2009 Nisan Anneleri buraya

yaw ne bileyim kızım ya
çiçeğin sayfasına da yazdım ileti şidmi bütün arkadaşlarıda görür ,
biri bişey yazar heralde çiçketen haberi olan

ya kusura bakmayın sabah telefon geldi kaynanam kriz geçiröiş apar topar çıktık evden telefonumu falan da unutmuşum bu saat oldu yeni geldik

salak karı kalpğ krizi geçirdi sandık panik atak nöbetiymiş ödümüz patladı doğurmuş kadar oldum zaten kızlar sizi habersiz bıraktım ama tel evde kalmış kusura bakmayın aniden çıktık

yaw ne bileyim kızım ya
çiçeğin sayfasına da yazdım ileti şidmi bütün arkadaşlarıda görür ,
biri bişey yazar heralde çiçketen haberi olan

tamam bizim merakımız yetmiyor, başkalarınıda kat aramıza..

bu arada deli kız geldiiiii

çiçek ne oldu. kayınvalidene....kadına bişeymi yaptın bak doğru söyle..
biz bizeyiz burda... yok sa o içtiği zayıflama ilaçları bişey yaptı acaba

aslında aklıma da geldi birden çıktım forumdan bunlar merak etmişerdir die ama hastanedeydik akşama kadar 1000 tane test yaptılar dotorlara inanmadı kadın hayır ben kalp kgeçirdim dio adam dioki hanımefendi panik atak nböbeti geçirdiniz bulgularda kalp krizi geçirdiğinize dair bişeye rastlanmadı dio hastaneyi ayağa kaldırdı şirret

bu arada hiç götüm yer görmedi bugün acaip şeyim ağrıyo aman beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! Allah razı olsun en azından birileri beni düşünüo sağolun kızlar ya

çiçek alemsin kızım bak sabahın 5inden beri ayaktayım yatamadım senden haber alamayınca,
bu arada fecede duvarına bi açıklama yazarsan ii olacak şirvanında dediği gbi şimdi herkes seni merak etmiştir sayemde hehe

salak karı kalpğ krizi geçirdi sandık panik atak nöbetiymiş ödümüz patladı doğurmuş kadar oldum zaten kızlar sizi habersiz bıraktım ama tel evde kalmış kusura bakmayın aniden çıktık

affettirmen lazım kendini ,,,

bilmem ki ne yapsan acaba?

kızlar ne yapsın ki bu dağ çiçeğiii

eee bu arada nasıl oldu kayınvalidecin...
arada sırada kadına ilgi gösterin yahu... ,ilgisizlikten kadın bak ne hallere düşüyor....

ay bu kadın tam rol yani yaaa

ay bak içiyosa olabilir bende şişko bi kadın olarak çok inceledim o ilaçları en büyük yan etkisi taşikardi çarpıntı nöbetleri hele tansiyon varsa fena yanii

hadi süslü gacı sende, çiçeği merak etmiş ondan yatamamış..
açlıktan yatamamış olmayasın sen.. .

sen eniyi face gir ,, yazdığın yazıyı sil ,,
ayrıca ne yazdın bende merak ettim...

kızlar ben çıkıyorum çok yorgunum valla hastayım zati biliyonuz çiçekte bulunduğuna göre mahallemiz sakinledi
hepşinize tatlı rüyalar bol bol deliksiz uykular inş.banada hadi öptüm sizi

:) ne bilim ya delilerle uğraştımişte bugün. kendimi unuttum. ya bu kadın harbi çatlak buna karar verdim bugün heralde benim doğurduğum gün de fenalık geçirip ona değil bana gelin ziyarete dicek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…