april canım poziyon değişince geçiyosa ağrılar yalancı ağrılarmış
Evet Şenaycım öğrendim onu. Hatta doğum sancıları şiddetli ve sırtta başlayıp karına ve kasıklara yayılan sancılarmış. Benimkiler pozisyon değiştirince geçmiyo ama sadece kasıklarımda ve karnımın tümünde dolaşan regli sancısı gibi. Bu arada sancılar olurken de bebek kendini itiyo aşağıya doğru yada geriniyo..Çok canım acıyo o zaman
zamanında çok erken diil ciğer gelişimi falan tamamlandı artık neden yaptırmıyolar doğumu
gunaydiiin cicek gozunaydin buyutmussun bebegi cnm darisi basima
aklimdayken yaazayim herkesi Tugce hayirli haberlerle donersin insallah cnm
sirvan ve senay sizin haberler iyi cok sevindim senaayy ogrendin artik tarihi geri sayim baslasin :))))
bende dun dr daydim 34+0 2300 gr 44 cmherseye normal dedi dr.simdilik epidural normal bi terslik cikmazsa..
valla ilk kez guzel seyler sooledi kil dr um boyunun uzunlugu falan ii dedi bana kolay normal yapacagimi dusunuyomus bi de sancilanip hastaneye gelir gelmez epidurali vurdurtuyomus neden aci cekesin ki dedi bayaa rahatladim :)) 38. haftada cati kontrolumu yapacak o zaman belli olur kesin.nst de normal cikti sanci falan yook
günaydın kızlar ve melekleri..
bizde erken kalktık herzamanki gibi bu sabah uyanır uyanmaz aklıma kedim geldi biz buraya silivriden geldik yani beylikdüzüne ordaki evim dubleksdi evliliğim ilk yılları kendimi çok yalnız hissettiğim ve kedileri çok sevdiğim için ufacık simsiyah bir iran kedisi aldı eşim bana 2 sene benim evladım gibi olmuştu dumanım ilk hamilelğim hüsranla sonuçlanınca doktorlar evde kedi ile olmaz dediler annemlerdede 2 torun olduğu için izmirde bir hayvansever arkadaşa yolladım 16,05,08 ama alan arkadaşa hiç ulaşamadım tel değişmiş onu çok özledim yaaaaa o benim boncuk gözlü kızımdı
slm kızlar ben geldim,2 kez nst ye bağlandım gözetim altındaydım şimdi eve geldim sancım var ama açıklığım yok 2kez kan geldi dr biraz daha bekliyelim kanaman artar veya sancın dahada fazla olursa alırız dedi zaten normal zamanımda yaklaştı tüm dualarınız için Allah razı olsun sizlerde benim dualarımdasınız değişik bir durum oılursa yine yazarım sizde bebişlerinizde yani hepimiz Allah a emanet olalım giremessem merak etmeyin doğumum olursa Allah ın izniyle habersiz bırakmam öpüyorum hepinizi
ben de mart annesi oldum:) 14 martta içimde sıkıntı var diye alışverişe giderken hastaneye uğradım. nst ye bağlandım ve bebeğim sıkıntıda olduğu için acilen sezaryene alındım ne çantam vardı yanımda ne eşim... gözümü açtığımda bebeğim dahil herkes yanımdaydı ama ben şaşkınlığımı atamadım üzerimden hala:) apartopar anne oldum yani. bebişim allaha şükür küvezde kalmadı ama erken doğduğu için emme sorunu yaşadık. şimdi evdeyiz tüm annelere sevgiler.
oy şeneyımda gelmiş
uykucu badi yanlız bıraktın beni bende çıktım
annem geldi bugünde bi de ananem gelmiş yaşlı kadın taaa nerden bana geçmiş olsuna sağolsun çok memnun oldum
cnm uyumana çoksevindim valla uykusuzluk çok kötü
april benim göğüsler 100 ü geçti bakalım süt olacakmı ama onla alaksı yok tabi süt olmasının
slmm nisan anneleri sonunda evime geldim ,, dün geldim eve bende kızımda çok ii biraz daha toparlanıyım gelirim yine kızımın adını zeynep koydum allah geride kalanlara yardm etsn bir avazda kurtarsn inşşş
bende 4-4-2009 güzel olabilir dedim dr istersen bekleyebilirim dedi hemşiremiz ne alaka 4-4-2004 olsa tamamda diyince mantıklı geldi valla zaten artık 3 güm 3 gündür modundayım gelsinler işte nisan 1 şakası gibi
inşallah kalmaz sabah sizinle konuştum sonra koçiş gelince giyineyim dedim hamile pantolonum zor oldu senağlama bi ağlama krizi tuttu anlatamam
senağlamasenağlamasenağlama
valla bende işe yaradı çok mutlu olduk eşimle üzülüoumk kilosu az die:)
ayy oylama mı yapsak:)
kaydirigubbakcemile5
hadi anket açalımm çiçek eğlence olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?