımıza almayı :))

aminnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhh nasıl soğuk kanlı durmuş dimi çatlak kız nişanı geliyo sancı bekliyo ben uçarak giderdim çoktaaaaaaaaaaaaaaaan

masallah adasım demire

ben de yatamamıstım sırt üstü işkence gibiiiiii

kocişin atleti ehehe işyerınde 2 arada cekildim ehehehehe

süper sin urlacım masallah

gelsin tabi artık bebişin odası eeee daha da beklerseniz bebiş gelecek önce haberin olsunnnndelikafadulden

ben de 40 gün içinde yapılsın diye duydum cünkü acı hissi olmuyormus bebişlerde 1 sene sanırım ne kadar cabuk olurs o kadar ii demişti doktor, ben yaptırıcam yanı ama 20 gün falan gecince insallah:icecream:

nerde bu kızlar yaa

bursasucum canım, üzme kendini ve yorma gözlerini, kocamn öpüyorum seniiiii:dance:

aaaaaaaaaaa hadi hayırlısııııııııııkafamçokkarıştı

sorma kızım yaaaaaa ne halt edicem bilmiyorum ((((((((

senay sen hala nasıl dogurmuyorsun cok merak ediyorum bide bi foto yolasana ya baksana bunlarda hiç göbek yok gibi benim göbek seninkiyle yarısırmı merak ettim deee:hooray:-tatlicadiarzu-

He he ben de alınganlık yapmıştım hemen,lohusayım ya...
Aaa teyzesi bak hikayemizede resmimizede
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/262089-minik-kralicemize-kavustuk.html

masallah masallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…