2009 Nisan Anneleri buraya

april canım poziyon değişince geçiyosa ağrılar yalancı ağrılarmış

Evet Şenaycım öğrendim onu. Hatta doğum sancıları şiddetli ve sırtta başlayıp karına ve kasıklara yayılan sancılarmış. Benimkiler pozisyon değiştirince geçmiyo ama sadece kasıklarımda ve karnımın tümünde dolaşan regli sancısı gibi. Bu arada sancılar olurken de bebek kendini itiyo aşağıya doğru yada geriniyo..Çok canım acıyo o zaman

zamanında çok erken diil ciğer gelişimi falan tamamlandı artık neden yaptırmıyolar doğumu

zamanında çok erken diil ciğer gelişimi falan tamamlandı artık neden yaptırmıyolar doğumu

Canım şu an beni doğurtmak için çok ciddi bi durum yok nasılsa daha da çok vaktimiz var diye dr. normal olarak gelişsin doğum diye bekliyo. Sancılarım mesela akşam oldu 1-2 saat, sonra geçti. Sabaha karşı oldu yine 1-2 saat, az önce de vardı biraz. Dr. böyle böyle doğumun başlicağını söyledi. Bide takip ediyorum bebek hareketlerini kasılmalarımı falan, olağanüstü bişey olmadığı sürece bunun normal olduğunu söylüyo.
Açıkçası bende bu şekilde de olsa beklerim yani en azından 38 i devirelim istiyorum ama hayırlısı tabi...

oy şeneyımda gelmiş
uykucu badi yanlız bıraktın beni bende çıktım
annem geldi bugünde bi de ananem gelmiş yaşlı kadın taaa nerden bana geçmiş olsuna sağolsun çok memnun oldum
cnm uyumana çoksevindim valla uykusuzluk çok kötü
april benim göğüsler 100 ü geçti bakalım süt olacakmı ama onla alaksı yok tabi süt olmasının

Canım bebeğine maşallah

Benim de kedim var.Bırakmak zorunda kalsam ne yapardım bilmiyorum.Benim eşim veterner zaten.Bütün aşıları tam zamanında yapılıyor.Kızım da bana bir soru çıkarmadı neyse ki ama bebek geldiğinde ne olacak merak ediyorum.Umarım kıskanmaz.

Canı iyi olmana çok sevindim.Ben de doğurmuşsundur diye düşünüyordum ama demek ki bebek biraz daha kalmak istiyor.Kalsın bakalım yavrucak.

Gözün aydın canım.Allah bebeğni analı, babalı ve mutlu büyütsün inşallah.

kuzu çıkmışın yineee

Gece çeneniz düşüyo, gündüz herkes yok oluyo:))
İstanbulda hava süper, sanırım buradaki hamişşler havanın tadını çıkarıyo...

Kızlar merhaba..
Geçmişi okuyayım dedim ama imkansız yaaa..
Tuğçe canım sende burdasın anırım geçmiş olsun..
İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım..

kızzzzzzz yokkkk annem ne uğraşsın siteyle ama eli kolu uzun kadın yahuuuu iş yerinde bi çetesi var onun onlar aracılığı ile yapmış yaa varyaa anamı gördükce genlerimden tırsıyorum heeeee korkuncuz biz beeee ayol zeynebimde böle olursa yandık ki ne yandııııııııııııııııııkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slmm nisan anneleri sonunda evime geldim ,, dün geldim eve bende kızımda çok ii biraz daha toparlanıyım gelirim yine kızımın adını zeynep koydum allah geride kalanlara yardm etsn bir avazda kurtarsn inşşş

slmm nisan anneleri sonunda evime geldim ,, dün geldim eve bende kızımda çok ii biraz daha toparlanıyım gelirim yine kızımın adını zeynep koydum allah geride kalanlara yardm etsn bir avazda kurtarsn inşşş

kuzuuuuuuuuuum senii çok merak ettik ayrıntıları bekliyoruz kaç gün kaldınız neler oldu
zeynebime adaş gelmiş adaşımız nasıl sakinmi huysuzmuuuuuuuu
,yaz ayollll yazzzzzzzz

hehehe ayy 3 gün kaldım hastanede bebek dogdugunda 5 6 saat küvezde kaldı susuz oldgu için hareketsz kalmş daha sonra biraz ateşlendi ama çok şükür iiyz benm sancım falan yoktu ya pek anlamadım kurbanlık koyun gibi masaya yattm bayılttlar başkada bişey hatırlamıyom uyandgmda yatakta yatıyodm heryerim çok agrıyodu özellkle dikişlerim bugn iiyim rahat oturup kalkıyom valla şenaycm zeynepler çok uslu valla karnı doyunca mışıl mışıl uyyo gece 3 kere uyanıyo bi sorunum var kızlar gögüsüm çok büyük ama ucu yok ememiyoo gögüsümü sagıyorumm birde bebelac anne sütü veriyorum hemşirede önerdi

canım bunun için bi arkadaın hemşire ablası şunu önermişti şırınğayı alıyomuşsun ucunu kesiyomuşsun göğsüne yerleştiriyormuşsun arkasındaki aparatı çekiyomuşsun ucu çıkana kadar yapılıyomuş vakumlar gibi yani bebelac neden veriyosun sütün azmı geliyor sezeryan olunca olabiliyomuş onun içinde göğüslerine sıcak suyla banyo yaptır ütüyle ısıtıp havlu koy daha kolay geliyomuş valla nacizhane bildiklerim bunlar inşallah işine yarar

oyyy kıyamam sana bişi olmaz sen 3 canlısın..

valla bende işe yaradı çok mutlu olduk eşimle üzülüoumk kilosu az die:)

ayy oylama mı yapsak:)

kaydirigubbakcemile5

canım can bebeğe maşallah iyi olmanıza sevindim..

hadi anket açalımm çiçek eğlence olur

ciddi ciddi anket açtınızda bu anketlerin doğruluk payı sıfır be anam delikafadulden
sonuç ne çıkarsa tersi olacak o zaman

kızlar slm ben başka biyerdeym geçmişide okuyamıyorum doğuran fln varmı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…