2009 Nisan Anneleri buraya

hoşgeldin gezentiiiiiiiiiiiiiii

valla ya ben aslında hiç evde oturan biri değilim popomun üstünde oturamıorum pırt bi orda bi burda bi insanım dolayısiyle hamilelik çok koydu bana şimdide alışmış kudurmuştan beterdir yine sokaklara atmak istiorum kendimi ama 1-2 saat sonra heryerim ağrıo geri dönüorum biçare valla doğuriim çocuk da sokak çocuğu olcak annesiyle beraber her parka bahçeye alışveriş merkezine gidicez kuzumla tabii inşallah izin verirlerse evdeki ağır toplar

slmm nisan anneleri sonunda evime geldim ,, dün geldim eve bende kızımda çok ii biraz daha toparlanıyım gelirim yine kızımın adını zeynep koydum allah geride kalanlara yardm etsn bir avazda kurtarsn inşşş

Zeynep hoşgelmiş.Aferin ona usluymuş, annesini üzmüyormuş.Allah Zeynep'e uzun,sağlıklı, mutlu bir ömür nasip etsin.

ıdil'e maşallah. Sezeryan daha uygunsa üzülmeye hiç gerek yok.Gününüz hayırlı olsun canım.Az kaldı ne güzel.

Son düzenleme:

İdil hanıma maşallah:) Bende sezaryana alıştırmışken normal doğum çıktı ortaya. Çok gıcık bu dr.lar. Anlamıyolar bizi:) Hayırlısıyla kolayca doğurursun işallah kızını..

Canım sana da Allah yardım etsin. Önümüzdeki hafta çok doğum olacağa benziyo. Ne güzel tarih belirleişsiniz. Bende bilseydim ne zaman doğuracağımı daha mutlu olurdum şu an. Hayırlısını dilemekten başka bişey gelmiyo elden. Nisanı görelim zaten beklemek istemiyorum bende daha fazladelikafadulden

Ne güzel,yavaş yavaş günler belli olmaya başlamış,bize de dr 2 Nisan a kadar heran olabilir dedi,olmazsa da 3 Nisan da alacağız dedi.Ben de heran tetikte beliyorum,böyle daha kötü ya,insan paranoyak oluyor valla,sürekli wc de kontrol halindeyim,ya da her kasılma acaba mı dedirtiyor insana.Şu sancının da nasıl birşey olduğunu bilsek..kafamçokkarıştı

İnşallah hemen sancısı gelirde sağsalim kurtuluş arkadaşın canım.İyice daralmıştır kızcağız artık.

herşeyin yolunda olmasına sevindim. Sayılı günleriniz kaldı artık daha çok bebeğin karnındaki hareketlerin tadını çıkarmaya bak.

Rumelili canım benim senin doktor uçmuş valla İdil hiç okadar beklermi yaa.
Ben hiç kesin sezeryan olacakları 39. haftaya beklettiklerini duymadım. Hadi durum belli olmasa belki sezeryan yaparız diye düşünse anlıyıcam son ana kadar bekliyo diye ama bence abartmış bekletme işini. Zaten şekerde var sende daha niye sıkıntıya sokuyosa. Prensip ayağına kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
Neyse bu saatten sonra bunları konuşmanında bi faydası yok değil mi canım. Sağsalim kurtuluruz inşallah hepimiz.kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

slm nisan anneleri benimde doğum tarihim belli oldu bu cuma yani 27 martta alacaklar kuzumu sezeryanla bende normal doğum çok istemiştim ama nasip işte..bugün doktordaydık kilosu 3.250 olmuş..38+3 ken alınacak sizce erkenmi doktorum fazla riske girmeyelim alalım dedi bende şaştım kaldım..ne olur dua edin bana sağlıcakla gelsin bütün bebeklerimiz:d

selam millet nasılsınız?ben iyiyim.iki gündür misafiliğe gidiyorum misafir geliyor bebişimde kıpır kıpır.cevize dayanamadı tabi...

ben de pek yazmam ama.sen bilirsin doktora gidenler ne yaptı?şenay neaman doğuruyo?sennden sezeryan olacaksın?ayyyyyyyy son günler daha zor geçiyormuş.

esasında çok da şifreli bi konuşma deildi iti an çomağı hazırla burda it ben oluyorum mesajdanda anlaşıldığı üzere. bi problem yok ben alışığım şenayla aramızdaki bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…