çiçekle şenayda yok heheh onlar olmayınca şaşırıyom bende....................
ayy buda benden bugün geberikler gibi dolanıyorumofffffffff gözlerimi açamıyorum uyuyamıyorumda iyice piskoya bağlıcam sonunda
kıs yok dozkan allah olmayanlara versin ya,bu gebelik beni çok yıprattı bi daha zor valla heheh.........................
ayy buda benden bugün geberikler gibi dolanıyorum
çok uykum var yaprak dökümü bitsin inş. hemen yatıcam yarın öğlene kadar uyumak istiyoruuumm
şenay baktı bebekler gelmiyo kendini uyutmaya çalışıyo herhalde.
çiçek hasta bakıyo.
Ama alıştırdılar bizi onlar olmadan olmuyo yahu.
şenay biraz zor uyur valla,ben bile uyuyamıyom allah yardımcısı olsun..............................................................
girerler birazdan dayanamaz onlar heheh...............................
nerde bu kızlar yaa
kız senide soruyozda onlar hep burda oluyolarya heheh ondan.....................................................
gelirken gecelik takımlarına baktım.....
100-150 milyon civarında nakit fiyatlarıı ama....
gecelik- sabahlık - pijama takımı
sizce nasıl-- sizler kaça aldınız....
ben piyasayı bilemediğimden almadım...
bir bakınım dedim,, belki başka tür modeller vardır...
cnm uyuyabilsem ne ala ama uykum var uyuyamıyorumboşver bence sen yaprağın dökümünü falan sen dökülmüşsün dinlenmeden iyileşemezsin git yat mis gibi dinlen.kaydirigubbakcemile
hem ordakiler habire kötü şeyler yaşıyo insanı geriyo ne gerek var biz zaten gergin hamillerizdelikafadulden
cnm çok pahalı bakmışsın ben 35le 50 arası aldım hemde sonradanda giyilebilir zaten hastanede kirlencekler o kadar para verme derimgelirken gecelik takımlarına baktım.....
çiçekle şenayda yok heheh onlar olmayınca şaşırıyom bende....................
şenay baktı bebekler gelmiyo kendini uyutmaya çalışıyo herhalde.
çiçek hasta bakıyo.
Ama alıştırdılar bizi onlar olmadan olmuyo yahu.
şenay biraz zor uyur valla,ben bile uyuyamıyom allah yardımcısı olsun..............................................................
girerler birazdan dayanamaz onlar heheh...............................
canlarımmmmmmmmmm bizi sizler yarattınız moduna geçmeyim dimi:hooray: valla doğru tahmin saatlerdir kendimi uyutmaya çalışıyorumda rahat edecek bi pozisyon lazım önce oda bende yok 6 yastıkla yatıyorum anasını satayım tık yoknerde bu kızlar yaa
ben pazardan çok güzel bi gecelik aldım 15 milyona valla demezsiniz 15 milyon içi miflonlu falan kumaşı modeli çok güzel çantayı kendibaşıma açabilsem fottosunu koyardım etrafınızda pazar varsa oraları kolaçan edin önce gidim onca para vermeyingelirken gecelik takımlarına baktım.....
ben yüzde 50 indirimden 2 gecelik aldım pijama bi tane evden koyucam gecelik giyiliyo dedi herkes daha rahat oluyomuş birini 25 e birini 35 e almıştım ama çok severek aldım sonrada rahat giyebilicem
cnm uyuyabilsem ne ala ama uykum var uyuyamıyorum
cnm çok pahalı bakmışsın ben 35le 50 arası aldım hemde sonradanda giyilebilir zaten hastanede kirlencekler o kadar para verme derim
canlarımmmmmmmmmm bizi sizler yarattınız moduna geçmeyim dimi:hooray: valla doğru tahmin saatlerdir kendimi uyutmaya çalışıyorumda rahat edecek bi pozisyon lazım önce oda bende yok 6 yastıkla yatıyorum anasını satayım tık yok
ben pazardan çok güzel bi gecelik aldım 15 milyona valla demezsiniz 15 milyon içi miflonlu falan kumaşı modeli çok güzel çantayı kendibaşıma açabilsem fottosunu koyardım etrafınızda pazar varsa oraları kolaçan edin önce gidim onca para vermeyin
şirvan şu çiçeği bi çaldır bacım yaaa sabahtan beri yok ortada baklavacı hasta dedik ama bu kadarda boş bırakmazdı bu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?