hoşgeldin gezentiiiiiiiiiiiiiii
slmm nisan anneleri sonunda evime geldim ,, dün geldim eve bende kızımda çok ii biraz daha toparlanıyım gelirim yine kızımın adını zeynep koydum allah geride kalanlara yardm etsn bir avazda kurtarsn inşşş
selam kızlar.....dr kontrolümüz vardı bizimde va çatı muaynemiz oldu ve sonuç sezaryan.....kendimi o kadar çok normale alıştırmışken sezaryanı duyunca biraz ürktüm ama ne yazıkki risk alamıyacağım için sezaryan olacak....bir aksilik olmazsa 30 mart pazartesi günü saat 9.00....
idil hanım 3.490 gr 52 cm .........
selam kızlar.....dr kontrolümüz vardı bizimde va çatı muaynemiz oldu ve sonuç sezaryan.....kendimi o kadar çok normale alıştırmışken sezaryanı duyunca biraz ürktüm ama ne yazıkki risk alamıyacağım için sezaryan olacak....bir aksilik olmazsa 30 mart pazartesi günü saat 9.00....
idil hanım 3.490 gr 52 cm .........
bugün doktora gittik kızlar son kontrole gene sancım hiç çıkmadı bebeişim gayet iyiymiş son kez yüzünü gördük bakalım... haftaya cumartesi 8.30 da epidural sezeryana karar verdik, yani haftaya bu saatlerde allah kısmet ederse kızım kucağımda olacak inşallah..
kızlar ben kaçayım makineye beyazları atayım malum iç çamaşırı değiştirmekten gına geldi..
zaten tek yapabildiğim ev işide bulaşık mak ile çamaşır mak ni yerleştirip boşaltmak hahahaaa
aaa hakkımı yemiyim sofrayıda kuruyom ama toplaması kocişe ait
herkesi muckluyorum.. görüşürüz.
kızlar bu arada arkadaşım bugün 41 haftasını doldurdu kız çatlıcak ama doğuramıyo dua edinde bugün artık sancılansın.
malum devlet hastanesi sezeryanda yapmıyoki kurtulsun...
bugün doktora gittik kızlar son kontrole gene sancım hiç çıkmadı bebeişim gayet iyiymiş son kez yüzünü gördük bakalım... haftaya cumartesi 8.30 da epidural sezeryana karar verdik, yani haftaya bu saatlerde allah kısmet ederse kızım kucağımda olacak inşallah..
off canım sıkılıo kocam maç izlio bende yattım ööle bakınıorum kızlar nerdesiniz yahu
ben de pek yazmam ama.sen bilirsin doktora gidenler ne yaptı?şenay neaman doğuruyo?sennden sezeryan olacaksın?ayyyyyyyy son günler daha zor geçiyormuş.
çiçeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkdelikafadulden
çomağım sendemiii
şenay 1 nisanda ben 8 nisanda douruorum sezeryan power
bende canım beni anman yeterli
:) ihhihhhihihhi anladın sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?